reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tam nie widzę nic złego i w trojaczkach o ile są one zdrowe :)
Mój daleki kuzyn miał być starym kawalerem a po 40 zrobił syna, później bliźniaki a za następne 1,5 roczku urodziły mu się trojaczki... i słuchajcie są szczęśliwa rodzina w której cisza panuje tylko jak dzieci śpią :happy::-D
Nie no pewnie. Tez moglabym miec trojeczke za jednym zamachem [emoji4] Ale podejrzewam ze taka ciaza jest trudna do szczesliwego donoszenia. Ale to tylko takie moje przypuszczenia [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mąż za granicą do świąt. Zobaczę. Jeśli dzieci się uchowają, to zadzwonię do Rodziców (mieszkają ok. 600 km stąd), oni nawet nie wiedzą, że tu jestem (tata by zaraz przyjechał, a stresuję się, jak sam jezdzi). Jak będzie ok, to dam znać i będę miała wsparcie.
Daj znać jutro,ja zawsze mogę Ci "coś "podrzucić i naprawdę nie będzie to dla mnie problem,więc jeślu czegokolwiek będziesz potrzebowała napisz do mnie na priv,śpij dobrze

Dziękuję Dziewczyny za wsparcie. Schodziłam na dół, bo chciałam chociaż herbatę z automatu. Nie mam przy sobie nic do picia a zadnego sklepiku w szpitalu nie ma. Nie ma też bankomatu, bym mogła kogoś z odwiedzających lokatorki poprosić o drobne zakupy. Pierdziele. Nie będę już chodzić po schodach. Zastanawiam się tylko, jak wrócę do domu.... (kiepska komunikacja). Dobranoc. Jutro sie odezwe.
Spokojnej nocy Kochana [emoji9] [emoji9] [emoji9]

Nie no pewnie. Tez moglabym miec trojeczke za jednym zamachem [emoji4] Ale podejrzewam ze taka ciaza jest trudna do szczesliwego donoszenia. Ale to tylko takie moje przypuszczenia [emoji6]

Mysle, ze jest obarczona dużym ryzykiem. Ogólnie lekarz mi mówił, ze mozna w 5 dniu zbadać nawet płeć dziecka ale to zakazane. Gdyby do tego dogrzebał sie biegły to prokurator.

Mąż za granicą do świąt. Zobaczę. Jeśli dzieci się uchowają, to zadzwonię do Rodziców (mieszkają ok. 600 km stąd), oni nawet nie wiedzą, że tu jestem (tata by zaraz przyjechał, a stresuję się, jak sam jezdzi). Jak będzie ok, to dam znać i będę miała wsparcie.
Kochana a skad jestes?

@chlopkers, wspaniala decyzja!!! Na pewno sie uda, wiekiem sie az tak bardzo nie przejmuj, wiadomo szkoda czasu na czekanie ale kilka z nas ma blizej do 40 nic 30!! (ja mam 37!) a wiec masz jeszcze troche czasu. Sciskam mocno [emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@nadziejaprzedewszystkim, kochana trzymaj sie i zycze dobrej nocy. Trzymam kciuki za dzieciaczki, uwazaj na siebie! Popros kogos aby do Ciebie przyjechal, mimo wszystko jest bardzo ciezko byc samemu w takiej chwili.
Sciskam Cie mocno [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś z Was ma do czynienia z przegrodą macicy bądź macicą dwurożną ??
Wczoraj moja doktorka zaczęła mówić o plastyce macicy ale kurde nie.jestem co.do tego przekonana , po pierwsze nie daje mi to żadnej gwarancji a po drugie to też jest mega kosztowne A z tego co czytałam już w Internecie to macica z przegrodą lub dwurożna ( u mnie nie stwierdzone na 100% ) to nie.jest bezpośrednia przyczyna niepłodności . Obecnie całą winę za nie powodzenie zrzucilosmy na polipy w.macicy .
A wy co uważacie ??? Warto próbować czy lepiej zrobić plastykę macicy i wtedy próbować ???
Ja mialam przegrode pochwy,macicy i szyjki macicy ,do tego sie okazalo,ze macica jest rowniez dwurozna.ta przegroda jest przyczyna poronien i utrudnieniem zajscia w ciaze. W Krakowie jest nqjlepszy specjalista ,ktory specjalizuje sie w tych zabiegach,polecil mi go lekach z Gdanska. Ja przez ta przegrode poronilam a pozniej bylam w ciazy pozamacicznej i pekly mi torbiele.musialam byc operowqna i zrobily sie zrosty w jajowodach ,po badaniach okazaly sie niedrozne.mialam po tym 2inseminacje i 2 in vitro bez powodzenia. Po plastyce zaszlam w ciaze od razu przy pierwszym transferze.takze calym sercem polecem lekarza Ludwina z Krakowa,jesli plastyka to tylko tak.jak bedziesz chciala moge Ci zdradzic wiecej szczegolow jak to wygladalo.

reklama
@Never give up tak jak pisze @dżoasia 2 kurczaki 3dniowe 8A. W piatek a mam wrazenie jakbym juz z miesiac w tej chacie siedziala...

@misis188 dlatego @dżoasia ma takie wielkie mieszkanie. Sciema ze w dwoch pustych pokojach jakies szpeje i rowery. Nie nie. W jednym jest centrum dowodzenia - wiecie tony ekranow itp, a w drugim takie szafy na teczki z aktami. Kazda z nas ma tam swoja szuflade.

Do góry