Czesc kochane KOBITKI !!!!
Gienek, bdb wiadomosci!!! PO takiej wizycie mam nadzieje,ze juz zaden lekarz Cie nie zdenerwuje, niczego sie nie doszuka i nie zmartwi swoimi dziwnymi teoriami. Zycze , by teraz juz
na prawde ciaza przebiegla spokojnie.
Zosia, przyznam,ze zaniemialam po opisie Twojej ostatniej wizyty u lekarza. A co on pie...rzy ,ze nie bada sie TSH, bo hormon ten nie ulega zmianie podczas ciazy.Uuuuuuuuuuuuuu, chyba ma przedwojenna szkole skonczona i przez te wiecej niz pol wieku nie raczyl sie doksztalcac. Strach sie bac a co dopiero leczyc, czy prowadzic ciaze u takiego "specjalisty".
Marcikuk, a Ty bierzesz jakies suplementy? W ciazy bardzo wazne jest zelazo, koniecznie trzeba brac z wit. C, zeby zwiekrzyc wchlanianie zelaza przez organizm.
Kasika, wyobrazam sobie,ze juz bys chciala tulic Malenstwo. Chyba najgorsze sa te ostatnie tygodnie i dni.Jesli tylko mozesz, musisz sie starac chodzic.Znajoma wlasnie lezala i mala nie chciala wyjsc, tak jej dobrze bylo w brzusiu mamy. Przypomnij mi na kiedy masz termin? Na poczatku wrzesnia, 5? Tak?
Elala, dziekuje. Sadze,ze ten brzuch i bol glowy, to byl zwiastun owulacji. Teraz czuje sie juz lepiej.Czasami mnie cos tam zaboli czy pociagnie w brzuchu ale mama nadzieje ,ze to endo szykuje wygodne poslanko dla Maluszkow ;-) Samopoczucie jak narazie dobre ale na 100% bede miec stersa w poniedzialek. Godziny transferu nie znam, gdyz labo jest jeszcze na urlopie. Lekarka wyslala maila do szefa labo a my mamy do nich zadzwonic rano by umowic sie na godzine.
A ty jak sie czujesz podczas przygotowan do crio?
Eevlee i Lucy777, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i daje Wam wirtualnego kopniaka na szczescie!!!!! ;-)
Jak Wasze nastroje? Dzis WIELKI DZIEN.
Znowu mnie denerwuje ten progesteron. Rano wielka powodz i jak ja mam miec pewnosc ,ze to co mialo sie wchlonac sie wchlonelo. achhh chyba bede brac doustnie rano po jeden kapsulce a wieczorem dowcipnie.
MILEGO DNIA!!!!