Madmax- hey, po pierwsze to bardzo się cieszę,że krwiak Ci się wchłonął, HURRA!!!po drugie super,że na genetycznych wszystko dobrze. Mam nadzieję,że będziesz się czuła coraz lepiej. Mi na bóle kręgosłupa pomaga ta poduszka w kształcie litery C-rogal. Niezbędny gadżet także dla mamy do karmienia bliźniaków czy też pojedynczego dzidziusia.
Onlyone- moje gratulacje, dwóch synków to tak jak u marcikuk świetna wiadomość:-) pamiętajcie dziewczyny,że synek jest zawsze mamusi, ja z tego względu mam już drugiego kotka płci męskiej-bezgranicznie jest przywiązany i zakochany w swojej pani;-) Czy zaczynasz już może czuć ruchy?
Zosiu-co za imbecyl z tego lekarza, w szoku jestem,jakiś faszysta
mam nadzieję,że już na niego nigdy nie trafisz...
Aniołeczku- a czy ty masz już jakieś podejrzenia,co do płci maleństwa?
Dziewczyny wszystkie moje urocze z forum gratuluję Wam ładnej stymulacji, pick upów i życzę samych udanych transferów!!!
Ja jestem po badaniu połówkowym-tak tak
Marcikuk między nami jest niby aż miesiąc różnicy,ale jakby popatrzeć to tylko miesiąc różnicy;-) Wszystkie parametry są prawidłowe, lekarz powiedział,że stara się być czepliwy,ale u nas naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Bardzo mnie cieszy taka wiadomość! Przełączył nam na chwilę buziaki maluchów na 4D,ale trudno było cokolwiek zobaczyć,bo dzieci przyklejone buziakami do mnie nie chciały zbytnio pozować..