reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Lucy777 - to fakt chodzi o wzrost pęcherzyków. Kroli dobrze ci napisała. Dlatego, że miałaś ich dużo i to pełnych temu taki Estradiol, więc nie masz się czym przejmować i martwić niepotrzebnie. Wszystko jest z Tobą super.

Eevlee i Lucy777 - trzymam kciuki za dalsze powodzenie w dzieleniu komóreczek i transfer.

GizaS - a znasz swój poziom Inhibiny B? Bo ciekawa jestem czy mnie też nie czekają takie końskie dawki leków. Jeden plus to taki, że nie da się przy niskim AMH przestymulować ( to mi powiedział lekarz), ale minus większych dawek, że zaś przytyję z 2-3 kg za czas zastrzyków ( właśnie teraz zgubiłam już ten nadmiar - dietką zdrową).

reklama
ja jestem po wizycie u poloznej pomacala mnie wygniotla i powiedziala ze maly glowa jest do dolu ale jeszcze niezaszla do kanalu rodnego wiec moze o czasie sie urodzi oby tylko nieprzenosic wywolywanego bym niechciala.

Onlyone- no to super że badanka w porządku, no i chłopcy-bardzo fajnie:-), jestem zaskoczona, że już widać.

No a suwaczek rozpracowałam i jest;-), pozdrawiam

madmax,Onlyoneswietnie, ze wszystko u maluszkow OK. Niech nadal Wasze ciaze mijaja w takiej pozytywnej atmosferze.:tak:
Onlyone, beda chlopaki??? DWa male szkraby??. Gratuluje!!!:-)

Kaska, nada trzymam kciku za pozytywne rozwiazanie. Pewnie siedzisz juz jak na szpilkach, spakowana , gotowa do startu.;-)

Krolik, z tym progesteronem, to mnie przestraszylas. Przeciez on ma za zadanie stymulowac pogrubienie endo i pomoc w zagniezdzeniu zarodka. Przy jakim poziomie "hamuje wzrost endometruim i swiadczy o jego starzeniu w cyklu" ?

GizaS - a znasz swój poziom Inhibiny B? Bo ciekawa jestem czy mnie też nie czekają takie końskie dawki leków. Jeden plus to taki, że nie da się przy niskim AMH przestymulować ( to mi powiedział lekarz), ale minus większych dawek, że zaś przytyję z 2-3 kg za czas zastrzyków ( właśnie teraz zgubiłam już ten nadmiar - dietką zdrową).

Tego nie miałam badane:confused:Spore te dawki ale co zrobić. I tak wyhodowałam 4 komóreczki-może tylko a może aż...
Najważniejsze żeby ładnie rosły. W sobotę dowiem się co dalej

Onlyone gratuluję:-)

Hejka dziewczynki ja mam nadzieje mimo, że nie zaglądam tu codziennie, jak już zajrze będą same pozytywne wieści.

Aguś ja tez bym zrobiła włosy prze transferem a potem dopiero w 2 trymestrze. Najważniejszy spokój
Onlyone, Madmax ale super ze z maluchami wszystko ok. Tak trzymać

A teraz do kobietek po invitro w UK, potrzebuje porady, dopiero dzisiaj a jestem w 8 tyg zapisałam się do położnej, czy nie myślicie, że troche za późno. Boję się że nie zdąża mi zrobić USG w 12 tyg.Ale same rozumiecie czekałam na USG w 8 tyg, nie chciałam wczesniej lecieć. Kiedy wy widziałyście położną i jak długo się czeka na list ze szpitala.Z góry dziękuje za podpowiedź

Lady Sena - super wieści! oby same takie:)

Okazalo sie ze przeoczyli i nie zrobili mi TSH przy pierwszym podejsciu. Ocknęłam sie teraz dzięki madzielanek (dziękuje kochana...), 2 tyg przed stymulacją i mam niestety 3.54 :( a ft4 13.6 :( no i od jutra leki.. mam nadzieje ze zdąze zbic do transferu, miala . W następny pon. zaczynam stymulacje!! juz sie caą trzese ze strachu.. chyba zwariuje jak sie tym razem nie uda :no: Dziewczyny czy ktoras z was stosowala assisted hatching przy transferze świeżaków? moze to cos pomoze przy implantacji.. Pozdrawiam was wszystkie bardzo gorąco!!!
Onlyone i madmax :) cudowne wieści :) szcześciary z was z tymi waszymi bliźniakami ;) Onlyone - juz widac plec w 16 tygodniu :szok:??

zosia nie jest za pozno. Ja bylam tez jakos tak zrobic wizyte, nie bylo problemu. U poloznej bylam tylko raz, jakos w 10 tyg I na tym koniec. Pytalam w szpitalu, czy musze do niej chodzic I rozmawiac o pogodzie, bo jest tak tepa, ze tylko o tym mozna. Powiedzieli, ze nie musze. Wiec nie chodze bo Szkoda mi czasu I nerwow.

reklama
Do góry