reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

nawet nie straszcie :( duphaston zle, estrofem zle...jak to brac i sie nie stresowac? Z jednej strony sa konieczne a z drugiej cos moga zaszkodzic...
Kochana na cyklu sztucznym estrofem jest ok, bo estradiol musi być na jakimś poziomie, żeby ciąża rozwijała się dobrze, ważne, żeby nie brać zbyt długo, w odpowiednim momencie trzeba zacząć schodzić z dawek, ale też nie za szybko. Nie masz dużej dawki, więc jest dobrze :) A że duphaston źle to nie słyszałam :)

reklama
Syty glodnego nie zrozumie Kochana.Dziwię się tylko że siostra rodzona tak mogła Cię potraktować. Nieładnie.
Na specjalne życzenie moje blastusie 5.1.1 i 5.2.3 [emoji16]
1518811684-8945aeebb64fcb0b-aaaaaa.jpeg

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Przecudne śliczności!!!!!!!! :*

Syty glodnego nie zrozumie Kochana.Dziwię się tylko że siostra rodzona tak mogła Cię potraktować. Nieładnie.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka[/QUOTE]
Cudownosci [emoji173] [emoji7] i jak świetnie wcinaja [emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka[/QUOTE]
Coś się popieprzylo zupełnie z tym postem.....ehhh ale fotka dobrze się wkleila [emoji6]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

I ja się melduję. Pobrali 24,13 nadawało się do zapłodnienia,a zapłodniliśmy 8 komórek. Problem z wyjazdem rozwiązany - lekarz mi zabronił. Szoda mi bardzo,ale co zrobić. W ogóle strasznie mnie boli wszystko,nie spodziewałam się aż takich boleści. Ale czego się nie robi dla dzidziusia.

reklama
Dzięki kochana... No wczoraj pół nocy nie spałam bo mnie kłuło, dzisiaj też boli, doczytałam że blastki implantują się w 6dpt i dopiero wtedy zaczynają produkować bhcg. Muszę jakoś dożyć do wtorku i być dobrej myśli.

Ależ masz piękne te dzieciaczki... naprawdę, wyjątkowo udane!! Aż mi się łezka zakręciła, chociaż do płaczek nie należę... moi sąsiedzi również mają dzieciaczka z in vitro, niedawno się urodził, im się udało za pierwszym razem.

Tak, ja mam jeszcze 3 weryfikację we wtorek, lekarz nie przekreślił szans. Dzięki za wsparcie :*

Dokladnie, nic sie nie stresuj, bo to szkodzi maluszkowi. Musisz mocno w niego wierzyć i być dobrej myśli :) czekam na dobre wieści;)))

Do góry