reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie trać jeszcze nadzieji ja w 5 dpt też miałam wynik bety ujemny, ale czulam, że maluch wgryzal się dopiero 6 dnia i miałam delikatne plamienie mysle, że implantacyjne beta wyszła w 10 dpt. Jeszcze wszystko może się zdarzyć 3mam kciuki :happy2:

Dzięki kochana... No wczoraj pół nocy nie spałam bo mnie kłuło, dzisiaj też boli, doczytałam że blastki implantują się w 6dpt i dopiero wtedy zaczynają produkować bhcg. Muszę jakoś dożyć do wtorku i być dobrej myśli.

Specjalnie dla Ciebie moje dwa skarby [emoji173] nie żałuję ani złotówki na nie wydanej, i tych wyrzeczeń- zrobiła bym to jeszcze raz!!!
1518806807-2effe85d7197edb2-aaaaaa.jpeg
1518806823-56ba57a0ebdecc99-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ależ masz piękne te dzieciaczki... naprawdę, wyjątkowo udane!! Aż mi się łezka zakręciła, chociaż do płaczek nie należę... moi sąsiedzi również mają dzieciaczka z in vitro, niedawno się urodził, im się udało za pierwszym razem.

Bardzo mi przykro... :-( może jeszcze powtórz dla pewności za dwa dni, cień szansy jeszcze jest...

Tak, ja mam jeszcze 3 weryfikację we wtorek, lekarz nie przekreślił szans. Dzięki za wsparcie :*

gdyby taka jedna miała sobie zrobić przynajmniej jeden zastrzyk w brzuch i przejść to co my to by gębą nie chlapała... A tam do du...z nimi :p
napewno wyglądasz cudnie, pięknie itp. I masz ta iskierke w oczach z radości :* :*
Ja tam się przestałam już przejmowac...bo ciągle tylko słyszałam ze tyje,a jak juz zaszłam w ciaże to zeby nic nie kupowac bo roznie moze byc...tak naprawde to nie zwariowałam dzieki mężowi..

Dziewczyny po dzisiejszej punkcji pobrano 12 oocytów.Nie wiem ile będzie dobrych i zdolnych do zapłodnienia ale i tak sie cieszę z tego wyniku. Transfer ma być w poniedziałek po 14:20. Biorę 2 zarodki. Przed punkcją, aby nie jeździć w te i z powrotem po wizycie do Wrocławia zatrzymałam sie u mojej młodszej siostry i powiedziała mi, że w ciąży jest. Potem byłyśmy odwiedzić naszą wspólną koleżankę ktora tez pochwaliła się że w ciąży jest. Z jednej strony powinnam się cieszyć ich szczęściem, z drugiej zaś jestem pełna obaw i myśli czemu innym udaje się ot tak od niechcenia, a ja muszę to wszystko przechodzić. Domyślam się,że pewnie trudno było im przekazać mi te wiadomości,tym bardziej,że znają moją sytuację i pragnienie macierzyństwa.

W jakiej klinice jesteś i jaki lekarz ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny po dzisiejszej punkcji pobrano 12 oocytów.Nie wiem ile będzie dobrych i zdolnych do zapłodnienia ale i tak sie cieszę z tego wyniku. Transfer ma być w poniedziałek po 14:20. Biorę 2 zarodki. Przed punkcją, aby nie jeździć w te i z powrotem po wizycie do Wrocławia zatrzymałam sie u mojej młodszej siostry i powiedziała mi, że w ciąży jest. Potem byłyśmy odwiedzić naszą wspólną koleżankę ktora tez pochwaliła się że w ciąży jest. Z jednej strony powinnam się cieszyć ich szczęściem, z drugiej zaś jestem pełna obaw i myśli czemu innym udaje się ot tak od niechcenia, a ja muszę to wszystko przechodzić. Domyślam się,że pewnie trudno było im przekazać mi te wiadomości,tym bardziej,że znają moją sytuację i pragnienie macierzyństwa.
Gratuluje kochana piekny wynik ;)

Dziewczynki, kurka te niektóre bety nieładne dzisiaj, nie lubimy takich :( Ale cycuszki trzeba znów zadrzeć do góry i walczymy kochane, walczymy!!

@gosia321 bąbeleczki piękne, kiedy następne wieści? W poniedziałek, czy jest szansa na niedzielę? :)
:*:*:*
W poniedzialek w niedziele klinika jest nieczynna embriolodzy pracuja ale nie dzwonia w niedziele

reklama
Opowiem Wam sytuację ostatnią z moją siostra....w trakcie "luźnej"rozmowy powiedziała mi ze jestem gruba i u mnie to jest sadło...więc ja do niej efekt leków sama sobie tego nie zrobiłam...na co ona ze to żywe sadło a nie leki więc się wkur...i mówię "Dla Ciebie wielkim wyczynem jest branie dwóch tabletek 'dupofastunu' i bierzesz je z wielką niechęcią a ja ich brałam 6 dziennie Plus innych jeszcze więcej więc się nie odzywaj na ten temat!! " hhh... rodzina...szkoda gadać :( :(

Mam prośbę do dziewczyn posiadających już bąbelki na świecie...a mianowicie możecie wrzucić jakies zdjęcia pociech ??? Potrzebuję większego wsparcia, motywacji i determinacji.... a widok tych pieknych "blastek" na swiecie doda mi siły :* :* dzisiaj ewentualnie jutro chce zacząć rozmowę z mężem....i chce go przekonać do kolejnej procedury...ehhh ale to nie będzie łatwe :(
Syty glodnego nie zrozumie Kochana.Dziwię się tylko że siostra rodzona tak mogła Cię potraktować. Nieładnie.[/QUOTE]
Na specjalne życzenie moje blastusie 5.1.1 i 5.2.3 [emoji16]
1518811684-8945aeebb64fcb0b-aaaaaa.jpeg

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Do góry