reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Specjalnie dla Ciebie moje dwa skarby [emoji173] nie żałuję ani złotówki na nie wydanej, i tych wyrzeczeń- zrobiła bym to jeszcze raz!!!
1518806807-2effe85d7197edb2-aaaaaa.jpeg
1518806823-56ba57a0ebdecc99-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudności przepiękne

reklama
Już trochę ochlonelam i jestem spokojniejsza.Wierze ze jak jutro mnie zobaczy to będzie jedno z najlepszych lekarstw dla niej.
Jedz kochana przynajmniej mniej sie bedziesz martwic niz na odleglosc. Tylko sie nie przerazaj jesli mama nie bedzie mogla z toba rozmawiac bo tez tak moze byc. W zaleznosci od tego w ktorym miejscu i jaki udar miala zostaja uszkodzone rozne funkcje organizmu. Wazne ze jest pod dobra opieka i trzymam kciuki zeby udar nie byl rozlegly. Mame czeka dluga rehabilitacja do ktorej jak to niestety jest z pacjentami udarowymi i po wylewach moze miec duze opory ale musicie jej tlumaczyc ze trzeba choc moze byc ciezko.

@chlopers masz ładna bete...moja urosła tylko do ponad 1000 dlatego wierzę że u Ciebie wszystko dobrze się skończy, trzymam kciuki.

Gratuluję wszystkim pomyślnych wiadomości :*
tule te które dzisiaj znowu płaczą...ehh jakie to wszystko nie sprawiedliwe. znam ten ból i pomimo strach przed ponownym przezywaniem jego chce wrócić do walki....

Opowiem Wam sytuację ostatnią z moją siostra....w trakcie "luźnej"rozmowy powiedziała mi ze jestem gruba i u mnie to jest sadło...więc ja do niej efekt leków sama sobie tego nie zrobiłam...na co ona ze to żywe sadło a nie leki więc się wkur...i mówię "Dla Ciebie wielkim wyczynem jest branie dwóch tabletek 'dupofastunu' i bierzesz je z wielką niechęcią a ja ich brałam 6 dziennie Plus innych jeszcze więcej więc się nie odzywaj na ten temat!! " hhh... rodzina...szkoda gadać :( :(

Mam prośbę do dziewczyn posiadających już bąbelki na świecie...a mianowicie możecie wrzucić jakies zdjęcia pociech ??? Potrzebuję większego wsparcia, motywacji i determinacji.... a widok tych pieknych "blastek" na swiecie doda mi siły :* :* dzisiaj ewentualnie jutro chce zacząć rozmowę z mężem....i chce go przekonać do kolejnej procedury...ehhh ale to nie będzie łatwe :(
Oj kochana gdyby nie to ze twoja siostra jedt w ciazy to na twoim miejscu sprzedalabym jej niezlego kopa w dupe i plaska w gebe :)

Dziewczynki, kurka te niektóre bety nieładne dzisiaj, nie lubimy takich :( Ale cycuszki trzeba znów zadrzeć do góry i walczymy kochane, walczymy!!

@gosia321 bąbeleczki piękne, kiedy następne wieści? W poniedziałek, czy jest szansa na niedzielę? :)

reklama
Kochana nie przejmuj się.Ja ostatnio odwiedziłam siostrę i powiedziała mi dokładnie to samo...wyszłam szybciej niż weszłam.od 2 lat zmagam się ze skokami wagi,wcześniej nie miałam z tym problemów a od kiedy podeszliśmy do in vitro po lekach przytyłam tyle ze szkoda pisać...co prawda jestem teraz w 21 tygodniu ciąży ale jak to moja siostra ujęła mam brzuch jak ona w 9 miesiącu ciąży...miłe to nie było. Przełknęłam to jakoś,dobrze że mąż na pocieszenie lody kupił :) :)
gdyby taka jedna miała sobie zrobić przynajmniej jeden zastrzyk w brzuch i przejść to co my to by gębą nie chlapała... A tam do du...z nimi :p
napewno wyglądasz cudnie, pięknie itp. I masz ta iskierke w oczach z radości :* :*

Do góry