annemarie
Fanka BB :)
jak sie czujesz na silach to bierz 2 .Kazde podejscie to jakies 25-30% szans na ciaze ,biorac drugi zarodek zwiekszasz szanse na pojedyncza ciaze o jakies 5-10%.Nie wiem skad te 60 % .Hej Dziewczyny . Tak czytam Wasze posty od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć .
Mam na imię Agata , od 4lat leczymy się i niestety dalej mamy wielką niewiadomą .. 2nieudane inseminację i zdecydowaliśmy się na inne vitro . Czekam na miesiączkę bo 2-3dc mam się zgłosić i będziemy rozpoczynać... Cały czas chodzę poddenerwowana po obiedzie boje się tego przeżywać na nowo ... Mamy się zastanowic z ilu zarodków chcemy 1-2 , z ilu wy miałyście przeprowadzane inne vitro?Lekarz odradza 2 , ponieważ twierdzi że nie zna mojego organizmu i pierwszy raz będzie lepiej spróbować z jednego ... Ale dla mnie 2=większa szansa . Rozumiem zagrożenia jakie mogą nastąpić ,ale dla mnie te 60 %szansy to wielka nadzieja .
Trzeba miec wielkie szczescie ,zeby za pierwszym razem to zafunkcjonowalo(sa tutaj takie co 6 w tego totka wygraly) .Jesli jestes mloda,zdrowa nie masz problemow zdrowotnych to bym na twoim miejscu brala 2. I zostan tutaj