reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Okropne to jest ze niby bliskie osoby a tak bardzo nie potrafia zrozumiec [emoji20] dla mnie w ogole powiedzenie komukolwiek, niezaleznie od bliskosci relacji, ze jest gruby to jakas abstrakcja. Noz qrwa mac.. i to jeszcze majac swiadomosc ile przechodzisz, ile lekow bierzesz, empatia na poziomie zero.. mam przyjaciolke, ktora od mlodych lat zmaga sie z nadwaga, po prostu jedzeniem sobie rekompensowana rozne problemy, taka psychika, ciagle diety, raz jest lepiej raz gorzej, ale nigdy nie przyszloby mi do glowy, zeby jej chocby wspomniec o jej wadze ciala, uwielbiam ja za to jaka jest wspaniala, dobra osoba i sorry ale uwazam ze jest piekna kobieta, duzo wiecej warta od niejednej chudej laski z idealnym BMI.. nie przejmuj sie slowami siostry, wiem ze to trudne bo to siostra, ale widocznie jest to osoba toksyczna, a takich powinno sie omijac szerokim lukiem, lub chocby ograniczac kontakt do minimum.. nie ma potrzeby zeby ktos zatruwal Twoja przestrzen negatywna energia [emoji4] i pamietaj, jestes PIEKNA [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Naprwno piękniejsza od niej :D a mądrzejsze jeszcze bardziej... tylko że strasznie pamiętliwa, wiec poczekam trochę i jak będzie jeszcze grubszą bo bardzo tyje....to jej powiem ze wygląda jak słonica;) dzieciątko niech ma, piękne i zdrowe, ale niech w dzień śpi a w nocy tańczy :p

reklama
Dokładnie... mój to wogole powiedział że najlepiej to oglądać bajki dla dzieci ;) nie czytać głupot na Internecie tylko czekać ewentualnie się cieszyć... ehh kobiety za nisko źle, za wysoko też nie pasuje ,)
Tak bajki najlepsze ja ostatnio naczytalam sie głupot i szłam na usg jak na skazanie a tu wszystko ok..... a internety mówiły co innego:p

Kochana a moze warto by bylo szczerze na spokojnie z siostra porozmawiac i powiedziec, ze jest Ci bardzo przykro jak w ten sposob z Toba rozmawia. Czasami w ten sposob wywolujemy poczucie winy u innych, gdy sa dla nas zlosliwe. Ja tez mialam sytuacje z moja kuzynka, ktora zaczela mnie troche wysmiewac, ze obchodze sie ze soba jak z jajkiem po transferze, a przeciez ciaza to nie choroba, bo ona to wszystko robila jak byla w ciazy itp. I wlasnie na spokojnie jej powiedzialam ze po prostu przykro mi ze tak mowi .... to az glupio jej sie zrobilo.
Do niej to nie dotrze... zbyt mało myśląca jest..Chwilami mnie to boli ale innym razem wiem ze ja mam cel którego pragnę nie patrząc na skutki...a ona dostała ciąże w prezencie od losu i nie potrafi tego docenić...czyli to tylko świadczy o niej.

Tak bajki najlepsze ja ostatnio naczytalam sie głupot i szłam na usg jak na skazanie a tu wszystko ok..... a internety mówiły co innego:p
Polecam smerfy :) uwielbiam ta bajka ...u nas pewnie bedzie juto rozmowa z m bo dzisiaj pozno wroci :( ale wierze ze uda mi się go przekonac , już mam cały plan działania na kartce i w głowie , on ma tylko brać witaminy, naklejac plastry a na koniec oddać nasienie :p

Polecam smerfy :) uwielbiam ta bajka ...u nas pewnie bedzie juto rozmowa z m bo dzisiaj pozno wroci :( ale wierze ze uda mi się go przekonac , już mam cały plan działania na kartce i w głowie , on ma tylko brać witaminy, naklejac plastry a na koniec oddać nasienie :p
Też lubie smerfy a dzisiaj muj kochany Harry Potter wszystkie ksiazki czytalam po pare razy i filmy ogladalam ale i tak nie opuszcze.
Mam nadzieje ze rozmowa sie uda i dojdziecie do porozumienia.

Opowiem Wam sytuację ostatnią z moją siostra....w trakcie "luźnej"rozmowy powiedziała mi ze jestem gruba i u mnie to jest sadło...więc ja do niej efekt leków sama sobie tego nie zrobiłam...na co ona ze to żywe sadło a nie leki więc się wkur...i mówię "Dla Ciebie wielkim wyczynem jest branie dwóch tabletek 'dupofastunu' i bierzesz je z wielką niechęcią a ja ich brałam 6 dziennie Plus innych jeszcze więcej więc się nie odzywaj na ten temat!! " hhh... rodzina...szkoda gadać :( :(

Mam prośbę do dziewczyn posiadających już bąbelki na świecie...a mianowicie możecie wrzucić jakies zdjęcia pociech ??? Potrzebuję większego wsparcia, motywacji i determinacji.... a widok tych pieknych "blastek" na swiecie doda mi siły :* :* dzisiaj ewentualnie jutro chce zacząć rozmowę z mężem....i chce go przekonać do kolejnej procedury...ehhh ale to nie będzie łatwe :([/QUOTE]
Syty glodnego nie zrozumie Kochana.Dziwię się tylko że siostra rodzona tak mogła Cię potraktować. Nieładnie.

Powodzenia! [emoji5]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny po dzisiejszej punkcji pobrano 12 oocytów.Nie wiem ile będzie dobrych i zdolnych do zapłodnienia ale i tak sie cieszę z tego wyniku. Transfer ma być w poniedziałek po 14:20. Biorę 2 zarodki. Przed punkcją, aby nie jeździć w te i z powrotem po wizycie do Wrocławia zatrzymałam sie u mojej młodszej siostry i powiedziała mi, że w ciąży jest. Potem byłyśmy odwiedzić naszą wspólną koleżankę ktora tez pochwaliła się że w ciąży jest. Z jednej strony powinnam się cieszyć ich szczęściem, z drugiej zaś jestem pełna obaw i myśli czemu innym udaje się ot tak od niechcenia, a ja muszę to wszystko przechodzić. Domyślam się,że pewnie trudno było im przekazać mi te wiadomości,tym bardziej,że znają moją sytuację i pragnienie macierzyństwa.

Do góry