My z mężem też uwielbiamy i oglądamy Harrego Pottera jak tylko leci w tv nie ważne ,że to jakiś setny raz hahahTeż lubie smerfy a dzisiaj muj kochany Harry Potter wszystkie ksiazki czytalam po pare razy i filmy ogladalam ale i tak nie opuszcze.
Mam nadzieje ze rozmowa sie uda i dojdziecie do porozumienia.
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
To naturalna reakcja. Ja mam tak samo. Pomimo tego, ze sie ciesze z ciaz w moim otoczeniu, to zawsze pozostaje ten wewnetrzny zal i mysl dlaczego my nie mozemy tak po prostu, podczas gdy dla innych to zaden problem, nawet dla tych, ktorzy srednio tej ciazy chca..Dziewczyny po dzisiejszej punkcji pobrano 12 oocytów.Nie wiem ile będzie dobrych i zdolnych do zapłodnienia ale i tak sie cieszę z tego wyniku. Transfer ma być w poniedziałek po 14:20. Biorę 2 zarodki. Przed punkcją, aby nie jeździć w te i z powrotem po wizycie do Wrocławia zatrzymałam sie u mojej młodszej siostry i powiedziała mi, że w ciąży jest. Potem byłyśmy odwiedzić naszą wspólną koleżankę ktora tez pochwaliła się że w ciąży jest. Z jednej strony powinnam się cieszyć ich szczęściem, z drugiej zaś jestem pełna obaw i myśli czemu innym udaje się ot tak od niechcenia, a ja muszę to wszystko przechodzić. Domyślam się,że pewnie trudno było im przekazać mi te wiadomości,tym bardziej,że znają moją sytuację i pragnienie macierzyństwa.
Gratuluje wyniku punkcji [emoji5]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Agatulus181
Zaangażowana w BB
Hej Dziewczyny . Tak czytam Wasze posty od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć .
Mam na imię Agata , od 4lat leczymy się i niestety dalej mamy wielką niewiadomą .. 2nieudane inseminację i zdecydowaliśmy się na inne vitro . Czekam na miesiączkę bo 2-3dc mam się zgłosić i będziemy rozpoczynać... Cały czas chodzę poddenerwowana po obiedzie boje się tego przeżywać na nowo ... Mamy się zastanowic z ilu zarodków chcemy 1-2 , z ilu wy miałyście przeprowadzane inne vitro?Lekarz odradza 2 , ponieważ twierdzi że nie zna mojego organizmu i pierwszy raz będzie lepiej spróbować z jednego ... Ale dla mnie 2=większa szansa . Rozumiem zagrożenia jakie mogą nastąpić ,ale dla mnie te 60 %szansy to wielka nadzieja .
Mam na imię Agata , od 4lat leczymy się i niestety dalej mamy wielką niewiadomą .. 2nieudane inseminację i zdecydowaliśmy się na inne vitro . Czekam na miesiączkę bo 2-3dc mam się zgłosić i będziemy rozpoczynać... Cały czas chodzę poddenerwowana po obiedzie boje się tego przeżywać na nowo ... Mamy się zastanowic z ilu zarodków chcemy 1-2 , z ilu wy miałyście przeprowadzane inne vitro?Lekarz odradza 2 , ponieważ twierdzi że nie zna mojego organizmu i pierwszy raz będzie lepiej spróbować z jednego ... Ale dla mnie 2=większa szansa . Rozumiem zagrożenia jakie mogą nastąpić ,ale dla mnie te 60 %szansy to wielka nadzieja .
Kochana każda z nas to przeżywa... taka nutę zazdrości ze my musimy się starać i walczyć a inni po prostu mają dzieci...Dziewczyny po dzisiejszej punkcji pobrano 12 oocytów.Nie wiem ile będzie dobrych i zdolnych do zapłodnienia ale i tak sie cieszę z tego wyniku. Transfer ma być w poniedziałek po 14:20. Biorę 2 zarodki. Przed punkcją, aby nie jeździć w te i z powrotem po wizycie do Wrocławia zatrzymałam sie u mojej młodszej siostry i powiedziała mi, że w ciąży jest. Potem byłyśmy odwiedzić naszą wspólną koleżankę ktora tez pochwaliła się że w ciąży jest. Z jednej strony powinnam się cieszyć ich szczęściem, z drugiej zaś jestem pełna obaw i myśli czemu innym udaje się ot tak od niechcenia, a ja muszę to wszystko przechodzić. Domyślam się,że pewnie trudno było im przekazać mi te wiadomości,tym bardziej,że znają moją sytuację i pragnienie macierzyństwa.
piękny wynik punkcji... musisz teraz wierzyć że niedługo i Ty dołączysz do grona ciężarnych...jesteś już coraz bliżej
Ty po punkcji jesteś w stanie normalnie funkcjowac?? Zazdroszczę bo ja to umieralam już doczytałam
Ostatnia edycja:
misis188
Ja tez kochana plamilam. Ale jeśli cie to uspokoi to zajedz na izbe przyjec-ja jezdzilam co chwileJa w 15dpt mialam 767 w 16dpt nie robilam bety zrobie ja dopiero w poniedzialek - ale jakbym zrobila to tez pewnie byla by mniej wiecej tak jak.twoj wynik wiec mysle tez ze jest wszystko ok. Ja za to sie troche martwie ze mam plamienia lekkie ;(
Witaj ogromne szanse masz ... aż 60%?? Czasami warto posłuchać lekarza... Ale wiesz to wszystko zależy... poczekaj zobaczysz ile komórek będzie pobranych a następnie ile zarodków powstanie macie jeszcze trochę czasu na zastanowienieHej Dziewczyny . Tak czytam Wasze posty od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć .
Ale już dzisiaj zaczynam trzymać kciuki
annemarie
Mój gin mówi że kobietom w takich sytuacjach powinni odcinac inernet bo wszystko biora do siebie wcale niepotrzebnie
Ty od poniedzialku tez bedziesz w ciazyDziewczyny po dzisiejszej punkcji pobrano 12 oocytów.Nie wiem ile będzie dobrych i zdolnych do zapłodnienia ale i tak sie cieszę z tego wyniku. Transfer ma być w poniedziałek po 14:20. Biorę 2 zarodki. Przed punkcją, aby nie jeździć w te i z powrotem po wizycie do Wrocławia zatrzymałam sie u mojej młodszej siostry i powiedziała mi, że w ciąży jest. Potem byłyśmy odwiedzić naszą wspólną koleżankę ktora tez pochwaliła się że w ciąży jest. Z jednej strony powinnam się cieszyć ich szczęściem, z drugiej zaś jestem pełna obaw i myśli czemu innym udaje się ot tak od niechcenia, a ja muszę to wszystko przechodzić. Domyślam się,że pewnie trudno było im przekazać mi te wiadomości,tym bardziej,że znają moją sytuację i pragnienie macierzyństwa.
Agatulus181
Zaangażowana w BB
Tzn jak byśmy chcieli dwa zarodku to jest ok 60%szans ,a z jednego coś koło 37%Witaj ogromne szanse masz ... aż 60%?? Czasami warto posłuchać lekarza... Ale wiesz to wszystko zależy... poczekaj zobaczysz ile komórek będzie pobranych a następnie ile zarodków powstanie macie jeszcze trochę czasu na zastanowienie
Ale już dzisiaj zaczynam trzymać kciuki
chlopkers
No to faktycznie spora roznica [emoji4] gdybym wiedziala, nekalam bym naszego Dr o dwa zarodki [emoji6]Tzn jak byśmy chcieli dwa zarodku to jest ok 60%szans ,a z jednego coś koło 37%
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
Też o tym ostatnio czytałam!Moja dr mówi, że estrofem powinno się stopniowo odstawić po pozytywnej becie, ponieważ może mieć niekorzystny wpływ na dziecko, jeśli jest chłopcem.
Podziel się: