reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Mi tez Doktor zmniejszyl po pozytywnej becie. Dokladnie weryfikacje mialam 9, 10 i 12dpt i kazal zejsc od14dpt do jednej tabl, tak przez tydzien i pozniej juz bez [emoji4] czy to sluszne to nie wiem. Tutaj dziewczyny napewno Ci wyjasnia co i jak. Ja bralam wszystko tak jak kazali w klinice, bo nie mam na ten temat zielonego pojecia [emoji4]Mi dziś zmniejszył doktor po wiadomości o mojej becie, zastanawiam się dlaczego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
chlopkers
Jutro czyli w dniu bety bedzie 32dpt [emoji4] pewnie ze byloby super gdyby bylo juz dobrze, a pozniej nudne kolejne 8 mies ciazy. Ale tak naprawde nie wiem ile mi tej ciazy zostalo, dlatego staram sie cieszyc kazdym jej dniem. [emoji4] Bo to mimo wszystko piekny stan [emoji7] mam plan co zrobie dalej zarowno gdy bedzie ok, jak i gdyby sie nie udalo. Zeby nie zwariowac [emoji6]Oby to były tylko dobre wieści!! Teraz wiadomo, że przyrosty na pewno nie będą o 100% po 48h, ale jeśli beta znacznie zwiększyła wartości to będzie dobrze.
Przypomnisz który masz dpt?
Chlopkers - w ktorym dniu po transferze Jestes? Ja kestem 15dpt tez biore ecorton i mi lekarz kazal brac narazie cala dawke lekow jak dawniej przez kolejne 14 dni- ecorton 2x1 dupka2x1 luteine3x1 acard i.prolutex 1x1. A lutei y czasem biore wiecej
chlopkers
[emoji7] smacznegoAch zrobilyscie mi takiego smaka tymi lodami ze zaraz sama bede szamac smietankowe z bakaliami
dżoasia
Zmartwię Cię - żadnych z tych nie jadłam jeszczeEhh gdybyscie wszystkie byly z Krakowa zaprowadzilabym Was moje Kochane na lody do naszej skawinskiej naturalnej lodziarni [emoji7] wiem ze pewnie Dzoasia i inne dziewczyny z Krk zaczna protestowac ze Good Lood, Starowislna i te z Huty sa najlepsze, ale uwierzcie, ze kazdy znajomy Krakus, ktorego zabralam do nas, przyznawal mi racje i zdradzal swoja dotychczasowa krakowska miejscowke [emoji12] [emoji6]
Ale naprawde gdybyscie kiedys byly w Skawinie, jadac od Krk, po prawej przy wjezdzie jest lidl i z tylu w tym samym budynku jest lodziarnia Slodko Kwasny[emoji7] mlode malzenstwo, maja swietnego technika robiacego lody, robia wszystko z nat skladnikow, np kawa ze swiezo prazonych ziaren ktore zamawiaja w palarni kawy (ja nieraz bralam zamiast picia kawy bo tak kopala) itd itd. Nie slodza za duzo i przede wszystkim ich lody maja 1000% intensywnosci smaku uzyskanego bez polepszaczy. Absolutny hity to smaki róża, smietanka, maslo palone, chyba ze trzy rodzaje czekolad [emoji7] [emoji7] [emoji7] jejku ilez ja tego w siebie wciagnelam w zeszlym roku [emoji1] a pisze o tym bo dla mnie 99% kupnych lodow jest niesmaczna, jestem mega wymagajaca jesli chodzi o smak lodow i ciezko mi w tej materii dogodzic [emoji6]
Az sie rozmarzylam [emoji7] [emoji7] czekam z utesknieniem az wroca ze Stanow i na wiosne znowu otworza [emoji7]
Za to na studiach pracowałam w GK tam koło saturna - przeżarłam się za wszystkie czasy, przytyłam itp, więc pracy w takim miejscu nie polecam
A w Skawinie jadłam tylko w jakiejś lodziarnio-cukierni przy rynku - nazwa coś z Jagodą? Jagódką? (chyba...) Ale też były zajebiaszcze
chlopkers
Tydzien temu w 24dpt widzial w jamie macicy pecherzyk. Ale byl za maly na ten etap, tylko 8mm. I beta niska wtedy byla 2760. Chociaz przyrost nawet niezly, bo 48h wczesniej mialam 1550. Caly czas sie pocieszam ze maluch moze ruszyl.A juz napisalas ok. 32 dpt widzial juz pecherzyk lub serduszko? Moze sie wszystko utrzyma trzeba byc dobrej myslij juz tak fajnie dlugo wytrzmalas [emoji110][emoji110][emoji110]trzymam kciuki
Doktor powiedzial, ze nie jest w stanie nic przewidziec. Ani dobrego ani zlego. Ale ze teoretycznie na kolejnej wizycie powinien juz byc zarodek, wiec jesli ma byc cien szansy ze jest ok, to bedziemy wiedziec w sob. U nas niestety duza fragmentacja chromatyny (ostatnia 32%) stad obawa przed uszkodzeniami genet zarodka. Juz Wam tu pewnie wiele razy pisalam ze pani genetyk (ta z Twojej kliniki Dzoasia [emoji4] ) nastawiala nas mocno na trudna walke, mowila ze przy takiej chromatynie ciezko z implantacja po ivf, a jesli juz, to wystepuje duze ryzyko poronien. Pamietam, ze wtedy przyszlismy do niej tacy mega pozytywnie nastawieni, tuz przed rozpoczeciem ivf i jak to uslyszelismy, to jakby ktos w twarz normalnie dal. No ale takie sa fakty.
misis188
Kochana a jak zdrówko??Ach zrobilyscie mi takiego smaka tymi lodami ze zaraz sama bede szamac smietankowe z bakaliami
reklama
izabella87
Chlopkers - w ktorym dniu po transferze Jestes? Ja kestem 15dpt tez biore ecorton i mi lekarz kazal brac narazie cala dawke lekow jak dawniej przez kolejne 14 dni- ecorton 2x1 dupka2x1 luteine3x1 acard i.prolutex 1x1. A lutei y czasem biore wiecej
Ja biorę jeszcze medrol, niby wszystkie przechodzimy to samo a leki inne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: