Dziewczyny tyle piszecie, że nie nadążam. Zastanawiam się czemu Wy tyle leków bierzecie a ja raptem luteinę i estrofem mam tą mutacje MTHFR i też się zastanawiam czemu mi nic na to nie dali... bo czytałam o aspirynach i innych cudach wiankach, nawet moja ginka nie z kliniki o tym wspominała... No ale nic, muszę ufać lekarzom, nic innego mi nie pozostało. Moja ginka zleciła mi jakieś badania w związku z tą mutacją i wszystko mam w normach. To mój pierwszy transfer, więc może dlatego. A pół zeszłej nocy nie spałam, bo mnie kłuło w podbrzuszu, w jednym miejscu tylko, może paproszek się wgryzał zębiskami wieczorem pojechałam lekko spanikowana po No spę. Jutro mam II weryfikację, wiem że mnie tu nie znacie ale trzymajcie mimo to kciuki, bardzo proszę ️️
reklama
Luzik Iskierko [emoji4] mi sie tez myla poszczegolne sytuacje niektorych z Was. Latwiej by bylo gdybym jednak widziala Wasze buzie, wtedy szybciej moglabym przyporzadkowac konkretny przypadek do buzi bo tak najlepiej kojarze [emoji6] a co do grupy na fb, jakos z Wami jestem blizej tutaj. Na fb jestem tez w innej grupie o ivf, ale tam atmosfera czesto robi sie nerwowa [emoji15] wiec juz calkiem odpuszczam fb
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie na fejsie nie ma, a po tych sterydach jakbym twarz tu pokazała, to by forum opustoszało
annemarie
Fanka BB :)
Medrol to predisolon a prednisolon to EncortonNa co jest ten.lek ?
ta pani genetyk mowi glupoty o chromatynie. Tylko pan J z kliniki w Krk robi wielkie hello z tej chromatyny. moj M ma 45 .% uszkodzeń a urodziłam zdrową córeczkę przy pierwszej próbie. oczywiście nie dzięki kliniki i specjalistom z Krk. niech dziewczyny z innych klinik się wypowiedza czy w innych klinikach wysylaja na to badanie. trzymam kciuki za was wszystkie.Oj juz wiele roznych rzeczy probowalismy. I nic. Raz po 3 mies suplementu Extrasperm chromatyna spadla do 24% ale wtedy morfologia byla 0%, wiec lipa. Jesli chodzi o diety, suple na meska plodnosc itp, to ksiazke moglabym napisac. Byl okres ze za same suplementy M (nie liczac kosztow diety) placilismy ponad 1200zl miesiecznie. Poki co dalam mu spokoj. Niech chlopina odsapnie. A my w razie najgorszego mamy jeszcze 6 mrozaczkow [emoji4]
Tak [emoji4] winko dobre na wszystko! [emoji7]
ost: 16295480, member: 175492"]Oj juz wiele roznych rzeczy probowalismy. I nic. Raz po 3 mies suplementu Extrasperm chromatyna spadla do 24% ale wtedy morfologia byla 0%, wiec lipa. Jesli chodzi o diety, suple na meska plodnosc itp, to ksiazke moglabym napisac. Byl okres ze za same suplementy M (nie liczac kosztow diety) placilismy ponad 1200zl miesiecznie. Poki co dalam mu spokoj. Niech chlopina odsapnie. A my w razie najgorszego mamy jeszcze 6 mrozaczkow [emoji4]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
ta pani genetyk mowi
anetka303
A taka to z Wami robota! Miałam zacząć dietę a teraz mnie nosi na coś słodkiego. I co teraz?Ach zrobilyscie mi takiego smaka tymi lodami ze zaraz sama bede szamac smietankowe z bakaliami
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Ehh gdybyscie wszystkie byly z Krakowa zaprowadzilabym Was moje Kochane na lody do naszej skawinskiej naturalnej lodziarni [emoji7] wiem ze pewnie Dzoasia i inne dziewczyny z Krk zaczna protestowac ze Good Lood, Starowislna i te z Huty sa najlepsze, ale uwierzcie, ze kazdy znajomy Krakus, ktorego zabralam do nas, przyznawal mi racje i zdradzal swoja dotychczasowa krakowska miejscowke [emoji12] [emoji6]
Ale naprawde gdybyscie kiedys byly w Skawinie, jadac od Krk, po prawej przy wjezdzie jest lidl i z tylu w tym samym budynku jest lodziarnia Slodko Kwasny[emoji7] mlode malzenstwo, maja swietnego technika robiacego lody, robia wszystko z nat skladnikow, np kawa ze swiezo prazonych ziaren ktore zamawiaja w palarni kawy (ja nieraz bralam zamiast picia kawy bo tak kopala) itd itd. Nie slodza za duzo i przede wszystkim ich lody maja 1000% intensywnosci smaku uzyskanego bez polepszaczy. Absolutny hity to smaki róża, smietanka, maslo palone, chyba ze trzy rodzaje czekolad [emoji7] [emoji7] [emoji7] jejku ilez ja tego w siebie wciagnelam w zeszlym roku [emoji1] a pisze o tym bo dla mnie 99% kupnych lodow jest niesmaczna, jestem mega wymagajaca jesli chodzi o smak lodow i ciezko mi w tej materii dogodzic [emoji6]
Az sie rozmarzylam [emoji7] [emoji7] czekam z utesknieniem az wroca ze Stanow i na wiosne znowu otworza [emoji7]
To jakbyś kiedyś była w Bielsku, to zapraszam do Delicji Lodziarnia stara jak świat, lody naturalne, pyszne, podstawowe smaki od lat. Niebo w gębie. W lecie to czasem trzeba 30 minut w kolejce stać, żeby dostać 2 kulki w wafelku
izabella87
Medrol to predisolon a prednisolon to Encorton
Na taka odpowiedz czekałam wiedziałam ze tu jest główna baza wiedzy a nie jakieś google
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
chlopkers
Mocno trzymamy kciuki! [emoji110] [emoji110] [emoji110] daj znac po [emoji4]Dziewczyny tyle piszecie, że nie nadążam. Zastanawiam się czemu Wy tyle leków bierzecie a ja raptem luteinę i estrofem mam tą mutacje MTHFR i też się zastanawiam czemu mi nic na to nie dali... bo czytałam o aspirynach i innych cudach wiankach, nawet moja ginka nie z kliniki o tym wspominała... No ale nic, muszę ufać lekarzom, nic innego mi nie pozostało. Moja ginka zleciła mi jakieś badania w związku z tą mutacją i wszystko mam w normach. To mój pierwszy transfer, więc może dlatego. A pół zeszłej nocy nie spałam, bo mnie kłuło w podbrzuszu, w jednym miejscu tylko, może paproszek się wgryzał zębiskami wieczorem pojechałam lekko spanikowana po No spę. Jutro mam II weryfikację, wiem że mnie tu nie znacie ale trzymajcie mimo to kciuki, bardzo proszę [emoji110]️[emoji110]️
chlopkers
Haha mysle ze przesadzasz [emoji4] napewno jest dobrze[emoji4] My baby tak juz mamy, ze za duzo od siebie wymagamy pod kazdym wzgledem, a szczegolnie wygladu [emoji6]Mnie na fejsie nie ma, a po tych sterydach jakbym twarz tu pokazała, to by forum opustoszało
reklama
Mama151116
Aktywna w BB
Jest ktos z kliniki invicta w gdansku?
Podziel się: