reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny tyle piszecie, że nie nadążam. Zastanawiam się czemu Wy tyle leków bierzecie a ja raptem luteinę i estrofem :confused: mam tą mutacje MTHFR i też się zastanawiam czemu mi nic na to nie dali... bo czytałam o aspirynach i innych cudach wiankach, nawet moja ginka nie z kliniki o tym wspominała... No ale nic, muszę ufać lekarzom, nic innego mi nie pozostało. Moja ginka zleciła mi jakieś badania w związku z tą mutacją i wszystko mam w normach. To mój pierwszy transfer, więc może dlatego. A pół zeszłej nocy nie spałam, bo mnie kłuło w podbrzuszu, w jednym miejscu tylko, może paproszek się wgryzał zębiskami :laugh2: wieczorem pojechałam lekko spanikowana po No spę. Jutro mam II weryfikację, wiem że mnie tu nie znacie ale trzymajcie mimo to kciuki, bardzo proszę ✊✊

reklama
Luzik Iskierko [emoji4] mi sie tez myla poszczegolne sytuacje niektorych z Was. Latwiej by bylo gdybym jednak widziala Wasze buzie, wtedy szybciej moglabym przyporzadkowac konkretny przypadek do buzi bo tak najlepiej kojarze [emoji6] a co do grupy na fb, jakos z Wami jestem blizej tutaj. Na fb jestem tez w innej grupie o ivf, ale tam atmosfera czesto robi sie nerwowa [emoji15] wiec juz calkiem odpuszczam fb

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie na fejsie nie ma, a po tych sterydach jakbym twarz tu pokazała, to by forum opustoszało:-D

Oj juz wiele roznych rzeczy probowalismy. I nic. Raz po 3 mies suplementu Extrasperm chromatyna spadla do 24% ale wtedy morfologia byla 0%, wiec lipa. Jesli chodzi o diety, suple na meska plodnosc itp, to ksiazke moglabym napisac. Byl okres ze za same suplementy M (nie liczac kosztow diety) placilismy ponad 1200zl miesiecznie. Poki co dalam mu spokoj. Niech chlopina odsapnie. A my w razie najgorszego mamy jeszcze 6 mrozaczkow [emoji4]

ta pani genetyk mowi glupoty o chromatynie. Tylko pan J z kliniki w Krk robi wielkie hello z tej chromatyny. moj M ma 45 .% uszkodzeń a urodziłam zdrową córeczkę przy pierwszej próbie. oczywiście nie dzięki kliniki i specjalistom z Krk. niech dziewczyny z innych klinik się wypowiedza czy w innych klinikach wysylaja na to badanie. trzymam kciuki za was wszystkie.
Tak [emoji4] winko dobre na wszystko! [emoji7]

ost: 16295480, member: 175492"]Oj juz wiele roznych rzeczy probowalismy. I nic. Raz po 3 mies suplementu Extrasperm chromatyna spadla do 24% ale wtedy morfologia byla 0%, wiec lipa. Jesli chodzi o diety, suple na meska plodnosc itp, to ksiazke moglabym napisac. Byl okres ze za same suplementy M (nie liczac kosztow diety) placilismy ponad 1200zl miesiecznie. Poki co dalam mu spokoj. Niech chlopina odsapnie. A my w razie najgorszego mamy jeszcze 6 mrozaczkow [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
ta pani genetyk mowi

Ehh gdybyscie wszystkie byly z Krakowa zaprowadzilabym Was moje Kochane na lody do naszej skawinskiej naturalnej lodziarni [emoji7] wiem ze pewnie Dzoasia i inne dziewczyny z Krk zaczna protestowac ze Good Lood, Starowislna i te z Huty sa najlepsze, ale uwierzcie, ze kazdy znajomy Krakus, ktorego zabralam do nas, przyznawal mi racje i zdradzal swoja dotychczasowa krakowska miejscowke [emoji12] [emoji6]
Ale naprawde gdybyscie kiedys byly w Skawinie, jadac od Krk, po prawej przy wjezdzie jest lidl i z tylu w tym samym budynku jest lodziarnia Slodko Kwasny[emoji7] mlode malzenstwo, maja swietnego technika robiacego lody, robia wszystko z nat skladnikow, np kawa ze swiezo prazonych ziaren ktore zamawiaja w palarni kawy (ja nieraz bralam zamiast picia kawy bo tak kopala) itd itd. Nie slodza za duzo i przede wszystkim ich lody maja 1000% intensywnosci smaku uzyskanego bez polepszaczy. Absolutny hity to smaki róża, smietanka, maslo palone, chyba ze trzy rodzaje czekolad [emoji7] [emoji7] [emoji7] jejku ilez ja tego w siebie wciagnelam w zeszlym roku [emoji1] a pisze o tym bo dla mnie 99% kupnych lodow jest niesmaczna, jestem mega wymagajaca jesli chodzi o smak lodow i ciezko mi w tej materii dogodzic [emoji6]
Az sie rozmarzylam [emoji7] [emoji7] czekam z utesknieniem az wroca ze Stanow i na wiosne znowu otworza [emoji7]

To jakbyś kiedyś była w Bielsku, to zapraszam do Delicji:) Lodziarnia stara jak świat, lody naturalne, pyszne, podstawowe smaki od lat. Niebo w gębie. W lecie to czasem trzeba 30 minut w kolejce stać, żeby dostać 2 kulki w wafelku:)

Dziewczyny tyle piszecie, że nie nadążam. Zastanawiam się czemu Wy tyle leków bierzecie a ja raptem luteinę i estrofem :confused: mam tą mutacje MTHFR i też się zastanawiam czemu mi nic na to nie dali... bo czytałam o aspirynach i innych cudach wiankach, nawet moja ginka nie z kliniki o tym wspominała... No ale nic, muszę ufać lekarzom, nic innego mi nie pozostało. Moja ginka zleciła mi jakieś badania w związku z tą mutacją i wszystko mam w normach. To mój pierwszy transfer, więc może dlatego. A pół zeszłej nocy nie spałam, bo mnie kłuło w podbrzuszu, w jednym miejscu tylko, może paproszek się wgryzał zębiskami :laugh2: wieczorem pojechałam lekko spanikowana po No spę. Jutro mam II weryfikację, wiem że mnie tu nie znacie ale trzymajcie mimo to kciuki, bardzo proszę [emoji110]️[emoji110]️
Mocno trzymamy kciuki! [emoji110] [emoji110] [emoji110] daj znac po [emoji4]

Mnie na fejsie nie ma, a po tych sterydach jakbym twarz tu pokazała, to by forum opustoszało:-D
Haha mysle ze przesadzasz [emoji4] napewno jest dobrze[emoji4] My baby tak juz mamy, ze za duzo od siebie wymagamy pod kazdym wzgledem, a szczegolnie wygladu [emoji6]

reklama
Do góry