misis188
Fanka BB :)
Ja byłam w programie 2+1 i placilam 13900Dziewczynki z gyncentrum katowice ile tak pi razy drzwi wychodzi icsi. Patrze na cennik i coś nie mogę uwierzyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam w programie 2+1 i placilam 13900Dziewczynki z gyncentrum katowice ile tak pi razy drzwi wychodzi icsi. Patrze na cennik i coś nie mogę uwierzyć
Oby to były tylko dobre wieści!! Teraz wiadomo, że przyrosty na pewno nie będą o 100% po 48h, ale jeśli beta znacznie zwiększyła wartości to będzie dobrze.Czekam grzecznie na jutro. Z rana sprawdze bete i progesteron tak jak kazal Doktor i juz wtedy bedziemy duzo wiedziec. A w sobote usg w klinice [emoji5] Myslalam zeby jechac wczoraj na bete i w pt miec porownanie po 48h, ale odpuscilam. Co ma byc to bedzie. Wiadomo ze oddalabym wszystko, zeby bylo dobrze, ale nie chce sie nakrecac za bardzo [emoji4] dam Wam znac jak odbiore jutro popoludniu wyniki [emoji5]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Luzik Iskierko [emoji4] mi sie tez myla poszczegolne sytuacje niektorych z Was. Latwiej by bylo gdybym jednak widziala Wasze buzie, wtedy szybciej moglabym przyporzadkowac konkretny przypadek do buzi bo tak najlepiej kojarze [emoji6] a co do grupy na fb, jakos z Wami jestem blizej tutaj. Na fb jestem tez w innej grupie o ivf, ale tam atmosfera czesto robi sie nerwowa [emoji15] wiec juz calkiem odpuszczam fbAch no tak, ja głupia to przez to żarcie mi się we łbie miesza
Chlopkers przepraszam, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
Dziekuje [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]Po pierwsze jestes w ciazy i mam nadzieje ze w niej nadal bedziesz, po drugie moglo sie to zlozyc w czasie.Gdyby spadajace wartosci mialy wplynac na twoja ciaze , to by juz dawno bylo po wszystkim. A w ciazy nadal jestes[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Tak sobie mysle glosno
A ja przed chwila wcinalam lody symfonia z biedry smietankowo-czekoladowe-uwielbiam jeJa wczoraj miałam grycan waniliowe niebo w gębie ❤
Ja bralam 2x1 i chyba kolo 9 tygodnia juz przestałam go bracDziewczyny ile razy dziennie bralyscie ? Estrofem bo transferze? O ile w ogóle ? I czy dawka była później zmieszana ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Niee na pewnoTak o tym z listopada, nic nie ukrywam
Ehh gdybyscie wszystkie byly z Krakowa zaprowadzilabym Was moje Kochane na lody do naszej skawinskiej naturalnej lodziarni [emoji7] wiem ze pewnie Dzoasia i inne dziewczyny z Krk zaczna protestowac ze Good Lood, Starowislna i te z Huty sa najlepsze, ale uwierzcie, ze kazdy znajomy Krakus, ktorego zabralam do nas, przyznawal mi racje i zdradzal swoja dotychczasowa krakowska miejscowke [emoji12] [emoji6]Ja wczoraj miałam grycan waniliowe niebo w gębie [emoji173]
SuperNieeeee, koniec lutego mam transfer
Mialam 2x dziennie po jednej tabl [emoji4]Dziewczyny ile razy dziennie bralyscie ? Estrofem bo transferze? O ile w ogóle ? I czy dawka była później zmieszana ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom