reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czekam grzecznie na jutro. Z rana sprawdze bete i progesteron tak jak kazal Doktor i juz wtedy bedziemy duzo wiedziec. A w sobote usg w klinice [emoji5] Myslalam zeby jechac wczoraj na bete i w pt miec porownanie po 48h, ale odpuscilam. Co ma byc to bedzie. Wiadomo ze oddalabym wszystko, zeby bylo dobrze, ale nie chce sie nakrecac za bardzo [emoji4] dam Wam znac jak odbiore jutro popoludniu wyniki [emoji5]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby to były tylko dobre wieści!! Teraz wiadomo, że przyrosty na pewno nie będą o 100% po 48h, ale jeśli beta znacznie zwiększyła wartości to będzie dobrze.
Przypomnisz który masz dpt? :)

Ach no tak, ja głupia:eek: to przez to żarcie mi się we łbie mieszao_O
Chlopkers przepraszam, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:)
Luzik Iskierko [emoji4] mi sie tez myla poszczegolne sytuacje niektorych z Was. Latwiej by bylo gdybym jednak widziala Wasze buzie, wtedy szybciej moglabym przyporzadkowac konkretny przypadek do buzi bo tak najlepiej kojarze [emoji6] a co do grupy na fb, jakos z Wami jestem blizej tutaj. Na fb jestem tez w innej grupie o ivf, ale tam atmosfera czesto robi sie nerwowa [emoji15] wiec juz calkiem odpuszczam fb

Po pierwsze jestes w ciazy i mam nadzieje ze w niej nadal bedziesz, po drugie moglo sie to zlozyc w czasie.Gdyby spadajace wartosci mialy wplynac na twoja ciaze , to by juz dawno bylo po wszystkim. A w ciazy nadal jestes[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Tak sobie mysle glosno
Dziekuje [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Ja wczoraj miałam grycan waniliowe :-D niebo w gębie :-D [emoji173]
Ehh gdybyscie wszystkie byly z Krakowa zaprowadzilabym Was moje Kochane na lody do naszej skawinskiej naturalnej lodziarni [emoji7] wiem ze pewnie Dzoasia i inne dziewczyny z Krk zaczna protestowac ze Good Lood, Starowislna i te z Huty sa najlepsze, ale uwierzcie, ze kazdy znajomy Krakus, ktorego zabralam do nas, przyznawal mi racje i zdradzal swoja dotychczasowa krakowska miejscowke [emoji12] [emoji6]
Ale naprawde gdybyscie kiedys byly w Skawinie, jadac od Krk, po prawej przy wjezdzie jest lidl i z tylu w tym samym budynku jest lodziarnia Slodko Kwasny[emoji7] mlode malzenstwo, maja swietnego technika robiacego lody, robia wszystko z nat skladnikow, np kawa ze swiezo prazonych ziaren ktore zamawiaja w palarni kawy (ja nieraz bralam zamiast picia kawy bo tak kopala) itd itd. Nie slodza za duzo i przede wszystkim ich lody maja 1000% intensywnosci smaku uzyskanego bez polepszaczy. Absolutny hity to smaki róża, smietanka, maslo palone, chyba ze trzy rodzaje czekolad [emoji7] [emoji7] [emoji7] jejku ilez ja tego w siebie wciagnelam w zeszlym roku [emoji1] a pisze o tym bo dla mnie 99% kupnych lodow jest niesmaczna, jestem mega wymagajaca jesli chodzi o smak lodow i ciezko mi w tej materii dogodzic [emoji6]
Az sie rozmarzylam [emoji7] [emoji7] czekam z utesknieniem az wroca ze Stanow i na wiosne znowu otworza [emoji7]

reklama
Do góry