reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czekam grzecznie na jutro. Z rana sprawdze bete i progesteron tak jak kazal Doktor i juz wtedy bedziemy duzo wiedziec. A w sobote usg w klinice [emoji5] Myslalam zeby jechac wczoraj na bete i w pt miec porownanie po 48h, ale odpuscilam. Co ma byc to bedzie. Wiadomo ze oddalabym wszystko, zeby bylo dobrze, ale nie chce sie nakrecac za bardzo [emoji4] dam Wam znac jak odbiore jutro popoludniu wyniki [emoji5]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby to były tylko dobre wieści!! Teraz wiadomo, że przyrosty na pewno nie będą o 100% po 48h, ale jeśli beta znacznie zwiększyła wartości to będzie dobrze.
Przypomnisz który masz dpt? :)

Ach no tak, ja głupia:eek: to przez to żarcie mi się we łbie mieszao_O
Chlopkers przepraszam, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:)
Luzik Iskierko [emoji4] mi sie tez myla poszczegolne sytuacje niektorych z Was. Latwiej by bylo gdybym jednak widziala Wasze buzie, wtedy szybciej moglabym przyporzadkowac konkretny przypadek do buzi bo tak najlepiej kojarze [emoji6] a co do grupy na fb, jakos z Wami jestem blizej tutaj. Na fb jestem tez w innej grupie o ivf, ale tam atmosfera czesto robi sie nerwowa [emoji15] wiec juz calkiem odpuszczam fb

Po pierwsze jestes w ciazy i mam nadzieje ze w niej nadal bedziesz, po drugie moglo sie to zlozyc w czasie.Gdyby spadajace wartosci mialy wplynac na twoja ciaze , to by juz dawno bylo po wszystkim. A w ciazy nadal jestes[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Tak sobie mysle glosno
Dziekuje [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Ja wczoraj miałam grycan waniliowe :-D niebo w gębie :-D [emoji173]
Ehh gdybyscie wszystkie byly z Krakowa zaprowadzilabym Was moje Kochane na lody do naszej skawinskiej naturalnej lodziarni [emoji7] wiem ze pewnie Dzoasia i inne dziewczyny z Krk zaczna protestowac ze Good Lood, Starowislna i te z Huty sa najlepsze, ale uwierzcie, ze kazdy znajomy Krakus, ktorego zabralam do nas, przyznawal mi racje i zdradzal swoja dotychczasowa krakowska miejscowke [emoji12] [emoji6]
Ale naprawde gdybyscie kiedys byly w Skawinie, jadac od Krk, po prawej przy wjezdzie jest lidl i z tylu w tym samym budynku jest lodziarnia Slodko Kwasny[emoji7] mlode malzenstwo, maja swietnego technika robiacego lody, robia wszystko z nat skladnikow, np kawa ze swiezo prazonych ziaren ktore zamawiaja w palarni kawy (ja nieraz bralam zamiast picia kawy bo tak kopala) itd itd. Nie slodza za duzo i przede wszystkim ich lody maja 1000% intensywnosci smaku uzyskanego bez polepszaczy. Absolutny hity to smaki róża, smietanka, maslo palone, chyba ze trzy rodzaje czekolad [emoji7] [emoji7] [emoji7] jejku ilez ja tego w siebie wciagnelam w zeszlym roku [emoji1] a pisze o tym bo dla mnie 99% kupnych lodow jest niesmaczna, jestem mega wymagajaca jesli chodzi o smak lodow i ciezko mi w tej materii dogodzic [emoji6]
Az sie rozmarzylam [emoji7] [emoji7] czekam z utesknieniem az wroca ze Stanow i na wiosne znowu otworza [emoji7]

reklama
Do góry