annemarie
Fanka BB :)
Tak o tym z listopada, nic nie ukrywamTo, że pod górkę to wiem Za łatwo by nie mogło być... A ty piszesz o tym ostatnim poronieniu? Co ukrywasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak o tym z listopada, nic nie ukrywamTo, że pod górkę to wiem Za łatwo by nie mogło być... A ty piszesz o tym ostatnim poronieniu? Co ukrywasz?
Wtedy raczej beta zdążyła spaść, to był taki okres poronny jeśli w ogóle można to jakoś tak nazwać. Wszystko się ładnie wyczyściło i złuszczyło, teraz teoretycznie powinna być owu i dopiero znów okres, ale może to wszystko też jest wcześniej bo cykl (jak to u mnie) był bezowulacyjny. Tylko martwi mnie to bidne cienkie endo, w cyklu przed transferem endo miało chyba ok 6mm w 4dc jak dobrze pamiętam, a tu taka lipa, nie dość że takie cienkie to dalej się złuszcza żeby mi sie tylko cała macica nie złuszczyłaMoże to jest dopiero prawdziwy okres i endo ładniej podrośnie, ostatnio miałaś dość szybko krwawienie...
Czyli, że co? Jesteś znów po transferze?? Gadaj bo nie dam ci spokojuTak o tym z listopada, nic nie ukrywam
Nieeeee, koniec lutego mam transferCzyli, że co? Jesteś znów po transferze?? Gadaj bo nie dam ci spokoju
3x1 dziennie do 8 tyg potem schodzilam z tej dawki.Dziewczyny ile razy dziennie bralyscie ? Estrofem bo transferze? O ile w ogóle ? I czy dawka była później zmieszana ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
aaa no i fajnie!!Nieeeee, koniec lutego mam transfer
3x1 + plastry z estradiolem. Potem się zmniejsza stopniowoDziewczyny ile razy dziennie bralyscie ? Estrofem bo transferze? O ile w ogóle ? I czy dawka była później zmieszana ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
3x1 dziennie do 8 tyg potem schodzilam z tej dawki.
Czekam grzecznie na jutro. Z rana sprawdze bete i progesteron tak jak kazal Doktor i juz wtedy bedziemy duzo wiedziec. A w sobote usg w klinice [emoji5] Myslalam zeby jechac wczoraj na bete i w pt miec porownanie po 48h, ale odpuscilam. Co ma byc to bedzie. Wiadomo ze oddalabym wszystko, zeby bylo dobrze, ale nie chce sie nakrecac za bardzo [emoji4] dam Wam znac jak odbiore jutro popoludniu wyniki [emoji5]U chlopkers raczej jeszcze nie wiadomo, czy niepowodzenie - póki co czekamy do soboty, c'nie @chlopkers? Sprawdzałaś jeszcze betę czy grzecznie czekasz?