reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
haha ja mu to powiem - panie Krzysiu ja dla pana odeszłam od szefa :D
piekarnika w sypialni nie mam, w szafie piekłam :D
Faktycznie masz spust ;) A jakie te lody masz/miałaś? :D A dobre? A zjadłaś wszystko? :p

Grycany czekoladowe mniam, mniam, mniam:D Zostawiłam pudełko do wylizania dla M :p
No to teraz wszystkie ciuchy pachną drożdżówkami :) Fajnie:)
A ryby też pieczesz w szafie :p:D
To co? Za tydzień zaczynasz szykowanie do transferu?

Grycany czekoladowe mniam, mniam, mniam:D Zostawiłam pudełko do wylizania dla M :p
No to teraz wszystkie ciuchy pachną drożdżówkami :) Fajnie:)
A ryby też pieczesz w szafie :p:D
To co? Za tydzień zaczynasz szykowanie do transferu?
Raczej jeszcze nie. Coś mnie znowu macica w ch.. robi i normalnie dostałam znowu @ ... Nie dość że po 16 dniach to jak mi się to biedne 4,5mm endo jeszcze teraz złuszczy to mi nic nie zostanie... Więc pewnie wszystko znowu się poprzesuwa, trzeba będzie to dziadostwo jakoś wyregulować i dopiero myśleć co dalej...

Nie wiem. Pewnie masz racje. Dla mnie to pierwsza procedura. Wiec nie mam doswiadczenia. Pisze tylko swoje obserwacje. Bo zadnych innych zmian wtedy nie wprowadzalam.
A tych lopotan, ani nadmiernej potliwosci z kolei nie mialam [emoji4] ze snem mam problem od samego transferu, wiec tez nie po zejsciu ze sterydu. Pewnie co organizm to inqczej reaguje [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Po pierwsze jestes w ciazy i mam nadzieje ze w niej nadal bedziesz, po drugie moglo sie to zlozyc w czasie.Gdyby spadajace wartosci mialy wplynac na twoja ciaze , to by juz dawno bylo po wszystkim. A w ciazy nadal jestes❤️❤️❤️Tak sobie mysle glosno

Raczej jeszcze nie. Coś mnie znowu macica w ch.. robi i normalnie dostałam znowu @ ... Nie dość że po 16 dniach to jak mi się to biedne 4,5mm endo jeszcze teraz złuszczy to mi nic nie zostanie... Więc pewnie wszystko znowu się poprzesuwa, trzeba będzie to dziadostwo jakoś wyregulować i dopiero myśleć co dalej...
Asia , wspolczuje Ci tych zawirowan , moze trzeba to najpierw uregulowac i popatrzec na hormony? Ja po poronienie dokladnie 30 dni pozniej dostalam@ i nastepny tez jak w zegarku na szczescie. P. doktor tylko pod tym warunkiem chciala zrobic transfer inaczej mialam zapomniec, wynika z tego to co piszesz ze trzeba wyregulowac.zawsze pod gore.

Asia , wspolczuje Ci tych zawirowan , moze trzeba to najpierw uregulowac i popatrzec na hormony? Ja po poronienie dokladnie 30 dni pozniej dostalam@ i nastepny tez jak w zegarku na szczescie. P. doktor tylko pod tym warunkiem chciala zrobic transfer inaczej mialam zapomniec, wynika z tego to co piszesz ze trzeba wyregulowac.zawsze pod gore.
To, że pod górkę to wiem:p Za łatwo by nie mogło być... A ty piszesz o tym ostatnim poronieniu? Co ukrywasz? :D

reklama
Do góry