reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

jeszcze mnie az tak nie pofisiowało, żeby na wolnym opuszczać moje zacisze sypialniane :laugh2:
upiekłam tylko jakieś drożdżówy z makiem i jabłkami (jakbym na co dzień miała mało garów:D) i nic nie robię, zmęczoną udaję :D

A tak serio to właśnie sie dodzwoniłam, ten którego miałam upatrzonego faktycznie już nie pracuje, kuźwa zawsze wiatr w oczy i ...
Ale zapisałam się do innego, który prowadził mi stymulację i robił punkcję bo mój był wtedy na jakiejś konferencji. Ale tak czy siak to jedna mafia jest...
No to z tym encortonem to już nie wiem :p Nie wypowiadam sie, mało doświadczona pod tym względem jestem

Masz piekarnik w sypialni?????:D:p
Mniam, drożdżówki z makiem:tak: i z jabłkami:tak: A ja mam dziś takie ssanie, że nie wiem co do paszczy włożyć:ninja2:
Śledzie z cebulą, serek wiejski z miodem, jabłko, wafel z szynką majo i keczupem, gruszka...i to wszystko w 2h:baffled: teraz gotuję kapuśniak i przypomniałam sobie o lodach w zamrażalniku:tak:
Na kiedy masz tą wizytę? Niby jedna mafia, ale jak zobaczy że zrezygnowałaś dla niego z szefa, to poczuje się doceniony i może ruszy mocniej głową:)

reklama
Mniam, drożdżówki z makiem:tak: i z jabłkami:tak: A ja mam dziś takie ssanie, że nie wiem co do paszczy włożyć:ninja2:
Śledzie z cebulą, serek wiejski z miodem, jabłko, wafel z szynką majo i keczupem, gruszka...i to wszystko w 2h:baffled: teraz gotuję kapuśniak i przypomniałam sobie o lodach w zamrażalniku:tak:
Na kiedy masz tą wizytę? Niby jedna mafia, ale jak zobaczy że zrezygnowałaś dla niego z szefa, to poczuje się doceniony i może ruszy mocniej głową:)
Haha ja ost dwa dni mialam faze na majonez. Myslalam ze mojego M zamorduje bo staram sie zdrowo odzywiac a on majonez kupil. I kurcze jak zobaczylam sloiczek w lodowce, jak zwierzatko nie potrafilam sie powstrzymac i wtrabilam od razu trzy kanapki z majo [emoji28] takze Iskierko witaj w klubie wiecznie glodnych [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

haha ja mu to powiem - panie Krzysiu ja dla pana odeszłam od szefa :D
piekarnika w sypialni nie mam, w szafie piekłam :D
Faktycznie masz spust ;) A jakie te lody masz/miałaś? :D A dobre? A zjadłaś wszystko? :p

Schodzenie z encortonu wiaze sie z lopotaniem serca,nadmierna potliwoscia,uderzeniami goraca,problemami ze snem i tym podobne,ale w zyciu nie ze skurczami .Pierwsze slysze,a lykam to juz troche:oo:
Ale może przez zmniejszenie dawek encortonu organizm zaczął walczyć z zarodkiem i stąd skurcze.
A może to wada zarodka i żaden encorton ani inne czary mary by tego nie zmieniło.
Tego co naprawdę było powodem niepowodzenia niestety nikt nie wie.

reklama
Ale może przez zmniejszenie dawek encortonu organizm zaczął walczyć z zarodkiem i stąd skurcze.
A może to wada zarodka i żaden encorton ani inne czary mary by tego nie zmieniło.
Tego co naprawdę było powodem niepowodzenia niestety nikt nie wie.
U chlopkers raczej jeszcze nie wiadomo, czy niepowodzenie - póki co czekamy do soboty, c'nie @chlopkers? :) Sprawdzałaś jeszcze betę czy grzecznie czekasz?

Do góry