jeszcze mnie az tak nie pofisiowało, żeby na wolnym opuszczać moje zacisze sypialniane
upiekłam tylko jakieś drożdżówy z makiem i jabłkami (jakbym na co dzień miała mało garów) i nic nie robię, zmęczoną udaję
A tak serio to właśnie sie dodzwoniłam, ten którego miałam upatrzonego faktycznie już nie pracuje, kuźwa zawsze wiatr w oczy i ...
Ale zapisałam się do innego, który prowadził mi stymulację i robił punkcję bo mój był wtedy na jakiejś konferencji. Ale tak czy siak to jedna mafia jest...
No to z tym encortonem to już nie wiem Nie wypowiadam sie, mało doświadczona pod tym względem jestem
Masz piekarnik w sypialni?????
Mniam, drożdżówki z makiem i z jabłkami A ja mam dziś takie ssanie, że nie wiem co do paszczy włożyć
Śledzie z cebulą, serek wiejski z miodem, jabłko, wafel z szynką majo i keczupem, gruszka...i to wszystko w 2h teraz gotuję kapuśniak i przypomniałam sobie o lodach w zamrażalniku
Na kiedy masz tą wizytę? Niby jedna mafia, ale jak zobaczy że zrezygnowałaś dla niego z szefa, to poczuje się doceniony i może ruszy mocniej głową