reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

jeszcze mnie az tak nie pofisiowało, żeby na wolnym opuszczać moje zacisze sypialniane :laugh2:
upiekłam tylko jakieś drożdżówy z makiem i jabłkami (jakbym na co dzień miała mało garów:D) i nic nie robię, zmęczoną udaję :D

A tak serio to właśnie sie dodzwoniłam, ten którego miałam upatrzonego faktycznie już nie pracuje, kuźwa zawsze wiatr w oczy i ...
Ale zapisałam się do innego, który prowadził mi stymulację i robił punkcję bo mój był wtedy na jakiejś konferencji. Ale tak czy siak to jedna mafia jest...
No to z tym encortonem to już nie wiem :p Nie wypowiadam sie, mało doświadczona pod tym względem jestem

Masz piekarnik w sypialni?????:D:p
Mniam, drożdżówki z makiem:tak: i z jabłkami:tak: A ja mam dziś takie ssanie, że nie wiem co do paszczy włożyć:ninja2:
Śledzie z cebulą, serek wiejski z miodem, jabłko, wafel z szynką majo i keczupem, gruszka...i to wszystko w 2h:baffled: teraz gotuję kapuśniak i przypomniałam sobie o lodach w zamrażalniku:tak:
Na kiedy masz tą wizytę? Niby jedna mafia, ale jak zobaczy że zrezygnowałaś dla niego z szefa, to poczuje się doceniony i może ruszy mocniej głową:)

reklama
Mniam, drożdżówki z makiem:tak: i z jabłkami:tak: A ja mam dziś takie ssanie, że nie wiem co do paszczy włożyć:ninja2:
Śledzie z cebulą, serek wiejski z miodem, jabłko, wafel z szynką majo i keczupem, gruszka...i to wszystko w 2h:baffled: teraz gotuję kapuśniak i przypomniałam sobie o lodach w zamrażalniku:tak:
Na kiedy masz tą wizytę? Niby jedna mafia, ale jak zobaczy że zrezygnowałaś dla niego z szefa, to poczuje się doceniony i może ruszy mocniej głową:)
Haha ja ost dwa dni mialam faze na majonez. Myslalam ze mojego M zamorduje bo staram sie zdrowo odzywiac a on majonez kupil. I kurcze jak zobaczylam sloiczek w lodowce, jak zwierzatko nie potrafilam sie powstrzymac i wtrabilam od razu trzy kanapki z majo [emoji28] takze Iskierko witaj w klubie wiecznie glodnych [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

haha ja mu to powiem - panie Krzysiu ja dla pana odeszłam od szefa :D
piekarnika w sypialni nie mam, w szafie piekłam :D
Faktycznie masz spust ;) A jakie te lody masz/miałaś? :D A dobre? A zjadłaś wszystko? :p

Schodzenie z encortonu wiaze sie z lopotaniem serca,nadmierna potliwoscia,uderzeniami goraca,problemami ze snem i tym podobne,ale w zyciu nie ze skurczami .Pierwsze slysze,a lykam to juz troche:oo:
Ale może przez zmniejszenie dawek encortonu organizm zaczął walczyć z zarodkiem i stąd skurcze.
A może to wada zarodka i żaden encorton ani inne czary mary by tego nie zmieniło.
Tego co naprawdę było powodem niepowodzenia niestety nikt nie wie.

reklama
Ale może przez zmniejszenie dawek encortonu organizm zaczął walczyć z zarodkiem i stąd skurcze.
A może to wada zarodka i żaden encorton ani inne czary mary by tego nie zmieniło.
Tego co naprawdę było powodem niepowodzenia niestety nikt nie wie.
U chlopkers raczej jeszcze nie wiadomo, czy niepowodzenie - póki co czekamy do soboty, c'nie @chlopkers? :) Sprawdzałaś jeszcze betę czy grzecznie czekasz?

Do góry