gosia321
Fanka BB :)
No wlasnie tez sie zastanawialam nad tym. A jesli nie to mialas zbyt dluga nocna przerweBrałaś leki co 5h, tzn 5 razy dziennie brałaś progesteron?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie tez sie zastanawialam nad tym. A jesli nie to mialas zbyt dluga nocna przerweBrałaś leki co 5h, tzn 5 razy dziennie brałaś progesteron?
jeszcze mnie az tak nie pofisiowało, żeby na wolnym opuszczać moje zacisze sypialnianeMi gin kazała brać encorton dopiero przed transferem, bo brany wcześniej może spowolnić wzrost endo. Paśnik też kazał brać dopiero z progesteronem, ale zwiększyć dawkę po pozytywnej becie.
A Ty nie pitol że nie odbierają, tylko wskakuj w tramwaj i jedź tam zrobić aferę, tak dla relaksu
Najważniejsze,że może spojrzy "świeżym" okiem :-) Kiedy wizyta?jeszcze mnie az tak nie pofisiowało, żeby na wolnym opuszczać moje zacisze sypialniane
upiekłam tylko jakieś drożdżówy z makiem i jabłkami (jakbym na co dzień miała mało garów) i nic nie robię, zmęczoną udaję
A tak serio to właśnie sie dodzwoniłam, ten którego miałam upatrzonego faktycznie już nie pracuje, kuźwa zawsze wiatr w oczy i ...
Ale zapisałam się do innego, który prowadził mi stymulację i robił punkcję bo mój był wtedy na jakiejś konferencji. Ale tak czy siak to jedna mafia jest...
No to z tym encortonem to już nie wiem Nie wypowiadam sie, mało doświadczona pod tym względem jestem
Gosiu kciuki az sine, czekamy z tobą jesssu już swoje przeszłaś więc statystyka powinna być po twojej stronie. Witam nowe 'podglądaczki' fajnie że do nas dołączyłyście.Invicta Gdansk
Podbijam pytanie, docelowo też się tam szykuje do invitroDziewczynki z gyncentrum katowice ile tak pi razy drzwi wychodzi icsi. Patrze na cennik i coś nie mogę uwierzyć
Co do Encortonu to widzicie u mnie te cholerne skurcze po ktorych okazalo sie ze beta wyhamowala, pojawily sie wlasnie po zmniejszeniu dawki Encortonu [emoji52] nie wiem na ile to moglo miec wplyw, ale mocno to wiaze ze schodzeniem z dawki sterydu.jeszcze mnie az tak nie pofisiowało, żeby na wolnym opuszczać moje zacisze sypialniane
upiekłam tylko jakieś drożdżówy z makiem i jabłkami (jakbym na co dzień miała mało garów) i nic nie robię, zmęczoną udaję
A tak serio to właśnie sie dodzwoniłam, ten którego miałam upatrzonego faktycznie już nie pracuje, kuźwa zawsze wiatr w oczy i ...
Ale zapisałam się do innego, który prowadził mi stymulację i robił punkcję bo mój był wtedy na jakiejś konferencji. Ale tak czy siak to jedna mafia jest...
No to z tym encortonem to już nie wiem [emoji14] Nie wypowiadam sie, mało doświadczona pod tym względem jestem
ja tez za kazdym razem ,albo od dnia punkcji albo 5 dni przed transferem.Przepieknie zatrzymuje wode w organizmie i stosunkowo szybko osiaga wysokie stezenie we krwi. Robta co chcetaNie ma takiej potrzeby zeby tak szybko z tym zaczynac.Mi gin kazała brać encorton dopiero przed transferem, bo brany wcześniej może spowolnić wzrost endo. Paśnik też kazał brać dopiero z progesteronem, ale zwiększyć dawkę po pozytywnej becie.
A Ty nie pitol że nie odbierają, tylko wskakuj w tramwaj i jedź tam zrobić aferę, tak dla relaksu
Schodzenie z encortonu wiaze sie z lopotaniem serca,nadmierna potliwoscia,uderzeniami goraca,problemami ze snem i tym podobne,ale w zyciu nie ze skurczami .Pierwsze slysze,a lykam to juz trocheCo do Encortonu to widzicie u mnie te cholerne skurcze po ktorych okazalo sie ze beta wyhamowala, pojawily sie wlasnie po zmniejszeniu dawki Encortonu [emoji52] nie wiem na ile to moglo miec wplyw, ale mocno to wiaze ze schodzeniem z dawki sterydu.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem. Pewnie masz racje. Dla mnie to pierwsza procedura. Wiec nie mam doswiadczenia. Pisze tylko swoje obserwacje. Bo zadnych innych zmian wtedy nie wprowadzalam.Schodzenie z encortonu wiaze sie z lopotaniem serca,nadmierna potliwoscia,uderzeniami goraca,problemami ze snem i tym podobne,ale w zyciu nie ze skurczami .Pierwsze slysze,a lykam to juz troche