reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi gin kazała brać encorton dopiero przed transferem, bo brany wcześniej może spowolnić wzrost endo. Paśnik też kazał brać dopiero z progesteronem, ale zwiększyć dawkę po pozytywnej becie.
A Ty nie pitol że nie odbierają, tylko wskakuj w tramwaj i jedź tam zrobić aferę, tak dla relaksu :D
jeszcze mnie az tak nie pofisiowało, żeby na wolnym opuszczać moje zacisze sypialniane :laugh2:
upiekłam tylko jakieś drożdżówy z makiem i jabłkami (jakbym na co dzień miała mało garów:D) i nic nie robię, zmęczoną udaję :D

A tak serio to właśnie sie dodzwoniłam, ten którego miałam upatrzonego faktycznie już nie pracuje, kuźwa zawsze wiatr w oczy i ...
Ale zapisałam się do innego, który prowadził mi stymulację i robił punkcję bo mój był wtedy na jakiejś konferencji. Ale tak czy siak to jedna mafia jest...
No to z tym encortonem to już nie wiem :p Nie wypowiadam sie, mało doświadczona pod tym względem jestem

jeszcze mnie az tak nie pofisiowało, żeby na wolnym opuszczać moje zacisze sypialniane :laugh2:
upiekłam tylko jakieś drożdżówy z makiem i jabłkami (jakbym na co dzień miała mało garów:D) i nic nie robię, zmęczoną udaję :D

A tak serio to właśnie sie dodzwoniłam, ten którego miałam upatrzonego faktycznie już nie pracuje, kuźwa zawsze wiatr w oczy i ...
Ale zapisałam się do innego, który prowadził mi stymulację i robił punkcję bo mój był wtedy na jakiejś konferencji. Ale tak czy siak to jedna mafia jest...
No to z tym encortonem to już nie wiem :p Nie wypowiadam sie, mało doświadczona pod tym względem jestem
Najważniejsze,że może spojrzy "świeżym" okiem :-) Kiedy wizyta?

No to z tym encortonem to już nie wiem [emoji14] Nie wypowiadam sie, mało doświadczona pod tym względem jestem
Co do Encortonu to widzicie u mnie te cholerne skurcze po ktorych okazalo sie ze beta wyhamowala, pojawily sie wlasnie po zmniejszeniu dawki Encortonu [emoji52] nie wiem na ile to moglo miec wplyw, ale mocno to wiaze ze schodzeniem z dawki sterydu.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi gin kazała brać encorton dopiero przed transferem, bo brany wcześniej może spowolnić wzrost endo. Paśnik też kazał brać dopiero z progesteronem, ale zwiększyć dawkę po pozytywnej becie.
A Ty nie pitol że nie odbierają, tylko wskakuj w tramwaj i jedź tam zrobić aferę, tak dla relaksu :D
ja tez za kazdym razem ,albo od dnia punkcji albo 5 dni przed transferem.Przepieknie zatrzymuje wode w organizmie:( i stosunkowo szybko osiaga wysokie stezenie we krwi. Robta co chceta;)Nie ma takiej potrzeby zeby tak szybko z tym zaczynac.

Co do Encortonu to widzicie u mnie te cholerne skurcze po ktorych okazalo sie ze beta wyhamowala, pojawily sie wlasnie po zmniejszeniu dawki Encortonu [emoji52] nie wiem na ile to moglo miec wplyw, ale mocno to wiaze ze schodzeniem z dawki sterydu.

Schodzenie z encortonu wiaze sie z lopotaniem serca,nadmierna potliwoscia,uderzeniami goraca,problemami ze snem i tym podobne,ale w zyciu nie ze skurczami .Pierwsze slysze,a lykam to juz troche:oo:

reklama
Schodzenie z encortonu wiaze sie z lopotaniem serca,nadmierna potliwoscia,uderzeniami goraca,problemami ze snem i tym podobne,ale w zyciu nie ze skurczami .Pierwsze slysze,a lykam to juz troche:oo:
Nie wiem. Pewnie masz racje. Dla mnie to pierwsza procedura. Wiec nie mam doswiadczenia. Pisze tylko swoje obserwacje. Bo zadnych innych zmian wtedy nie wprowadzalam.
A tych lopotan, ani nadmiernej potliwosci z kolei nie mialam [emoji4] ze snem mam problem od samego transferu, wiec tez nie po zejsciu ze sterydu. Pewnie co organizm to inqczej reaguje [emoji4]

Do góry