reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Niekoniecznie encortonu, po prostu jeśli dziewczyna ma coś łykac, a większość z Was łyka to od początku cyklu to może kilka dni przed transferem to faktycznie za późno. Ja się już chyba uzależniłam od leków, to dlatego :laugh2::laugh2:
Ale jeszcze muszę przemyśleć, czy w moim przypadku ten encorton da radę, bo już mam coraz wiekszy mętlik. Najlepszy efekt był we wrześniu jak byłam na accofilu tylko, bez sterydu...

Mi gin kazała brać encorton dopiero przed transferem, bo brany wcześniej może spowolnić wzrost endo. Paśnik też kazał brać dopiero z progesteronem, ale zwiększyć dawkę po pozytywnej becie.
A Ty nie pitol że nie odbierają, tylko wskakuj w tramwaj i jedź tam zrobić aferę, tak dla relaksu :D

reklama
Cześć dziewczyny :) to znowu ja :) tzn jestem tu ciagle częściej niż na Facebooku i czytam Was na bieżąco i 3 mam za wszystkie kciuki ;)
Odebrałam właśnie bete 12dpt 34,59 i 14dpt 53.21 - zarodek 3 dniowi. Trochę mały przyrost?:(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hmmm, rzeczywiście trochę mały przyrost... Powinno być minimum 66% w odstępie 48 godzin.

Kochana ja na fejsie juz mało co przebywam, mimo, że nie znam Was osobiście to jesteście lepsze niz nawet rodzina ;)
Co do bety... hmmm no przyrost nie powala, na tym etapie dobrze by było gdyby szybciej rosła, ale tak czy siak trzeba czekać, leków nie odstawiaj, powtórz za 2 dni...

No dokładnie, tutaj tyle się dzieje i trzeba takiego wsparcia ze nie ma czasu na Facebooka :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) to znowu ja :) tzn jestem tu ciagle częściej niż na Facebooku i czytam Was na bieżąco i 3 mam za wszystkie kciuki ;)
Odebrałam właśnie bete 12dpt 34,59 i 14dpt 53.21 - zarodek 3 dniowi. Trochę mały przyrost?:(

Przyrost na granicy normy. Powtórz za 2 dni, będzie więcej wiadomo.

Wg moich obliczen Twoj przyrost to 65% z kawalkiem, wiec mysle ze nie masz sie czym martwic [emoji4] Nie stresuj sie Kochana, jesli to Cie uspokoi to powtorz sobie za kolejne dwa dni bete i wtedy zobaczysz [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wg moich obliczen Twoj przyrost to 65% z kawalkiem, wiec mysle ze nie masz sie czym martwic [emoji4] Nie stresuj sie Kochana, jesli to Cie uspokoi to powtorz sobie za kolejne dwa dni bete i wtedy zobaczysz [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje tak zrobię, czekam na maila od

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry