reklama
gosia321
Fanka BB :)
Troszke malo. Wiem lekarzem nie jestem ale lecze swoja tarczyce juz 10 rok wiec czasami sama modyfikuje sobie dawki wedlug schematu ktorym to zawsze dawkk modyfikuje mi lekarz i nigdy nie uslyszal od niego ze cos zle zrobilam.Bralam 12.5 a teraz 25
Jesli chcesz skorzystaj jesli nie to nie raz w tygodniu wez albo 1.5 tabl 25 czyli 37.5 albo 2 tabl czyli 50 i zobacz po 2 tygodniach czy spada
Mam dokładnie tak samo!!Ja tez tak mam a to dopiero 15DPT a warjuje mam lekkie plamienie to juz wogole wystarczy moment i wybucham. Dziewczyny tym ktorym sie udalo czy was tez bolal brzuch jak na okres ja nie wiem macica jajniki poprostu czasem tak kuje. Dzis mam wizyte u ekarza tak sie boje zeby ta beta nie spadla i zeby to jie byla cb. ;(
Dziewczyny dziekuje za słowa otuchy dzis. Jesteście cudowne. A wiec beta 16 338, pęcherzyk ciążowy równy, głęboko w macicy, zarodek juz wyszedł w połowie z jaja, wszystko ok. Następna wizyta serce, od niedzieli zaczynam 7 tydzien. Stres na każdym etapie oooogromny. Ściskam Was
Never give up
Zylwia czyli miałaś progesteron dowcipny?@dżoasia Tak masz rację jak zwykle nie muszę Cię poprawiać później jak mi spadł progesteron to miałam dołączoną luteine podjezykowa A zeszlam ze wszystkiego w 8tc
Never give up
Rewelacja!!! Oby dalej wszystko szło zgodnie z planem... nie może być inaczejDziewczyny dziekuje za słowa otuchy dzis. Jesteście cudowne. A wiec beta 16 338, pęcherzyk ciążowy równy, głęboko w macicy, zarodek juz wyszedł w połowie z jaja, wszystko ok. Następna wizyta serce, od niedzieli zaczynam 7 tydzien. Stres na każdym etapie oooogromny. Ściskam Was
Wiec juz po wizycie. Narazie lekarz powiedział ze wszystko dobrze 9dpt14 12dpt 106 14 dpt -416 i dzis 15dpt 762 cos szybo rosnie. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze progesteron mi troche spadl bo mialam wczoraj 43,5 a dzis 36,4
Dzieki! Oby, by
Rewelacja!!! Oby dalej wszystko szło zgodnie z planem... nie może być inaczej [/Q
Dzieki ehhh oby.
reklama
Za 2 tygodnie czyli 28 lutego to bedzie juz dokladnie 28dptMoim zdaniem dobrze a kiedy pierwsze usg?
Podziel się: