DziekujeBardzo sie ciesze i trzymam kciuki za szczesliwy ciag dalszy[emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Hej, nie wiem czy możliwe aby tak szybko działały ale ja też miałam podczas stymulacji zdecydowanie krótszy i mniej obfity @ :-)Hej, ja dziś zaczęłam się kłuć [emoji382] nawet jakoś poszło, choć mam wrażenie, że robiłam to nerwowo. Mam też pytanie, otóż dziś mój 2 dc i mam wrażenie, że krwawienie jakby ustało. Czy to zasługa zastrzyków (Gonal i menopur)? Z góry dziękuje za odp
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Trzymam nawet nie wiesz jak mocno :-)Dowiesz się kochana po... osobiście Ci przekaże informację i 3maj je mocno...
Margit2018
Gosia dzwonisz dzisiaj?
Never give up
To ja siedzę na górze w kolejce, Ty na dole...Never giv up - ja tez lecze sie w bialymstoku w bocianie akurat u doktora Mrugacza. On mi tez czest mowi ze nie warto jakis badan robic bo... moze ma racje ? Nie wiem. Ja ma tak jak ty cb, jedna ciaza pozamaciczna wyciety jajowod dwie naruralnie boo chemiczne 2 invitra nie udane jedno nawet 2 zarodki i nic nawet beta nie drgnela a teraz 3 raz hym "udany" to znaczy boje sie zeby bylo dobrze bo narazie to poczatkowa faza 15dpt i beta 716. Takze probun moja droga
Ja zarodki mialam kazdy 8AA a dopiero za 3 raem cos drgnelo
Wiecej dostalam progesteronu ten w zastrzykach acard i ecorton moze mi pomoglo
Ja na jajowodach miałam kiedyś torbiel ale jajniki się udało utrzymać... na szczęście.
No mi się tylko raz udało uzyskać wynik bety zadowalający ale niestety na krótko...
A miałaś zarodki 3 dniowe czy 5? I czy na naturalnym czy sztucznym?
No ja teraz mam mieć taki sam zestaw jak ostatnio ... czyli acard, dupka, prolutex i encorton...
Never give up
A ja zupełnie odwrotnie...Hej, nie wiem czy możliwe aby tak szybko działały ale ja też miałam podczas stymulacji zdecydowanie krótszy i mniej obfity @ :-)
dżoasia
Never give up weź dorzuć jeszcze do tego zestawu crinone - może inaczej zadziała na okno implantacyjne i clexane, jeśli u ciebie w rodzinie są problemy z krzepliwością, a encorton lepiej łykać wcześniej, choćby o kilka dni, niż brac większe dawki (tak jak ci pisała @gosia321) - nie ma co powielać zestawu, który nie zadziałał tak jak powinien - jesteś już coraz bliżej celu, brakuje naprawdę niewiele :*To ja siedzę na górze w kolejce, Ty na dole...
Ja na jajowodach miałam kiedyś torbiel ale jajniki się udało utrzymać... na szczęście.
No mi się tylko raz udało uzyskać wynik bety zadowalający ale niestety na krótko...
A miałaś zarodki 3 dniowe czy 5? I czy na naturalnym czy sztucznym?
No ja teraz mam mieć taki sam zestaw jak ostatnio ... czyli acard, dupka, prolutex i encorton...
walczaca o szczescie
@dżoasia a Fraxiparinę kiedy się stosuje...? A może @Never give up coś w tym kierunku powinna pomyśleć?Never give up weź dorzuć jeszcze do tego zestawu crinone - może inaczej zadziała na okno implantacyjne i clexane, jeśli u ciebie w rodzinie są problemy z krzepliwością, a encorton lepiej łykać wcześniej, choćby o kilka dni, niż brac większe dawki (tak jak ci pisała @gosia321) - nie ma co powielać zestawu, który nie zadziałał tak jak powinien - jesteś już coraz bliżej celu, brakuje naprawdę niewiele :*
Never give up
Dzoasia a myślisz że jak będę brała prolutex i crinone jednocześnie to na sztucznym cyklu to mogę przesadzić?Never give up weź dorzuć jeszcze do tego zestawu crinone - może inaczej zadziała na okno implantacyjne i clexane, jeśli u ciebie w rodzinie są problemy z krzepliwością, a encorton lepiej łykać wcześniej, choćby o kilka dni, niż brac większe dawki (tak jak ci pisała @gosia321) - nie ma co powielać zestawu, który nie zadziałał tak jak powinien - jesteś już coraz bliżej celu, brakuje naprawdę niewiele :*
Clexane brałam za każdym razem. Teraz mam to nie brać a w zamian za to mam brać acard według zaleceń lekarza...
Encorton lekarz zalecił łykac od dnia zerowego
reklama
walczaca o szczescie
Raczej nie, tylko najlepiej brać w równych odstępach czasu. Jeżeli będziesz brała progesteron w 3 postaciach to załóżmy crinone rano, w dzień luteinę podjęzykową albo dowcipną, a na wieczór prolutex. Czy jak tam Ci wygodniej. Najlepiej wtedy dobę podzielić na 3 i łykać.Dzoasia a myślisz że jak będę brała prolutex i crinone jednocześnie to na sztucznym cyklu to mogę przesadzić?
Clexane brałam za każdym razem. Teraz mam to nie brać a w zamian za to mam brać acard według zaleceń lekarza...
Encorton lekarz zalecił łykac od dnia zerowego
Mi encorton tez włączali zawsze od dnia 0
Podziel się: