reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, przepraszam ze nie na temat, ale czy Wy tez macie takie jazdy po przyjmowanych przez nas hormonach? Kurde nie ma jeszcze poludnia, a przed chwila mialam ochote rozniesc juz dzis druga osobe z nerwow [emoji16] M mi powiedzial, ze on sie boi cokolwiek odezwac, bo jestem jak tykajaca atomowka [emoji23] a przeciez ja tylko wymagam zebysmy szanowali swoje prosby i jak go kurde prosze zeby przykryl garnek pokrywka gdy sobie gotuje rano kielbache to moze ja chyba przykryc, prawda? [emoji6] itp awantury o pierdoly..
in vitro to jedna sprawa, zakonczy sie szczesliwa ciaza lub niepowodzeniem, ale obawiam sie ze jak tak dslej pojdzie to po procedurze wyladuje na oddziale zamknietym w kaftaniku [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj w klubie :D moj tez się bal do mnie odzywać czasem:biggrin2: ja chodziłam jak bomba która miałaby wybuchnąć :p

reklama
Dziewczyny, przepraszam ze nie na temat, ale czy Wy tez macie takie jazdy po przyjmowanych przez nas hormonach? Kurde nie ma jeszcze poludnia, a przed chwila mialam ochote rozniesc juz dzis druga osobe z nerwow [emoji16] M mi powiedzial, ze on sie boi cokolwiek odezwac, bo jestem jak tykajaca atomowka [emoji23] a przeciez ja tylko wymagam zebysmy szanowali swoje prosby i jak go kurde prosze zeby przykryl garnek pokrywka gdy sobie gotuje rano kielbache to moze ja chyba przykryc, prawda? [emoji6] itp awantury o pierdoly..
in vitro to jedna sprawa, zakonczy sie szczesliwa ciaza lub niepowodzeniem, ale obawiam sie ze jak tak dslej pojdzie to po procedurze wyladuje na oddziale zamknietym w kaftaniku [emoji6]

Kochana w ciazy tak hormony buzuja, ze to normalne. Ja robie awanture o okruszek na blacie w kuchni :p

Ja się kiedyś na mojego wydarłam bo wyrzucił mi dosłownie pół łyżki pasty jajecznej do kubła... Nie odzywałam się do niego przez pół wieczoru. Także to normalne.

Kochana to norma tez tak mam niestety nasze chlopy wogole nie rozumieja o co.nam chodzi. A tu taki altomat wkurwu bezsilnosci i jak to on nie kuma co do niego mowie i jeszcze sie obraza ;)
Gosia a moze tak czas spojrzec prawdzie w oczy i zobaczyc jak to nam odbija a im dziekowac ze sie jeszcze nie wyprowadzili?;);););)Oczekujesz na serio ze facet zrozumie?:D:D:D:D

Gosia a moze tak czas spojrzec prawdzie w oczy i zobaczyc jak to nam odbija a im dziekowac ze sie jeszcze nie wyprowadzili?;);););)Oczekujesz na serio ze facet zrozumie?:D:D:D:D
Wlasnie sie zastanawiam ile moj M jeszcze wytrzyma [emoji4] ale sam wciaz powtarza, ze jestem inna niz zwykle, wiec zakladam ze ma swiadomosc ze to stan przejsciowy [emoji1] i ze kiedys wroci jego dawna Katarzyna [emoji4]

Biorąc leki czułam się jako tako ale teraz po odstawieniu, to czuję się okropnie, jakby mnie ktoś skopał, brak siły na cokolwiek.

reklama
Do góry