reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tez tak mam a to dopiero 15DPT a warjuje mam lekkie plamienie to juz wogole wystarczy moment i wybucham. Dziewczyny tym ktorym sie udalo czy was tez bolal brzuch jak na okres ja nie wiem macica jajniki poprostu czasem tak kuje. Dzis mam wizyte u ekarza tak sie boje zeby ta beta nie spadla i zeby to jie byla cb. ;(

Ja tez tak mam a to dopiero 15DPT a warjuje mam lekkie plamienie to juz wogole wystarczy moment i wybucham. Dziewczyny tym ktorym sie udalo czy was tez bolal brzuch jak na okres ja nie wiem macica jajniki poprostu czasem tak kuje. Dzis mam wizyte u ekarza tak sie boje zeby ta beta nie spadla i zeby to jie byla cb. ;(
mnie zawsze boli ,w sumie moglabym w lazience mieszkac.Zaoszczesdzilabym latania po schodach i sprawdzania. Czy jestem w ciazy czy nie,zawsze mam ten objaw:(ale przechodzi w koncu:(

Ja mam taki problem ze czesto ma te cb. Juz 3 raz. Teraz tak sie boje aby tak sie nie stało. ;((((( boli mnie jak na okres i tak boje sie zeby ta beta nie spadła ;(

Bolał normalka. Potem jeszcze dojdzie ból krocza, pachwin i pleców. Przyzwyczajaj się kochana [emoji6]
Wszyscy mi mówią że mam się wyspać bo po porodzie nie pośpię. Jak tu spać jak co godzine sikam i mam wrażenie że maluchy maltretuja moje wnętrzności

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

HEJ:) Dziś jest mój 36 dpt (Matko! Ale zleciało:szok::errr:) i powiem Ci że do tej pory mam chwile gdzie a to jajnik ukłuje dość konkretnie, a to brzuch boli... na takie bóle żeby się nie denerwować mój lekarz (i oczywiście naszej forumowe ekspertki:)) radziły by wziąć nospe. Pomaga;) Po pierwsze to powinnaś choć spróbować się uspokoić, wyluzować dla Maluszka. Ja też się niepokoję i odliczam dni od wizyty do wizyty ale wiem że ciągłe negatywne myślenie nie pomaga. Aaa i co do plamień - tak, plamienia są - może nie są duże i nie często ale się zdarzają. Jeśli cokolwiek Cię niepokoi to jedź sobie na izbę przyjąć na USG :)
:) dzieki zawsze "miło " piczytac ze ktos ma podobnie - mniej strachu ;))))

reklama
Ja mam taki problem ze czesto ma te cb. Juz 3 raz. Teraz tak sie boje aby tak sie nie stało. ;((((( boli mnie jak na okres i tak boje sie zeby ta beta nie spadła ;(
Staraj się w ciągu dnia poleżeć z nogami wysoko. Ja brałam poduchy z sofy podkladalam pod kolana i tak codziennie 1-2 h spędzałam np czytając.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry