reklama
Ja tez tak mam a to dopiero 15DPT a warjuje mam lekkie plamienie to juz wogole wystarczy moment i wybucham. Dziewczyny tym ktorym sie udalo czy was tez bolal brzuch jak na okres ja nie wiem macica jajniki poprostu czasem tak kuje. Dzis mam wizyte u ekarza tak sie boje zeby ta beta nie spadla i zeby to jie byla cb. ;(
annemarie
Fanka BB :)
mnie zawsze boli ,w sumie moglabym w lazience mieszkac.Zaoszczesdzilabym latania po schodach i sprawdzania. Czy jestem w ciazy czy nie,zawsze mam ten objawale przechodzi w koncuJa tez tak mam a to dopiero 15DPT a warjuje mam lekkie plamienie to juz wogole wystarczy moment i wybucham. Dziewczyny tym ktorym sie udalo czy was tez bolal brzuch jak na okres ja nie wiem macica jajniki poprostu czasem tak kuje. Dzis mam wizyte u ekarza tak sie boje zeby ta beta nie spadla i zeby to jie byla cb. ;(
dżoasia
buhahaha annemarie jakbyśmy w klinice dostawały białe fartuchy to z naszą wiedza mogłybyśmy mieć większe kolejki pacjentek niż lekarzeKurcia kto tu nie ma???
Kazda klinika powinna byc wyposazona w biale fartuchy dla pacjentek i oddzialy zamkniete
Bralam 12.5 a teraz 25A jaka dawke bierzesz ?
Chocolateri
Bolał normalka. Potem jeszcze dojdzie ból krocza, pachwin i pleców. Przyzwyczajaj się kochana [emoji6]Ja tez tak mam a to dopiero 15DPT a warjuje mam lekkie plamienie to juz wogole wystarczy moment i wybucham. Dziewczyny tym ktorym sie udalo czy was tez bolal brzuch jak na okres ja nie wiem macica jajniki poprostu czasem tak kuje. Dzis mam wizyte u ekarza tak sie boje zeby ta beta nie spadla i zeby to jie byla cb. ;(
Wszyscy mi mówią że mam się wyspać bo po porodzie nie pośpię. Jak tu spać jak co godzine sikam i mam wrażenie że maluchy maltretuja moje wnętrzności
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
dzieki zawsze "miło " piczytac ze ktos ma podobnie - mniej strachu )))HEJ Dziś jest mój 36 dpt (Matko! Ale zleciało) i powiem Ci że do tej pory mam chwile gdzie a to jajnik ukłuje dość konkretnie, a to brzuch boli... na takie bóle żeby się nie denerwować mój lekarz (i oczywiście naszej forumowe ekspertki) radziły by wziąć nospe. Pomaga Po pierwsze to powinnaś choć spróbować się uspokoić, wyluzować dla Maluszka. Ja też się niepokoję i odliczam dni od wizyty do wizyty ale wiem że ciągłe negatywne myślenie nie pomaga. Aaa i co do plamień - tak, plamienia są - może nie są duże i nie często ale się zdarzają. Jeśli cokolwiek Cię niepokoi to jedź sobie na izbę przyjąć na USG
reklama
Chocolateri
Staraj się w ciągu dnia poleżeć z nogami wysoko. Ja brałam poduchy z sofy podkladalam pod kolana i tak codziennie 1-2 h spędzałam np czytając.Ja mam taki problem ze czesto ma te cb. Juz 3 raz. Teraz tak sie boje aby tak sie nie stało. ;((((( boli mnie jak na okres i tak boje sie zeby ta beta nie spadła ;(
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: