olgaaa1987
Zaangażowana w BB
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niech dzisiejszy dzien bedzie obfity w same dobre wiadomosci!@Summer88 [emoji110][emoji110][emoji110] za maluszka niech zdrowo rośnie !! ciotki czekają na zdjęcia !
@olgaaa1987 niech ten transfer zapoczatkuje piękna ciąże ! [emoji110][emoji173] zaciskaj mocno nóżki [emoji110][emoji110][emoji110]
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :* [emoji173]
Wczoraj dzwonilam jutro oni beda dzwonic w 2 dobie nie ma informacji. Chyba ci ucieklo przy nadrabianiu 10 zaplodnionych komorek 5 nasieniem emka i 5 nasieniem dawcyDziewczynki miłego dnia, powodzenia dla wszystkich
@gosia321 będziesz dziś dzwonić do labo?
Masakra, trzeba to koniecznie wyjaśnić.Hehe ale dobre jest to ze mimo ze zmienilismy zgody z lekarzem i odwolalismy transfer i wiedzieli o tym i opiekun i lekarz przed punkcja i po punkcji a Invicta wyslala mi wlasnie mesa ze przypominaja o wizycie i transferze 17.02
Wrr wlasnie czekam na telefon zeby wszystko wyjasnic bo podobno nie jest odklikniete w systemie
To wychwyciłam - piękny wynik! Tylko myślałam, że będziesz codziennie dzwonićWczoraj dzwonilam jutro oni beda dzwonic w 2 dobie nie ma informacji. Chyba ci ucieklo przy nadrabianiu 10 zaplodnionych komorek 5 nasieniem emka i 5 nasieniem dawcy
Takie to te kliniki.Hehe ale dobre jest to ze mimo ze zmienilismy zgody z lekarzem i odwolalismy transfer i wiedzieli o tym i opiekun i lekarz przed punkcja i po punkcji a Invicta wyslala mi wlasnie mesa ze przypominaja o wizycie i transferze 17.02
Wrr wlasnie czekam na telefon zeby wszystko wyjasnic bo podobno nie jest odklikniete w systemie
Kurcia, chodzą słuchy po wsi, że chłopina ma tą rękę Czyli bierzesz jednego czy 2?Takie to te kliniki.
Do mnie dzis dzwonili ze jutro transfer jednego zarodka... jak od poczatku mowione bylo ze dwoch...
Jutro transfer bedzie robil dr mercik wiec mam nadzieje ze na chlopina reke...
O ile dobrze pamiętam to tusiaczzek1988 ma bliźniaki spod jego rękiTakie to te kliniki.
Do mnie dzis dzwonili ze jutro transfer jednego zarodka... jak od poczatku mowione bylo ze dwoch...
Jutro transfer bedzie robil dr mercik wiec mam nadzieje ze na chlopina reke...