reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Summer88 [emoji110][emoji110][emoji110] za maluszka :) niech zdrowo rośnie !! :) ciotki czekają na zdjęcia ! :)
@olgaaa1987 niech ten transfer zapoczatkuje piękna ciąże ! [emoji110][emoji173] zaciskaj mocno nóżki ;) [emoji110][emoji110][emoji110]

MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :* [emoji173]
Niech dzisiejszy dzien bedzie obfity w same dobre wiadomosci!
Dziewczyny trzymam kciuki [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe ale dobre jest to ze mimo ze zmienilismy zgody z lekarzem i odwolalismy transfer i wiedzieli o tym i opiekun i lekarz przed punkcja i po punkcji a Invicta wyslala mi wlasnie mesa ze przypominaja o wizycie i transferze 17.02
Wrr wlasnie czekam na telefon zeby wszystko wyjasnic bo podobno nie jest odklikniete w systemie

Hehe ale dobre jest to ze mimo ze zmienilismy zgody z lekarzem i odwolalismy transfer i wiedzieli o tym i opiekun i lekarz przed punkcja i po punkcji a Invicta wyslala mi wlasnie mesa ze przypominaja o wizycie i transferze 17.02
Wrr wlasnie czekam na telefon zeby wszystko wyjasnic bo podobno nie jest odklikniete w systemie
Masakra, trzeba to koniecznie wyjaśnić.

Takie to te kliniki.
Do mnie dzis dzwonili ze jutro transfer jednego zarodka... jak od poczatku mowione bylo ze dwoch...

Jutro transfer bedzie robil dr mercik wiec mam nadzieje ze na chlopina reke...

Takie to te kliniki.
Do mnie dzis dzwonili ze jutro transfer jednego zarodka... jak od poczatku mowione bylo ze dwoch...

Jutro transfer bedzie robil dr mercik wiec mam nadzieje ze na chlopina reke...
Kurcia, chodzą słuchy po wsi, że chłopina ma tą rękę :D Czyli bierzesz jednego czy 2?
Tak to właśnie w tych klinikach jest - kurka trzeba się nieźle nieraz nagimnastykować, żeby zrobili porządek

reklama
Do góry