reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Postanowione.
Biorę wszystkie dokumenty związane z moim leczeniem i męża w Uczkin i zmieniamy klinikę. Powiedzcie mi która byłaby naj lepsza i nie zadrze pieniędzy na bezsensowne badania.
Zastanawiam się nad Bocianem w Warszawie. Koleżance udało się tam za pierwszym razem.
Wchodzi w grę Warszawa lub Łódź[/QUOTE
Ja robe w bocianie w bialymstoku i mi za to nie zlecaja prawie zadnych badan i udalo sie wlasnie hym sie udaje narazie za 3 razem. Czy polecam ? Hym sa minusy tez ale.ogolnie tak ]

No niestety. Mam jeszcze sporo zarodkow ale co ja ci będę mówić, dobrze wiesz jak to jest któryś raz. Nawet nie przybiło mnie za bardzo, przywykłam, cięższe było czekanie

Zapisałam się do tego Pasniaka... 13 marzec pierwszy termin. Smutno mi strasznie ze tyle czekania bo teraz miesiąc, potem wyniki badan, potem jak leczenie immuno to słyszałam ze ze 3 miesiace.... dupa dupa dupa. No ale ja nie mam nic z immuno poronionego.
Z Novum pewnie zadzwonią ze trzeba próbować kolejne bo oni w immunologię nie wierzą, ja wierze średnio. Znaczy wierzę ze działa to leczenie ale na ułamku osób co się leczą. No ale ok, pobadam chociaż.

OGŁOSZENIE PARAFIALNE
Jak by ktoś zamierzał zrezygnować albo przełożyć wizyte u Pasnika z terminem przed 13.03 to Koniczyna chętnie przygarnie bo wkurwu już dostaje z tym czekaniem na wszystko :D
Bardzo mi przykro, że się nie udało... :-(

Kochane wiesci po punkcji ;) pobrano 20 kumulusow na moment wyjscia z kliniki nie wiadomo ile jest dojrzalych. Nasienie emka 20mln plemnikow 1% ruchu wiec nie mozna zrobic magnetycznej separacji bo jest za maly ruch. Ale wierze ze wsrod tych 20 mln znajda sie te ktore dadza rade i bedziemy miec i zarodki emka i dawcy. Jestem tam otumaniona ze caly czas spie w drodze powrotnej no ale nie ma sie co dziwic jestem po 3 kroplowkach przeciwbolowych tak mnie nawalal prawy jajnik ze dostalam 2 w gratisie do standardu ;)
Kciuki zaciśnięte bezustannie! :-D

Dziewczyny, troche prywaty! w ogole jestem w gorach, probuje sobie ustalic co dalej robic z leczeniem i zyciem ... dlatego wypytuje o lekarzy bo wiem ze sie nie poddam!
Po jednym dniu przerwy probuje opanowac snowboard, mialam dzien zajec grupowych ale stwierdzilam ze jestem za stara aby uczyc sie z malolatami (srednia wieku w grupie byla 18!) to dzisiaj mam prywatna lekcje!!! Prosze o kciukasy abym to przezyla [emoji33]
Plan byl taki ze chodze z brzuchem i spaceruje po gorach a tu dupa dlatego probuje w koncu snowboard opanowac!!!
Sciskam Was mocno i przesylam promyki sloneczka :)
1518604849-752a3a6a2687c173-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale masz tam pięknie:)
Powodzenia na trasie :)
Z doświadczenia wiem, że upadki dużo mniej bolą po grzanym winie :p:D

reklama
Najnowsze info z labolatorium ;)
Dojrzalych komorek bylo 12. 10 sie zaplodnilo 5 nasieniem emka i 5 nasieniem dawcy teraz niech sie pieknie dziela moje kochane malenstwa :*
Nasienie emka po preparatyce mialo 3 % ruchu 1% ruch b i 2 % ruch c
Boze daj nam z nich piekne rozowe pupy :*

Super Gosiu:) Trzymam kciuki za piękne blastki ✊✊✊:)

Do góry