Masz je w swoich emotkach (jak piszesz wiadomość ja dopiero dzisiaj obczaiłam❤O a serduszko i kciuki to jak? Ja nie umiem
reklama
Maryanka
Fanka BB :)
Dziękuję mam nadzieję, że tak też się stanieMasz wizytę w moje urodziny i obstawiam że będzie dwójka bo mam siostrę - blizniaczke [emoji6] [emoji5]
Postanowione.
Biorę wszystkie dokumenty związane z moim leczeniem i męża w Uczkin i zmieniamy klinikę. Powiedzcie mi która byłaby naj lepsza i nie zadrze pieniędzy na bezsensowne badania.
Zastanawiam się nad Bocianem w Warszawie. Koleżance udało się tam za pierwszym razem.
Wchodzi w grę Warszawa lub Łódź[/QUOTE
Ja robe w bocianie w bialymstoku i mi za to nie zlecaja prawie zadnych badan i udalo sie wlasnie hym sie udaje narazie za 3 razem. Czy polecam ? Hym sa minusy tez ale.ogolnie tak ]
walczaca o szczescie
Bardzo mi przykro, że się nie udało... :-(No niestety. Mam jeszcze sporo zarodkow ale co ja ci będę mówić, dobrze wiesz jak to jest któryś raz. Nawet nie przybiło mnie za bardzo, przywykłam, cięższe było czekanie
Zapisałam się do tego Pasniaka... 13 marzec pierwszy termin. Smutno mi strasznie ze tyle czekania bo teraz miesiąc, potem wyniki badan, potem jak leczenie immuno to słyszałam ze ze 3 miesiace.... dupa dupa dupa. No ale ja nie mam nic z immuno poronionego.
Z Novum pewnie zadzwonią ze trzeba próbować kolejne bo oni w immunologię nie wierzą, ja wierze średnio. Znaczy wierzę ze działa to leczenie ale na ułamku osób co się leczą. No ale ok, pobadam chociaż.
OGŁOSZENIE PARAFIALNE
Jak by ktoś zamierzał zrezygnować albo przełożyć wizyte u Pasnika z terminem przed 13.03 to Koniczyna chętnie przygarnie bo wkurwu już dostaje z tym czekaniem na wszystko
walczaca o szczescie
Kciuki zaciśnięte bezustannie!Kochane wiesci po punkcji pobrano 20 kumulusow na moment wyjscia z kliniki nie wiadomo ile jest dojrzalych. Nasienie emka 20mln plemnikow 1% ruchu wiec nie mozna zrobic magnetycznej separacji bo jest za maly ruch. Ale wierze ze wsrod tych 20 mln znajda sie te ktore dadza rade i bedziemy miec i zarodki emka i dawcy. Jestem tam otumaniona ze caly czas spie w drodze powrotnej no ale nie ma sie co dziwic jestem po 3 kroplowkach przeciwbolowych tak mnie nawalal prawy jajnik ze dostalam 2 w gratisie do standardu
walczaca o szczescie
Cześć Śliczności!Cześć ciotki ❤Zobacz załącznik 839056
walczaca o szczescie
Do mnie dzwonili na drugi dzień :-)No w szoku jestem lekarz to wogole powiedzial ze beda dzwonic w poniedzialek z info ile zamroza. Chyba ocipieli ja tyle nie wyrobie bez wiedzy o moich kruszynkach
Dziewczyny, troche prywaty! w ogole jestem w gorach, probuje sobie ustalic co dalej robic z leczeniem i zyciem ... dlatego wypytuje o lekarzy bo wiem ze sie nie poddam!
Po jednym dniu przerwy probuje opanowac snowboard, mialam dzien zajec grupowych ale stwierdzilam ze jestem za stara aby uczyc sie z malolatami (srednia wieku w grupie byla 18!) to dzisiaj mam prywatna lekcje!!! Prosze o kciukasy abym to przezyla [emoji33]
Plan byl taki ze chodze z brzuchem i spaceruje po gorach a tu dupa dlatego probuje w koncu snowboard opanowac!!!
Sciskam Was mocno i przesylam promyki sloneczka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale masz tam pięknie
Powodzenia na trasie
Z doświadczenia wiem, że upadki dużo mniej bolą po grzanym winie
Featherlight76
Dziewczyny po wizycie już, jest 11 pęcherzyków troszke przybyło,az lekarz był zdziwiony. Punkcja na 10:00 w piątek.Dzisiaj już tylko zastrzyk z ovitrelle.Dobrze,że koniec tego kłucia.
reklama
Najnowsze info z labolatorium
Dojrzalych komorek bylo 12. 10 sie zaplodnilo 5 nasieniem emka i 5 nasieniem dawcy teraz niech sie pieknie dziela moje kochane malenstwa :*
Nasienie emka po preparatyce mialo 3 % ruchu 1% ruch b i 2 % ruch c
Boze daj nam z nich piekne rozowe pupy :*
Super Gosiu Trzymam kciuki za piękne blastki
Podziel się: