reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczeta!ale sie naczytałam ufff doszłam do końca. Bardzo mi przykro, ze niektórym z nas tym razem sie nie udało... jednak nie mozna przestan, ja wierze, ze zawsze kiedys sie uda. Czytałam rownież o adopcji, to jest super sprawa, nawet mając dzieci mogłabym to zrobić. Tym którym sie udało kolejne badania wychodzą pieknie i brzuszki rosną gratuluje!!!!❤️ Ja po cichutku zaczynam 6 tydzien... zero plamien, biust xl i ogólnie sennie, czwartek usg i juz schizuje czy ja cos jeszcze mam??? Maz mi mowi, ze on nie wyrabia a ja staram sie opanować schizy. Ściskam Was!

Tamiza a co u Ciebie? Hiperka poszła już w piernik? Dostałas już @?
Miło że pytasz ;)❤️
Miałam ostry zapiernicz piątek sobota niedziela i całkiem zapomniałam że hiperka w ogóle była :-D
@? A co Ty duch Święty jesteś? :p
Przyszła @ - fajnie że tak szybko bo jestem jakieś 8 dni do przodu z transferem :D❤️

Dziewczyny moja wizyta kontrolna jednak bedzie w sobote. Wlasnie rozmawialam z Doktorem, na pt ma juz full grafik zabiegow i prosil o przyjazd w sob na 11.40.
I teraz pytanie do dziewczyn z Krk [emoji4] myslicie ze jest jakies laborat, w ktorym oddajac krew w piatek zrobia mi wyniki z HCG i progesteronu do konca dnia, najpozniej do soboty rano? Za rada Asi jezdze do Zeromskiego, bo tam nieraz po 2h jest juz beta. Jednak na progesteron sie dlugo u nich czeka. Doktor mowi, ze moge miec wyniki z piatku, ale zebym miala tez zrobiony progesteron i kurcze mam teraz zagwozdke jak to ogarnac

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana progesteron jak u nich robiłam rano to samym wieczorem był wynik. Ewentualnie musiałabyś sie zalogować do labo z życzkowskiego "logowanie w stary sposób" i tam jest wynik widoczny ciut wcześniej niż na csw

Punkcję miałam 31.01 a transfer 01.02 wiec dziś mamy 12dpt a zarodek 1 dniowy z tego co się przed chwila dowiedziałam :) pierwsza

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli zaraz na drugi dzień po punkcji miałaś transfer? Bo z tego co piszesz tak wynika... szczerze mówiąc pierwszy raz sie spotykam z takim wczesnym transferem...? Tak na dobrą sprawę to jeszcze nie zawsze na następny dzień po punkcji jest pewność czy komórki się poprawnie zapłodniły - czasem daje się im więcej czasu, jeśli jeszcze nie widać, czy komórka się zapłodniła

reklama
Do góry