reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miło że pytasz ;)❤️
Miałam ostry zapiernicz piątek sobota niedziela i całkiem zapomniałam że hiperka w ogóle była :-D
@? A co Ty duch Święty jesteś? :p
Przyszła @ - fajnie że tak szybko bo jestem jakieś 8 dni do przodu z transferem :D❤️
Ja jestem ta która bez zaglądania tam gdzie nie trzeba bądź trzeba wie co i jak :D:D:D
Czyli co, zaczynasz "suplemantację" estrofemem i winem??? Czy naturalny? :D
No piękne postępy widzę :) Transfer tuz tuż :)

Kochana progesteron jak u nich robiłam rano to samym wieczorem był wynik. Ewentualnie musiałabyś sie zalogować do labo z życzkowskiego "logowanie w stary sposób" i tam jest wynik widoczny ciut wcześniej niż na csw
Dzieki Asia za odzew [emoji5] Juz popoludniu rozmawialam z paniami i z Zeromskiego i z Zyczkowskiego. I tak mam daleko do obydwu miejscowek, to podjade na Zyczkowskiego. Pani powiedziala, ze jak wezme opcje "cito" to mi zrobia obydwa wyniki do 4h :-) doplaty jest 2.20zl, wiec spoko. Zdaze do nich popoludniu podjechac po wydruk, zebym miala co Doktorowi dac do reki w sobote w poludnie [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Koniczynka82, zrob sobie badania do Pasnika bo jak nie zrobisz teraz to znow bedziesz czekac, szczegolnie NK bo to badanie musi byc robione pod koniec cyklu. I glowa do gory.
O, tego nie wiedziałam ze pod koniec cyklu. A myślicie ze jak w początku stycznia brałam encorton to już mogę robić to NK?

obstawiam niebieskie śpiochy :D ale tak na 50 % :p
Dziewczyny jestem pelna podziwu dla Waszych umiejetnosci! [emoji122]
W ogole nie wiem, jak Wy rozpoznaciecie po tych zdjeciach plec maluszkow. Ja tam nic nie widze [emoji16] hahaha [emoji1] byc moze, jesli kiedys bedzie mi dane miec takie fotki swojej dzidzi, to bede to jakos ogarniac [emoji4] bo poki co jestem totalne nemo w temacie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry