dżoasia
Fanka BB :)
obstawiam niebieskie śpiochy ale tak na 50 %Cześć ciotki ❤Zobacz załącznik 839056
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
obstawiam niebieskie śpiochy ale tak na 50 %Cześć ciotki ❤Zobacz załącznik 839056
Ja tezHehe tez ciekawa jestem :-) ale zdziwiłabym się gdybyśmy wszystkie się pomyliły.. :-)
To jak coś dawaj znaćJakbym nie przyjechała na 7 marca mogę ci odstąpićTylko najpierw musze zobaczyć co moja doktor ni powie zawsze to tydzień krócej
huehue... ahaAspiryna
Ja jestem ta która bez zaglądania tam gdzie nie trzeba bądź trzeba wie co i jakMiło że pytasz
Miałam ostry zapiernicz piątek sobota niedziela i całkiem zapomniałam że hiperka w ogóle była
@? A co Ty duch Święty jesteś?
Przyszła @ - fajnie że tak szybko bo jestem jakieś 8 dni do przodu z transferem
Dzieki Asia za odzew [emoji5] Juz popoludniu rozmawialam z paniami i z Zeromskiego i z Zyczkowskiego. I tak mam daleko do obydwu miejscowek, to podjade na Zyczkowskiego. Pani powiedziala, ze jak wezme opcje "cito" to mi zrobia obydwa wyniki do 4h :-) doplaty jest 2.20zl, wiec spoko. Zdaze do nich popoludniu podjechac po wydruk, zebym miala co Doktorowi dac do reki w sobote w poludnie [emoji4]Kochana progesteron jak u nich robiłam rano to samym wieczorem był wynik. Ewentualnie musiałabyś sie zalogować do labo z życzkowskiego "logowanie w stary sposób" i tam jest wynik widoczny ciut wcześniej niż na csw
No jesli jest inne zdanie mamaginekolog to dobrze ja pamietam o czym sie uczylam studiujac fizjoterapie. W takim razie cale szczescieA z tym się właśnie nie zgodzę. Poczytaj co na ten temat pisze mamaginekolog.
O, tego nie wiedziałam ze pod koniec cyklu. A myślicie ze jak w początku stycznia brałam encorton to już mogę robić to NK?@Koniczynka82, zrob sobie badania do Pasnika bo jak nie zrobisz teraz to znow bedziesz czekac, szczegolnie NK bo to badanie musi byc robione pod koniec cyklu. I glowa do gory.
Dziewczyny jestem pelna podziwu dla Waszych umiejetnosci! [emoji122]obstawiam niebieskie śpiochy ale tak na 50 %
Tak zapladniamy wszystko tak jest od 3 probyJajcobranie udane, teraz sexik i wyjazd całą kolonią na ferie Wy wszystkie zapładniacie?
WGL dziewczyny naprodukowałyście dzisiaj, że teraz będzie mój monolog przy nadrabianiu