reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miło że pytasz ;)❤️
Miałam ostry zapiernicz piątek sobota niedziela i całkiem zapomniałam że hiperka w ogóle była :-D
@? A co Ty duch Święty jesteś? :p
Przyszła @ - fajnie że tak szybko bo jestem jakieś 8 dni do przodu z transferem :D❤️
Ja jestem ta która bez zaglądania tam gdzie nie trzeba bądź trzeba wie co i jak :D:D:D
Czyli co, zaczynasz "suplemantację" estrofemem i winem??? Czy naturalny? :D
No piękne postępy widzę :) Transfer tuz tuż :)

Kochana progesteron jak u nich robiłam rano to samym wieczorem był wynik. Ewentualnie musiałabyś sie zalogować do labo z życzkowskiego "logowanie w stary sposób" i tam jest wynik widoczny ciut wcześniej niż na csw
Dzieki Asia za odzew [emoji5] Juz popoludniu rozmawialam z paniami i z Zeromskiego i z Zyczkowskiego. I tak mam daleko do obydwu miejscowek, to podjade na Zyczkowskiego. Pani powiedziala, ze jak wezme opcje "cito" to mi zrobia obydwa wyniki do 4h :-) doplaty jest 2.20zl, wiec spoko. Zdaze do nich popoludniu podjechac po wydruk, zebym miala co Doktorowi dac do reki w sobote w poludnie [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Koniczynka82, zrob sobie badania do Pasnika bo jak nie zrobisz teraz to znow bedziesz czekac, szczegolnie NK bo to badanie musi byc robione pod koniec cyklu. I glowa do gory.
O, tego nie wiedziałam ze pod koniec cyklu. A myślicie ze jak w początku stycznia brałam encorton to już mogę robić to NK?

obstawiam niebieskie śpiochy :D ale tak na 50 % :p
Dziewczyny jestem pelna podziwu dla Waszych umiejetnosci! [emoji122]
W ogole nie wiem, jak Wy rozpoznaciecie po tych zdjeciach plec maluszkow. Ja tam nic nie widze [emoji16] hahaha [emoji1] byc moze, jesli kiedys bedzie mi dane miec takie fotki swojej dzidzi, to bede to jakos ogarniac [emoji4] bo poki co jestem totalne nemo w temacie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry