Ja oszaleje! Okresu dalej brak :-/ Wszystko mi się przesunie. Nie zdarze nic ogarnąć na urlopie. Także później chyba bede musiala wziac l4. I od razu po transferze powrot do pracy,akurat na największy zapierdziel :-( A czy Wy po transferze slyszalyscie od swoich lekarzy,ze macie normalnie zyc,pracowac...czy raczej zalecali oszczędzać sie? Ja po iui zawsze słyszałam,zeby zyc jak dotychczas...
reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Ooo daj koniecznie znać jak by co. Pięknie proszę. Jak coś to ja ci mogę osobiście pocztą wyslac te recepty jak jemu się nie będzie chciało ;pKochanabyc moze ja bede rezygnowac jesli Pasnik odpisze ze nie musze przyjezdzac to termin mam na 22.02 dam znac
tamiza
No jakie tuż tuż..Ja jestem ta która bez zaglądania tam gdzie nie trzeba bądź trzeba wie co i jak
Czyli co, zaczynasz "suplemantację" estrofemem i winem??? Czy naturalny?
No piękne postępy widzę Transfer tuz tuż
Dopiero w następnym cyklu
Jutro planuje suplementacje szampanem
Szkoda że mi nie przypomniałaś że dzisiaj mamy rocznicę związku ( jakoś zawsze z większym sentymentem podchodzilismy do niej niz do rocznicy ślubu) byłam tak genialnie przygotowana że mój mąż otrzymał jakże wyjątkowy prezent w postaci ŻARÓWKI 
Zobacz załącznik 839074
Ejjj moje kochane ciocio - ekspertki od płci - może u mnie coś wypatrzycie
Bo ja patrze na link który podałyscie i nic nie mogę wymyślić
Też dziewczynka
Przypomniała mi się "Seksmisja"
gosia321
Wit b12 kwas foliowy wit b6 wit d3 i homocysteineDziewczyny dość... moje dziecko dzisiaj znowu plakalo prawie pół godziny ze chce rodzeństwo...więc jak mój m tylko wróci czas na poważną rozmowę!!! Chce wrócić do gry,i przynajmniej dac szansę mojemu synowi na posiadanie rodzeństwa. Stąd też moje pytanie do Was
jakie badania warto zrobić jeszcze przez braniem suplementów aby brać te odpowiednie? Tym razem chce się przygotować na spokojnie i z pełną szeroko wiedzą.
Może mi któraś poradzić jeszcze jak mam tłumaczyć dziecku ze nie ma u nas dziecka ze jest jedynakiem?? -powtarzam tylko część jego słów. Zawsze mówię że trzeba poczekać, że będziemy kiedyś napewno mieli dzidziusia ale to od mamy i taty nie zależy...ze też byśmy chcieli. Ale to tłumaczenie już nie wystarcza...potrzebuję porady...chyba któraś z nas tutaj to psycholog z wykształcenia??
Szczescie1986
Wow ,ale wyprudokowalas jajcow. Super wynnik i oby dużo się zaplodniloKochane wiesci po punkcji pobrano 20 kumulusow na moment wyjscia z kliniki nie wiadomo ile jest dojrzalych. Nasienie emka 20mln plemnikow 1% ruchu wiec nie mozna zrobic magnetycznej separacji bo jest za maly ruch. Ale wierze ze wsrod tych 20 mln znajda sie te ktore dadza rade i bedziemy miec i zarodki emka i dawcy. Jestem tam otumaniona ze caly czas spie w drodze powrotnej no ale nie ma sie co dziwic jestem po 3 kroplowkach przeciwbolowych tak mnie nawalal prawy jajnik ze dostalam 2 w gratisie do standardu
Koniczyna82
Ja nie za bardzo chcę robić w ciemno badania. Są ich całe listy a żeby wszystkie zrobić.... znaczy coś tam porobię szczególnie te na które się czeka długo jak nk bo to chce na pewno a resztę u niego co on tam każe...Koniczynko, jeśli nie bardzo wierzysz w tą immuno to w międzyczasie podejdź może do kolejnego transferu? Ty byłaś juz kiedyś w ciąży, c'nie? Możesz zrobić trochę badań przed wizytą. Testy IMK, CBA, LCT, trombofilię, panel tarczycowy, ana, homocysteinę... może dziołchy jeszcze dorzucą - niedawno annemarie wrzucała listę
Zresztą.. prześpię się z tematem...
Ja oszaleje! Okresu dalej brak :-/ Wszystko mi się przesunie. Nie zdarze nic ogarnąć na urlopie. Także później chyba bede musiala wziac l4. I od razu po transferze powrot do pracy,akurat na największy zapierdziel :-( A czy Wy po transferze slyszalyscie od swoich lekarzy,ze macie normalnie zyc,pracowac...czy raczej zalecali oszczędzać sie? Ja po iui zawsze słyszałam,zeby zyc jak dotychczas...
Wszystko zależy od tego, jaką pracę wykonujesz. Mi dr zawsze zalecała wolne od pracy.
dżoasia
U mnie po transferze zawsze kazali się konkretnie oszczędzać. Nie dźwigać, nie przemęczać się, nie podnosić rąk wysoko (w sensie nie naciągać rąk, żeby dostać coś z górnej szafki - lepiej stanąć na krześle, oczywiście tak, żeby nie spaść ). Jeśli się nie wyrobisz a pracę masz ciężką, to lepiej przedłużyć urlop lub wziąć l4. Ja zawsze mam kilka dniu urlopu po transferze, dopiero potem jak mam jakieś "przeboje" to l4Ja oszaleje! Okresu dalej brak :-/ Wszystko mi się przesunie. Nie zdarze nic ogarnąć na urlopie. Także później chyba bede musiala wziac l4. I od razu po transferze powrot do pracy,akurat na największy zapierdziel :-( A czy Wy po transferze slyszalyscie od swoich lekarzy,ze macie normalnie zyc,pracowac...czy raczej zalecali oszczędzać sie? Ja po iui zawsze słyszałam,zeby zyc jak dotychczas...
reklama
No jakie tuż tuż..
Dopiero w następnym cyklu
Jutro planuje suplementacje szampanem
Szkoda że mi nie przypomniałaś że dzisiaj mamy rocznicę związku ( jakoś zawsze z większym sentymentem podchodzilismy do niej niz do rocznicy ślubu) byłam tak genialnie przygotowana że mój mąż otrzymał jakże wyjątkowy prezent w postaci ŻARÓWKI 
Cóż za symboliczny prezent
"Kochanie, jesteś światłem w moim życiu"
albo "Kochanie, płonę z pożądania jak ta żarówka"
Podziel się: