reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Już po wizycie ❤ maleństwo piekniusie :) mama aby płakała jak patrzyła :) wszystko super, rośnie prawidłowo!! Ah... widok cudowny :)
Z OM termin mam na 21.08 A z usg na 20.08 czyli takiej rozbieżności tez nie ma :)
Odetchnelam troszeczkę :) Pani powiedziała, Że widać po mnie że spieta jestem :p ale mamusia troszkę wyluzuje jak zaraz kupi pierwsze ciuszki ❤
O to prawie rodzimy w tym.samym czasie:) poznalas plec??

reklama
@encka86 ✊✊✊ za wizytę ! Niech wszystko będzie książkowe!! ❤
@shaggy ✊✊✊ za ❤ ! Niech bije jak dzwon !! Nastaw dobrze uszy i bierz chusteczke !!
I tam focie poprosimy żebyśmy później nie musiały się prosić :D
@gosia321 ✊✊✊ za jajca i owocny seksik!! ❤ niech się zapladniaja jak szalone !! :D i przyniosą upragnioną różowa pupcie :D ✊
@izabella87 ✊za bete !! Niech będzie do nieeeba!! ✊❤❤❤

MIŁEGO DNIA KOCHANE! :* ❤
I za nas proszę kciukasy ! :* wizyta o 9.40 :)
Ja przez tel Was czytam wiec lipa z focia ale bylam i ladnie bilo i sie ruszal. 7.2 mm wiec byk jak smok ale serce jest wiec jedt pieknie. wg usg wychodzi mi 6t4dz wiec jest mlodszy niz obliczenia z ivf. prolutex mi zapisala i luteine na 100 % a lekarka mloda i brak wiedzy.... ale wazne ze skierowanie na prenatalne i L4 mam

Ja przez tel Was czytam wiec lipa z focia ale bylam i ladnie bilo i sie ruszal. 7.2 mm wiec byk jak smok ale serce jest wiec jedt pieknie. wg usg wychodzi mi 6t4dz wiec jest mlodszy niz obliczenia z ivf. prolutex mi zapisala i luteine na 100 % a lekarka mloda i brak wiedzy.... ale wazne ze skierowanie na prenatalne i L4 mam

Gratulacje z całego serducha. Dziś dzień wspaniałych wiadomości :)

Super ❤ Wspaniała wiadomość :)
A czy bejbik zdradził już jaki kolor ciuszków kupować :D
Właśnie jeszcze nie ;)
Ale kolejną wizytę mam 8 marca i śmieje się do męża że bede miała córcie w prezencie❤️:)
Ale powiem Wam że czuję że bedzie synek :)
Zresztą wszystko mi jedno, oby było wszystko tak super jak do tej pory a ja bez względu na płeć już je kocham bezgranicznie ❤️❤️❤️

Ja tez wszystkie leki zawsze mialam na 100%. Super ze z maluszkiem wszystko ok:)

Gratuluję! ❤❤❤

Wspaniale. Teraz możesz spokojniej cieszyć się ciążą :)
To fakt - człowiek po takich dobrych wiadomościach staje się spokojniejszy :)
Ale całkiem sie uspokoje dopiero w sierpniu - jak już będę mogła wziąć i mocno przytulić :)❤️
My wszystkie po tych naszych doświadczeniach i trudnej walce - nigdy nie bedziemy spokojne, nawet jak wszystko idzie dobrze - już taka nasza uroda ;)

reklama
Właśnie jeszcze nie ;)
Ale kolejną wizytę mam 8 marca i śmieje się do męża że bede miała córcie w prezencie❤️:)
Ale powiem Wam że czuję że bedzie synek :)
Zresztą wszystko mi jedno, oby było wszystko tak super jak do tej pory a ja bez względu na płeć już je kocham bezgranicznie ❤️❤️❤️

Właśnie, najważniejsze żeby było zdrowe:)
A czy są jakieś znaki na wczesnym etapie, które wskazują na płeć? Np smaki na słodkie lub kwaśne.

Do góry