No właśnie postawiłam los na loteri ( o zgrozo ja niecierpliwa) i lipa wiem wiem ze to nic nie znaczy ale jakoś tak nadzieja coraz mniejsza [emoji36]
Dlatego tak wczesne sikacze są ryzykowne. Idź jutro lub pojutrze na betę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Kochane - jesteśmy po badaniach prenatalnych.
Dzidziuś zdrowy, prawidłowo się rozwija, serce bije jak dzwon
Ryczę ze szczęścia! Ale takie łzy uwielbiam
Wspaniale. Teraz możesz spokojniej cieszyć się ciążą
Oczekiwanie2017
No i elegancko z minkami ! Aż musiałam się przyjrzeć czy faktycznie nasz wykrzykniczek to napisałMam pytanko mąż dostał właśnie przesyłkę z tymi plastrami FertilMate jak narazie zakupiliśmy je na miesiąc .do procedury będzie podchodzić za jakiś czas może za 3mc jak teraz się nie uda z tymi naszymi mrozaczkami. Od kiedy najlepiej zacząć stosować te plastry żeby był rezultat? Czy lepiej z paroma miesiącami wstecz czy wystarczy 1-2 mc przed moja punkcja?jak to jest
Już po wizycie ❤ maleństwo piekniusie mama aby płakała jak patrzyła wszystko super, rośnie prawidłowo!! Ah... widok cudowny@zylwia - jak po wizycie?
Z OM termin mam na 21.08 A z usg na 20.08 czyli takiej rozbieżności tez nie ma
Odetchnelam troszeczkę Pani powiedziała, Że widać po mnie że spieta jestem ale mamusia troszkę wyluzuje jak zaraz kupi pierwsze ciuszki ❤
Oczekiwanie2017
Już po wizycie ❤ maleństwo piekniusie mama aby płakała jak patrzyła wszystko super, rośnie prawidłowo!! Ah... widok cudowny
Odetchnelam troszeczkę Pani powiedziała, Że widać po mnie że spieta jestem ale mamusia troszkę wyluzuje jak zaraz kupi pierwsze ciuszki ❤
Uff, kamień z serca . Bardzo się cieszę. To teraz już tylko spokój, radość i luz...
hope322
No wlasnie ta emotka z telefonu mi wchodzi sprobuj ta emotke wstawic u siebie Nie mam pojecia jak ja wpisac manualnieNo wlasnie sie zastanawialam jak sie kciuki robi zdradzisz?? No plis bądź fajna
hope322
Suuper, ze maluszek zdrowo rosnie. Gratulacje i udanych zakupow A wiesz juz moze co bedzie?Już po wizycie ❤ maleństwo piekniusie mama aby płakała jak patrzyła wszystko super, rośnie prawidłowo!! Ah... widok cudowny
misis188
Kochana a ty mozesz pomyslec o suplementach dla Ciebie. Luknij sobie na zestawy z ferti formułyMam pytanko mąż dostał właśnie przesyłkę z tymi plastrami FertilMate jak narazie zakupiliśmy je na miesiąc .do procedury będzie podchodzić za jakiś czas może za 3mc jak teraz się nie uda z tymi naszymi mrozaczkami. Od kiedy najlepiej zacząć stosować te plastry żeby był rezultat? Czy lepiej z paroma miesiącami wstecz czy wystarczy 1-2 mc przed moja punkcja?jak to jest
reklama
hope322
Super, gratulacje kochana, oby tak dalejKochane - jesteśmy po badaniach prenatalnych.
Dzidziuś zdrowy, prawidłowo się rozwija, serce bije jak dzwon
Ryczę ze szczęścia! Ale takie łzy uwielbiam
Podziel się: