Dziewczyny a moge wiedziec na co jest relanium ?
Na nerwa
Wprowadza umysł i ciało w lekką bezwładność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a moge wiedziec na co jest relanium ?
Mi się wydaje odwrotnie że beta urosła prawidlowoOj nie chce cię martwić! Ale moim zdaniem beta za mało podrosła! Obawiam się ze będzie skakać ,a to nie będzie dobrze! Oby poszła do góry bo hak spadnie to już nie wróży nic dobrego! Ale tutaj są obcykane osoby i ci pomoga
Też tak myślę powtórz bete za 48 h .Kciuki za piękny przyrostTak 3 dniowe. Caly czas boli mnie troszke jak na okres ale juz mniej niz wcześniej. 7 dpt plamilam ale mysle ze to mogla byc implantacja zarodka.
No to pięknie rośnie i już w tym tygodniu będziesz po transferze!! Cudnie :-)Ja już po wizycie.
Byłam u pani doktor Piekarz. Bardzo miła kobieta. Odpowiada na wszystkie pytania.
Dziś mam 9dc, a endometrium już 1cm... Więc tak naprawdę już jutro mógłby być transfer ale ponieważ cykl sztuczny no to 3 dni progesteronu i transfer w piątek - czyli w 13dc. Widocznie jestem z tych co im szybko endo rośnie. Także mam brać Estrofem dalej 2x1 i Encorton i Acard.
A od jutra Lutinus, Neoparin. Od dnia transferu dodatkowo duphaston 3x1.
Na wszelki wypadek dostałam Relanium ale mam nie brać jeśli nie będzie potrzeby.
Pytałam o intralipid, ale ponieważ mam Encorton i histeroskopię, która zmienia stosunki immunologiczne w śluzówce to żeby intralipid odpuścić.
Ciekawe jest, że mimo estrofemu mam pęcherzyk 1,8mm w lewym jajniku...
A widzisz dlatego mi umknęłodziś wieczorem dopiero wizyta :*
A Wy jak sie czujecie?
Dokladnie tak. Z 14 do 106 przez trzy doby to swietny wynik [emoji4]Ej nie, dlaczego za mało? 3 dni z 14 na 106 to pięknie rośnie!
Super ze endo ladnie rosnie [emoji173] trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]Ja już po wizycie.
Byłam u pani doktor Piekarz. Bardzo miła kobieta. Odpowiada na wszystkie pytania.
Dziś mam 9dc, a endometrium już 1cm... Więc tak naprawdę już jutro mógłby być transfer ale ponieważ cykl sztuczny no to 3 dni progesteronu i transfer w piątek - czyli w 13dc. Widocznie jestem z tych co im szybko endo rośnie. Także mam brać Estrofem dalej 2x1 i Encorton i Acard.
A od jutra Lutinus, Neoparin. Od dnia transferu dodatkowo duphaston 3x1.
Na wszelki wypadek dostałam Relanium ale mam nie brać jeśli nie będzie potrzeby.
Pytałam o intralipid, ale ponieważ mam Encorton i histeroskopię, która zmienia stosunki immunologiczne w śluzówce to żeby intralipid odpuścić.
Ciekawe jest, że mimo estrofemu mam pęcherzyk 1,8mm w lewym jajniku...
Daj znac jak bedziesz po [emoji4]dziś wieczorem dopiero wizyta :*
A Wy jak sie czujecie?
jak nie wiem jak wiem moj mrozaczek jest 4 rok w lodowce jeden mam ale nigdy nie mialam CRIO wiec nie wiem jak ta procedura wygladaTo jeszcze nie wiesz ile masz mrozaczkow
Przed planowanym cyklem w ktorym bedziesz miec transfer pewno bedziesz miec wizyte aby sprawdzic czy tam wszystko jest ok i jesli pojdziesz na cyklu sztucznym to zazwyczaj od 2 lub 3 dc zaczniesz brac leki, ok 9 dc usg z podgladem i decyzja czy znowu kolejna wizyta za te 2, 3 dni czy jesli bedzie ladne endometrium to ustalacie date transferu i tovwszystko. No chyba ze szla bys na naturalnym cyklu to tu pewno wizyt jest więcej ale jak to dokładnie wyglada to Ci nie powiem bo zawsze szlam na sztucznymjak nie wiem jak wiem moj mrozaczek jest 4 rok w lodowce jeden mam ale nigdy nie mialam CRIO wiec nie wiem jak ta procedura wyglada