reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to z tego co mi tu piszecie to musze jeden cykl poczekac bo leki zaczne brac przed @ i wtrakcie bedzie okres a nie bedzie 14 dni przerwy. A pod koniec marca bede jechac do Gdanska na wizyte i 1 polowa kwietnia transfer. Zobaczymy czy nic sie nie poprzesowa

O kurcze !! To wczesnie!!
Ja niegotowa na 11 dzien... remont w domu, lazienki nie ma, kurz wszedzie... planowalam sprzatac w czwartek bo obstawialam transfer gdzies kolo 14dc..
Ale ja mysle ze to zalezy od kazdej.z nas indywidualnie. Niektore dziewczyny nawet w 17 dc maja transfer albo pozniej. Teho nie da się jednoznacznie okreslic

Zwykły fol

Wiem że tego podstawowego nie mogła brać bo szkodziła sobie i dziecku ale jaki brała to nie wiem. Dopytam jej jak tylko będę miała okazję i odpowiem dokładnie.
Ej ale kwas foliowy jest na cewe nerwowa a autyzm nie ma "zdiagnozowanego " pochidzenia. Przynajmnidj mi nic o tym nie wiadomo. kiedys byla teoria ze ryzyko autyzmu rosnie w przypadku starszego ojca.

O kurcze !! To wczesnie!!
Ja niegotowa na 11 dzien... remont w domu, lazienki nie ma, kurz wszedzie... planowalam sprzatac w czwartek bo obstawialam transfer gdzies kolo 14dc..
Babo nie panikuj:) se wezniesz wiadro, szlauf tez sie pewno jakis znajdzie i lazienka jak ta lala:) i ja tak mialam wczesnie tranafery-musisz miec na uwadze tez to ze ja zazwyczaj mialam transfery po punkcjach to tez jest szybciej. I ze ja mialam wczesnie to nie znaczy ze Ty tez tak ze spokojnie:)

Tak,dopiero bede zaczynac stymulacje. Amh mam w porządku,ale nie powiem Ci teraz jakie,bo jestem poza domem. A co do pęcherzyków to obawiam się dlatego,ze cos pójdzie nie tak,bo wcześniej mialam problemy z owulacja (tzn.nie mialam jej). A w którym dc moze byc punkcja?
Owulacja nie jest Ci potrzebna ;) ja miałam w 19dc późno bo zazwyczaj stymulacja trwa ok 14 dni a ja miałam wydłużoną do 16 dni

Dobrze kojarzę że Ty Gameta Łódź? Ja też brałam estrofem od 20 dc i okres dostałam normalnie. I jak przyszła @ to miałam odstawić. Też tak masz? Nic się nie martw lekarz wie ci robi[emoji4] [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, Gameta :-) To dobrze,ze nie tylko ja tak mam,bo juz sie martwilam. O odstawieniu nic jeszcze nie mowila,pewnie na wizycie dopiero. Ale w poprzednim cyklu tez bralam od 23 dnia i okres dostałam normalnie. Ale wszystko musialam przerwac,bo tsh mi wyszlo wysokie. A właściwie to jeszcze mi sie okres nie spoznia. Spojrzalam właśnie do kalendarza i jutro powinnam dostac.

Ej ale kwas foliowy jest na cewe nerwowa a autyzm nie ma "zdiagnozowanego " pochidzenia. Przynajmnidj mi nic o tym nie wiadomo. kiedys byla teoria ze ryzyko autyzmu rosnie w przypadku starszego ojca.
To wiadomo. Ja tylko pisalam o co chodzi w roznicy pomiedzy 'zwyklym' a 'niezwyklym' ;)
Babo nie panikuj:) se wezniesz wiadro, szlauf tez sie pewno jakis znajdzie i lazienka jak ta lala:) i ja tak mialam wczesnie tranafery-musisz miec na uwadze tez to ze ja zazwyczaj mialam transfery po punkcjach to tez jest szybciej. I ze ja mialam wczesnie to nie znaczy ze Ty tez tak ze spokojnie:)
No ale na razie plytek nie ma ani prysznica :D wszystko skute bo rura przeciekla i sciane zalalo. A ze plytki byly letnie To juz wszystko skulismy. Tylko mialo byc wszystko szybciej, ale sie przeciagnelo...
No domyslam sie ze to indywidualna kwestia..jutro mam 9dc i usg to zobaczymy co tam sie dzieje:)

Gosia jestem dokladnie w tej samej czarnej d.....co ty,siedze i licze.:sad:

Wg mojego schematu,w sumie dwoch, w jednym zaczynam z E2 od pierwszego w drugim od 3 DC. Pomiedzy 10-12 dniem mam mierzenie endo, pomiedzy 15 a 20 Transfer zaleznie od grubosci.

Dziewczyny kiedy mialyscie Transfer na naturalnym cyklu???
Moja pani dok. chce zeby mnie nie truc hormonami,ja nie chce bo nie jestem do konca przekonana o owulacji i pekajacym pecherzyku. Jak u Was bylo? HELP;)
Ja crio na naturalnym i sztucznym mialam ok 21-22dc. Pewnie i tak bedziesz miala przepisany progesteron to raczej bym sie nie martwila pekajacym pecherzykiem :p

reklama
To wiadomo. Ja tylko pisalam o co chodzi w roznicy pomiedzy 'zwyklym' a 'niezwyklym' ;)

No ale na razie plytek nie ma ani prysznica :D wszystko skute bo rura przeciekla i sciane zalalo. A ze plytki byly letnie To juz wszystko skulismy. Tylko mialo byc wszystko szybciej, ale sie przeciagnelo...
No domyslam sie ze to indywidualna kwestia..jutro mam 9dc i usg to zobaczymy co tam sie dzieje:)
Skad ja to znam:) tez sie szykuje do remontu i juz na sama mysl truchleje. Ale mówię Ci:) w Twoim przypadku wiadro i szlauf zastapia Ci łazienkę jak nie zdazysz:) tylko zeby sie skonczyl ten remont u Ciebie w przeciagu 9-ciu miesiecy bo tak.ciulasto by bylo.jak się bobas urodzi a tam dalej wiadro i szlauf:-p

Do góry