reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane powiedzcie mi dokladnie jak wyglada podejscie do transferu na sztucznym cyklu leki zaczynambrac od 1 dc i co dalej w ktorym niej wiecej dniu cyklu jest transfer. Chcem wyliczyc sobie kiedy moge podejsc do crio po 2 tygodniach leczenia u Pasnika i musi byc zachowany odstep 2 tygodni od leczenia do transferu
Pytam bo nigdy nie mialam crio wiec nie orientuje sie w temacie a zastanawiam sie czy bede musiala cykl odczekac czy wstrzele sie w daty i bede mogla podejsc odrazu po przerwie od lekow

reklama
Kochane powiedzcie mi dokladnie jak wyglada podejscie do transferu na sztucznym cyklu leki zaczynambrac od 1 dc i co dalej w ktorym niej wiecej dniu cyklu jest transfer. Chcem wyliczyc sobie kiedy moge podejsc do crio po 2 tygodniach leczenia u Pasnika i musi byc zachowany odstep 2 tygodni od leczenia do transferu
Pytam bo nigdy nie mialam crio wiec nie orientuje sie w temacie a zastanawiam sie czy bede musiala cykl odczekac czy wstrzele sie w daty i bede mogla podejsc odrazu po przerwie od lekow
Gosia jestem dokladnie w tej samej czarnej d.....co ty,siedze i licze.:sad:

Wg mojego schematu,w sumie dwoch, w jednym zaczynam z E2 od pierwszego w drugim od 3 DC. Pomiedzy 10-12 dniem mam mierzenie endo, pomiedzy 15 a 20 Transfer zaleznie od grubosci.

Dziewczyny kiedy mialyscie Transfer na naturalnym cyklu???
Moja pani dok. chce zeby mnie nie truc hormonami,ja nie chce bo nie jestem do konca przekonana o owulacji i pekajacym pecherzyku. Jak u Was bylo? HELP;)

Ja miałam w 27 dc transfer a plastry z estradiolem przykleilam już 3 dni przed spodziewanym okresem.Ale ja się wecze w Paryżu w Pl większość dziewczyn z tego co czytałam miały transfer już 17-24dc

Dokładnie tak, nigdy nie ma dobrego momentu na ciąże, czyli każdy jest tak samo dobry ;) Bo a to nauka, a to nowa praca, a to zła praca, a to dobra praca, a to zmiana mieszkania itd zawsze jest coś. Potem też nie lepiej, bo gimnastyka z odprowadzaniem i odbieraniem, chorobami, zwolnieniami, wizytami u lekarzy itd. A my mamy jedno życie, co więcej dzieci powinny być traktowane jako dobro wspólne w tak starzejącym się społeczeństwie jak nasze.
Bardzo madrze powiedziane [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja stosuję praktycznie wszystkie witaminy z firmy SOLGAR włącznie z kwasem foliowym. Kupuję je zwykle w aptece tej która znajduje się w budynku Invimedu bodajże Medicover. W sierpniu nim rozpoczęłam procedurę to właśnie mi polecono te witaminki.;)
A to masz jakis kompleks wszystkich witamin (i w nim sa metylowane B i folian)? Podalabys nazwe? [emoji4]

Dziękuje za słowa otuchy [emoji846] jeszcze wczoraj czułam się jak na @ a dziś ulga jakby spuściło się ze mnie powietrze ( głównie z piersi [emoji23]) także nie wiem na co to się zapowiada. Nie to żebym nie miała nadzieje ale to ze się udało wydaje się tak nierealne ze jestem wręcz przekonana ze nic z tego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana uda sie. Nie wolno Ci inaczej myslec [emoji5] a objawami sobie glowy nie zaprzataj, bo jesli sie pojawiaja to sa nastepstwem dzialania lekow. Wiele dziewczyn bez objawow po transferze pozniej mialo pozytywne bety i byly w ciazy. A te z objawami w ciazy nke byly. Glowa do gory i mniej zastanawiania sie nad tym wszystkim.
Powodzenia[emoji173]

Ja zaczynalsm brac leki od 2 dc i tak miedzy 11 a 13 dc mialam transfer

reklama
Do góry