reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ciekawa jestem jak ja zniosę tą punkcję,nie czytam nic na ten temat tylko tyle co mi anestazjolog powiedział plus informacje z kliniki,ale zaczynam czuć strach:o chociaż to moja pierszwsza puncja i jest też podekscytowanie:-) :):-) :):-) :)
Ja tam nawet lubię punkcję :D adrenalinka, wszystko w znieczuleniu, po czuje się znacznie lepiej niż przed...

reklama
Jak myślicie ile dpt można zrobić sikacza by był wiarygodny ?[emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ilu dniowy zarodek miałaś podany ? :) jeżeli blastke to dziewczyny z mocnymi nerwami robiły 5dpt :D
Ja miałam podany 3dniowy zarodek i sikacza robiłam w 8dpt ale niestety nie wyszedł A w 9 dpt wieczorem ujrzałam 2 kreski :)

Ilu dniowy zarodek miałaś podany ? :) jeżeli blastke to dziewczyny z mocnymi nerwami robiły 5dpt :D
Ja miałam podany 3dniowy zarodek i sikacza robiłam w 8dpt ale niestety nie wyszedł A w 9 dpt wieczorem ujrzałam 2 kreski :)

Miałam podany 5 dniowy. Nerwy to i ja mam mocne tylko czy to już coś może się ukazać w 5 dpt [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Możesz być zawiedziona, nic ciekawego ani ekscytującego. ;) Kładziesz się, zasypiasz i po chwili budzisz się. :)
Bardziej emocjonujący jest transfer. :D
To jeszcze dobrze jak zasyna się! Ja wszystko czułam ! Mój miał tak pazury wbite w rękę ,ze aż boi się co to będzie jak będę rodzic! A pielęgniarka lepiej nie miała bo tez czuła pazurki i zwiększyła mi dawkę głupiego Jaśka

reklama
Po wizycie :)
Punkcja 13.02 na 8:00
14 lutego to juz bedzie walentynkowy rozwoj maluchow na szkle ;)
Endometrium 10mm pierwszy raz takie duze a tu transfer przelozony ;).
Pecherzykow 17 ale narazie 2 wielkosci 18 mm 6 wielkosci 17 pare 16 i reszta ponizej 16 stymulacja przedluzona do jutra wiec jeszcze beda nabierac mocy ;)
Jutro o 20 ovitrel
Ale pieknie! Ja miałam bardzo podobnie ostatnio. Prawie identycznie. I pobrali 25 w końcu, 20 dojzalych. Masz pełna dawkę strzykać dziś?

Do góry