reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ciekawa jestem jak ja zniosę tą punkcję,nie czytam nic na ten temat tylko tyle co mi anestazjolog powiedział plus informacje z kliniki,ale zaczynam czuć strach:o chociaż to moja pierszwsza puncja i jest też podekscytowanie:-) :):-) :):-) :)
Ja tam nawet lubię punkcję :D adrenalinka, wszystko w znieczuleniu, po czuje się znacznie lepiej niż przed...

reklama
Jak myślicie ile dpt można zrobić sikacza by był wiarygodny ?[emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ilu dniowy zarodek miałaś podany ? :) jeżeli blastke to dziewczyny z mocnymi nerwami robiły 5dpt :D
Ja miałam podany 3dniowy zarodek i sikacza robiłam w 8dpt ale niestety nie wyszedł A w 9 dpt wieczorem ujrzałam 2 kreski :)

Ilu dniowy zarodek miałaś podany ? :) jeżeli blastke to dziewczyny z mocnymi nerwami robiły 5dpt :D
Ja miałam podany 3dniowy zarodek i sikacza robiłam w 8dpt ale niestety nie wyszedł A w 9 dpt wieczorem ujrzałam 2 kreski :)

Miałam podany 5 dniowy. Nerwy to i ja mam mocne tylko czy to już coś może się ukazać w 5 dpt [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Możesz być zawiedziona, nic ciekawego ani ekscytującego. ;) Kładziesz się, zasypiasz i po chwili budzisz się. :)
Bardziej emocjonujący jest transfer. :D
To jeszcze dobrze jak zasyna się! Ja wszystko czułam ! Mój miał tak pazury wbite w rękę ,ze aż boi się co to będzie jak będę rodzic! A pielęgniarka lepiej nie miała bo tez czuła pazurki i zwiększyła mi dawkę głupiego Jaśka

reklama
Po wizycie :)
Punkcja 13.02 na 8:00
14 lutego to juz bedzie walentynkowy rozwoj maluchow na szkle ;)
Endometrium 10mm pierwszy raz takie duze a tu transfer przelozony ;).
Pecherzykow 17 ale narazie 2 wielkosci 18 mm 6 wielkosci 17 pare 16 i reszta ponizej 16 stymulacja przedluzona do jutra wiec jeszcze beda nabierac mocy ;)
Jutro o 20 ovitrel
Ale pieknie! Ja miałam bardzo podobnie ostatnio. Prawie identycznie. I pobrali 25 w końcu, 20 dojzalych. Masz pełna dawkę strzykać dziś?

Do góry