reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ta apka to pregnancy calendar, aplikacji jest mnóstwo więc można wybierać .
Ciążę z IVF liczysz : dni od transferu + wiek zarodka + 14 dni
I masz [emoji16]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko nie można na ślepo wierzyć bo cześć ma te tygodnie trochę poplątane. Znaczy liczą matematycznie a nie ginekologicznie.

reklama
A gdzie dokładnie za granica jeśli można wiedzieć się leczysz??
Chorwacja. Mam szczescie bo tu jest 6 podejsc do IUI i 6 podejsc do IVF bezplatne.... Chociaz jakos prywatne kliniki maja lepsze statystyki... (tutaj co roku oglaszane sa oficjalne statystyki ze wszystkich klinik prywatnych i panstwowych)... No ale u nas wszystkie badania sa ok wiec licze ze uda sie panstwowo :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Chorwacja. Mam szczescie bo tu jest 6 podejsc do IUI i 6 podejsc do IVF bezplatne.... Chociaz jakos prywatne kliniki maja lepsze statystyki... (tutaj co roku oglaszane sa oficjalne statystyki ze wszystkich klinik prywatnych i panstwowych)... No ale u nas wszystkie badania sa ok wiec licze ze uda sie panstwowo :)

Oczywiscie ze sie uda! [emoji4] Trzymamy mocno kciuki [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A tej Chorwacji to tak pozytywnie zazdroszcze [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No u nas w Belgi również tak samo przysługuje refundacja

Po wizycie :)
Punkcja 13.02 na 8:00
14 lutego to juz bedzie walentynkowy rozwoj maluchow na szkle ;)
Endometrium 10mm pierwszy raz takie duze a tu transfer przelozony ;).
Pecherzykow 17 ale narazie 2 wielkosci 18 mm 6 wielkosci 17 pare 16 i reszta ponizej 16 stymulacja przedluzona do jutra wiec jeszcze beda nabierac mocy ;)
Jutro o 20 ovitrel

W walentynki będzie seksik w sypialni:p:D
A może jak endo takie ładne to spróbujcie świeży transfer.

reklama
Niezle ci te jajca rosna:) suuuuper!
Malenka teraz bez ociagania - pierwszy transfer ma byc udany :) bedziesz jednak brac te leki immuno od Pasniczka?
Tak bede transfer odwolalam nie chcem marnowac zarodkow dzis bylam u innego gina i on jak uslyszal czemu odwoluje to pierwsze co to sie spytal czy mam tocznia wiec ja ze nie ze jest wykluczony. Powiedzial ze w takiej sytuacji to dobra decyzja zeby robic transfer po leczeniu. Teraz tylko zostaje sie modlic i miec wielka nadzieje ze bedzie duzo zarodkow do mrozenia

Do góry