reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ta apka to pregnancy calendar, aplikacji jest mnóstwo więc można wybierać .
Ciążę z IVF liczysz : dni od transferu + wiek zarodka + 14 dni
I masz [emoji16]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko nie można na ślepo wierzyć bo cześć ma te tygodnie trochę poplątane. Znaczy liczą matematycznie a nie ginekologicznie.

reklama
A gdzie dokładnie za granica jeśli można wiedzieć się leczysz??
Chorwacja. Mam szczescie bo tu jest 6 podejsc do IUI i 6 podejsc do IVF bezplatne.... Chociaz jakos prywatne kliniki maja lepsze statystyki... (tutaj co roku oglaszane sa oficjalne statystyki ze wszystkich klinik prywatnych i panstwowych)... No ale u nas wszystkie badania sa ok wiec licze ze uda sie panstwowo :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Chorwacja. Mam szczescie bo tu jest 6 podejsc do IUI i 6 podejsc do IVF bezplatne.... Chociaz jakos prywatne kliniki maja lepsze statystyki... (tutaj co roku oglaszane sa oficjalne statystyki ze wszystkich klinik prywatnych i panstwowych)... No ale u nas wszystkie badania sa ok wiec licze ze uda sie panstwowo :)

Oczywiscie ze sie uda! [emoji4] Trzymamy mocno kciuki [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A tej Chorwacji to tak pozytywnie zazdroszcze [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No u nas w Belgi również tak samo przysługuje refundacja

Po wizycie :)
Punkcja 13.02 na 8:00
14 lutego to juz bedzie walentynkowy rozwoj maluchow na szkle ;)
Endometrium 10mm pierwszy raz takie duze a tu transfer przelozony ;).
Pecherzykow 17 ale narazie 2 wielkosci 18 mm 6 wielkosci 17 pare 16 i reszta ponizej 16 stymulacja przedluzona do jutra wiec jeszcze beda nabierac mocy ;)
Jutro o 20 ovitrel

W walentynki będzie seksik w sypialni:p:D
A może jak endo takie ładne to spróbujcie świeży transfer.

reklama
Niezle ci te jajca rosna:) suuuuper!
Malenka teraz bez ociagania - pierwszy transfer ma byc udany :) bedziesz jednak brac te leki immuno od Pasniczka?
Tak bede transfer odwolalam nie chcem marnowac zarodkow dzis bylam u innego gina i on jak uslyszal czemu odwoluje to pierwsze co to sie spytal czy mam tocznia wiec ja ze nie ze jest wykluczony. Powiedzial ze w takiej sytuacji to dobra decyzja zeby robic transfer po leczeniu. Teraz tylko zostaje sie modlic i miec wielka nadzieje ze bedzie duzo zarodkow do mrozenia

Do góry