reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W walentynki będzie seksik w sypialni:p:D
A może jak endo takie ładne to spróbujcie świeży transfer.
Hehe ja po punkcji to sie ledwo wyprostowac moge wiec seksik chyba nie wejdzie w gre ale zobaczymy zobaczymy. Nie transfer przelozylam nie chcem ryzykowac utraty zarodkow przy takich wysokich ana

reklama
Hehe ja po punkcji to sie ledwo wyprostowac moge wiec seksik chyba nie wejdzie w gre ale zobaczymy zobaczymy. Nie transfer przelozylam nie chcem ryzykowac utraty zarodkow przy takich wysokich ana
Ciekawa jestem jak ja zniosę tą punkcję,nie czytam nic na ten temat tylko tyle co mi anestazjolog powiedział plus informacje z kliniki,ale zaczynam czuć strach:o chociaż to moja pierszwsza puncja i jest też podekscytowanie:-) :):-) :):-) :)

Ciekawa jestem jak ja zniosę tą punkcję,nie czytam nic na ten temat tylko tyle co mi anestazjolog powiedział plus informacje z kliniki,ale zaczynam czuć strach:o chociaż to moja pierszwsza puncja i jest też podekscytowanie:-) :):-) :):-) :)
Możesz być zawiedziona, nic ciekawego ani ekscytującego. ;) Kładziesz się, zasypiasz i po chwili budzisz się. :)
Bardziej emocjonujący jest transfer. :D

Możesz być zawiedziona, nic ciekawego ani ekscytującego. ;) Kładziesz się, zasypiasz i po chwili budzisz się. :)
Bardziej emocjonujący jest transfer. :D
Do niego jeszcze nie wybiegam myślami:D
Ale strach mojego M o to czy się wybudzę i czy to jest bezpieczne(mordował tymi pytaniami Panią z recepcji:) chyba przechodzi na mnie:D a co będzie dalej?to ja chyba zejde z nimo_O:D no ale nasze piersze podejście więc chyba nie mam co się dziwić:biggrin2:

reklama
Do góry