reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam wszystkie dziewczyny :) Mozna do Was dolaczyc? :) Jestem juz 3 lata na BabyBoom ale dopiero teraz na tym watku gdyz wlasnie zaczynam moja przygode z ivf. W poniedzialek pierwsza konsultacja :) Slyszalam ze jestescie tu skarbnica wiedzy :) Z gory gratuluje wszystkim ktorym sie udalo i trzymam kciuki za walczace! Nie poddajemy sie!

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkie dziewczyny :) Mozna do Was dolaczyc? :) Jestem juz 3 lata na BabyBoom ale dopiero teraz na tym watku gdyz wlasnie zaczynam moja przygode z ivf. W poniedzialek pierwsza konsultacja :) Slyszalam ze jestescie tu skarbnica wiedzy :) Z gory gratuluje wszystkim ktorym sie udalo i trzymam kciuki za walczace! Nie poddajemy sie!

Witaj wsrod naszej wesolej gromadki ;)

Zapraszamy:)

Dziekuje za mile powitanie :)

Barburka mam 31 lat, 3 lata staran za soba, nieplodnosc nieznanego pochodzenia, 3 inseminacje nieudane. Nie lecze sie w Polsce, mieszkam za granica i tutaj panstwowo calkowicie bezplatnie jest 6 podejsc do invitro, tylko trzeba kilka miesiecy poczekac w kolejce ale stwierdzilam ze najpierw wykorzystam te bezplatne proby w szpitalu zanim pojde do prywatnej kliniki. No w poniedzialek ide do swojego prowadzacego lekarza zeby mnie dalej pokierowal.

Dziewczęta! Miłej soboty! mam pytanie czy Waszym zdaniem to normalne ze w 5 tugodniu jeszcze pobolewa mnie brzuch nie mocno ale takie lekkie skurcze. Nie mam plamien ect.

Hej Dziewczyny, miłego weekendu życzę. Biorę się za nadrabianie wpisów, bo wczoraj nie miałam czasu za bardzo nawet jak poczytać. :)
Postanowiliśmy z mężem trochę odpocząć i podejść na spokojnie do kolejnego transferu w kwietniu. Będzie już piękna wiosna, nic tylko zaciążyć. ;) do tego czasu porobię badania i w marcu histeroskopię.
Ale mam już plan, czyli poproszę o encorton i intralipid oraz embrioglue. Mam nadzieję, że to da mi większe szanse. Postanowiliśmy też wziąć dwa zarodki mężowe.
Będę miała trochę czasu, żeby dojść do ładu ze sobą, ze swoim ciałem. Nie wiem jak Wy ale jestem zmęczona, może te leki tak na mnie działają.
Kochana będę trzymała kciuki za Was! Ja z niecierpliwością oczekuję wizyty u Dr ;). Kurczę zastanawiam się w którym tygodniu widać serduszko:rolleyes2: eh a jak myślisz przed wizytą zrobić jeszcze bete czy już nie trzeba?

Dziekuje za mile powitanie :)

Barburka mam 31 lat, 3 lata staran za soba, nieplodnosc nieznanego pochodzenia, 3 inseminacje nieudane. Nie lecze sie w Polsce, mieszkam za granica i tutaj panstwowo calkowicie bezplatnie jest 6 podejsc do invitro, tylko trzeba kilka miesiecy poczekac w kolejce ale stwierdzilam ze najpierw wykorzystam te bezplatne proby w szpitalu zanim pojde do prywatnej kliniki. No w poniedzialek ide do swojego prowadzacego lekarza zeby mnie dalej pokierowal.

Miło Cie u nas powiatac. Tutaj jest pre dziewczyn które spokojnie mogą habilitacje robić

reklama
Do góry