reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczęta! Miłej soboty! mam pytanie czy Waszym zdaniem to normalne ze w 5 tugodniu jeszcze pobolewa mnie brzuch nie mocno ale takie lekkie skurcze. Nie mam plamien ect.

Bóle jak na @ na początku ciąży zdarzają się często. 5tc to czas kiedy część kobiet normalnie dostaje okres, poza tym szaleństwo hormonów, itp. i organizm musi się przestawić na inny tryb. Dla bezpieczeństwa, jeśli ból Cię martwi, lepiej wziąć nospe.

reklama
Dziewczęta! Miłej soboty! mam pytanie czy Waszym zdaniem to normalne ze w 5 tugodniu jeszcze pobolewa mnie brzuch nie mocno ale takie lekkie skurcze. Nie mam plamien ect.
Kochana bole brzucha w ciąży sa normalne bo.to wszystko tsm się rozciaga w środku. No chyba ze to sa mocne skurcze

Bóle jak na @ na początku ciąży zdarzają się często. 5tc to czas kiedy część kobiet normalnie dostaje okres, poza tym szaleństwo hormonów, itp. i organizm musi się przestawić na inny tryb. Dla bezpieczeństwa, jeśli ból Cię martwi, lepiej wziąć nospe.
Dziekuje bardzo. Na okres boli bardziej ale wolałam sie tutaj z Wami skonsultować

Kochana będę trzymała kciuki za Was! Ja z niecierpliwością oczekuję wizyty u Dr ;). Kurczę zastanawiam się w którym tygodniu widać serduszko:rolleyes2: eh a jak myślisz przed wizytą zrobić jeszcze bete czy już nie trzeba?

Robienie bety na późniejszym etapie może Cię tylko niepotrzebnie zaniepokoic. Beta nie rośnie już tak szybko i po wpisaniu wyników do kalkulatora będzie on pokazywał nieprawidłowy/za mały przyros. Na pewnym etapie najważniejsze jest badanie USG i to co w nim wychodzi a nie wzrost bety.

Robienie bety na późniejszym etapie może Cię tylko niepotrzebnie zaniepokoic. Beta nie rośnie już tak szybko i po wpisaniu wyników do kalkulatora będzie on pokazywał nieprawidłowy/za mały przyros. Na pewnym etapie najważniejsze jest badanie USG i to co w nim wychodzi a nie wzrost bety.
Dokladnie. Ja raz mialam zawal jak wpisalam w kalendarz ciazy a tam krzyczy ze za maly przyrost

Masz racje nie będę się niepotrzebnie denerwowała ;)

Witam wszystkie dziewczyny :) Mozna do Was dolaczyc? :) Jestem juz 3 lata na BabyBoom ale dopiero teraz na tym watku gdyz wlasnie zaczynam moja przygode z ivf. W poniedzialek pierwsza konsultacja :) Slyszalam ze jestescie tu skarbnica wiedzy :) Z gory gratuluje wszystkim ktorym sie udalo i trzymam kciuki za walczace! Nie poddajemy sie!

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziendoberek:) rozgosc sie w naszych skromnych ale jakze zacnych progach :D

reklama
Po wizycie :)
Punkcja 13.02 na 8:00
14 lutego to juz bedzie walentynkowy rozwoj maluchow na szkle ;)
Endometrium 10mm pierwszy raz takie duze a tu transfer przelozony ;).
Pecherzykow 17 ale narazie 2 wielkosci 18 mm 6 wielkosci 17 pare 16 i reszta ponizej 16 stymulacja przedluzona do jutra wiec jeszcze beda nabierac mocy ;)
Jutro o 20 ovitrel
Niezle ci te jajca rosna:) suuuuper!
Malenka teraz bez ociagania - pierwszy transfer ma byc udany :) bedziesz jednak brac te leki immuno od Pasniczka?

Do góry