reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczęta! Miłej soboty! mam pytanie czy Waszym zdaniem to normalne ze w 5 tugodniu jeszcze pobolewa mnie brzuch nie mocno ale takie lekkie skurcze. Nie mam plamien ect.

Bóle jak na @ na początku ciąży zdarzają się często. 5tc to czas kiedy część kobiet normalnie dostaje okres, poza tym szaleństwo hormonów, itp. i organizm musi się przestawić na inny tryb. Dla bezpieczeństwa, jeśli ból Cię martwi, lepiej wziąć nospe.

reklama
Dziewczęta! Miłej soboty! mam pytanie czy Waszym zdaniem to normalne ze w 5 tugodniu jeszcze pobolewa mnie brzuch nie mocno ale takie lekkie skurcze. Nie mam plamien ect.
Kochana bole brzucha w ciąży sa normalne bo.to wszystko tsm się rozciaga w środku. No chyba ze to sa mocne skurcze

Bóle jak na @ na początku ciąży zdarzają się często. 5tc to czas kiedy część kobiet normalnie dostaje okres, poza tym szaleństwo hormonów, itp. i organizm musi się przestawić na inny tryb. Dla bezpieczeństwa, jeśli ból Cię martwi, lepiej wziąć nospe.
Dziekuje bardzo. Na okres boli bardziej ale wolałam sie tutaj z Wami skonsultować

Kochana będę trzymała kciuki za Was! Ja z niecierpliwością oczekuję wizyty u Dr ;). Kurczę zastanawiam się w którym tygodniu widać serduszko:rolleyes2: eh a jak myślisz przed wizytą zrobić jeszcze bete czy już nie trzeba?

Robienie bety na późniejszym etapie może Cię tylko niepotrzebnie zaniepokoic. Beta nie rośnie już tak szybko i po wpisaniu wyników do kalkulatora będzie on pokazywał nieprawidłowy/za mały przyros. Na pewnym etapie najważniejsze jest badanie USG i to co w nim wychodzi a nie wzrost bety.

Robienie bety na późniejszym etapie może Cię tylko niepotrzebnie zaniepokoic. Beta nie rośnie już tak szybko i po wpisaniu wyników do kalkulatora będzie on pokazywał nieprawidłowy/za mały przyros. Na pewnym etapie najważniejsze jest badanie USG i to co w nim wychodzi a nie wzrost bety.
Dokladnie. Ja raz mialam zawal jak wpisalam w kalendarz ciazy a tam krzyczy ze za maly przyrost

Masz racje nie będę się niepotrzebnie denerwowała ;)

Witam wszystkie dziewczyny :) Mozna do Was dolaczyc? :) Jestem juz 3 lata na BabyBoom ale dopiero teraz na tym watku gdyz wlasnie zaczynam moja przygode z ivf. W poniedzialek pierwsza konsultacja :) Slyszalam ze jestescie tu skarbnica wiedzy :) Z gory gratuluje wszystkim ktorym sie udalo i trzymam kciuki za walczace! Nie poddajemy sie!

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziendoberek:) rozgosc sie w naszych skromnych ale jakze zacnych progach :D

reklama
Po wizycie :)
Punkcja 13.02 na 8:00
14 lutego to juz bedzie walentynkowy rozwoj maluchow na szkle ;)
Endometrium 10mm pierwszy raz takie duze a tu transfer przelozony ;).
Pecherzykow 17 ale narazie 2 wielkosci 18 mm 6 wielkosci 17 pare 16 i reszta ponizej 16 stymulacja przedluzona do jutra wiec jeszcze beda nabierac mocy ;)
Jutro o 20 ovitrel
Niezle ci te jajca rosna:) suuuuper!
Malenka teraz bez ociagania - pierwszy transfer ma byc udany :) bedziesz jednak brac te leki immuno od Pasniczka?

Do góry