reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam wszystkie dziewczyny :) Mozna do Was dolaczyc? :) Jestem juz 3 lata na BabyBoom ale dopiero teraz na tym watku gdyz wlasnie zaczynam moja przygode z ivf. W poniedzialek pierwsza konsultacja :) Slyszalam ze jestescie tu skarbnica wiedzy :) Z gory gratuluje wszystkim ktorym sie udalo i trzymam kciuki za walczace! Nie poddajemy sie!

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy wśród nas :-))

reklama
Po wizycie :)
Punkcja 13.02 na 8:00
14 lutego to juz bedzie walentynkowy rozwoj maluchow na szkle ;)
Endometrium 10mm pierwszy raz takie duze a tu transfer przelozony ;).
Pecherzykow 17 ale narazie 2 wielkosci 18 mm 6 wielkosci 17 pare 16 i reszta ponizej 16 stymulacja przedluzona do jutra wiec jeszcze beda nabierac mocy ;)
Jutro o 20 ovitrel

Pecherzykow 17 ale narazie 2 wielkosci 18 mm 6 wielkosci 17 pare 16 i reszta ponizej 16 stymulacja przedluzona do jutra wiec jeszcze beda nabierac mocy ;)
Jutro o 20 ovitrel
Nieustajace kciuki!! :*

Jutro o 20 ovitrel
No i pięknie! To w walentynki już będą Maluchy nabierać mocy :-)

Jutro o 20 ovitrel
Trzymam mocno kciuki:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Witajcie

Dziewczyny mam pytanie do dziewczyn które maja niska rezerwę jajnikowa i leczą się w Gyn u dr G. Czy udało się Wam uzyskać komórki z niskiego amh, czy ktoś może mi opisać jak to wyglądało u Was i czy jest szansa, ze się wyartykułuje z amh 0,45? Czy dr G jest magikiem w tych sprawach?

reklama
Niestety nie wiem jak jest z odstawianiem. Moze poczytaj wpis na blogu mamyginekolog o profilaktyce kwasem acetylosalicylowym?

Ale dziewczyny ktore maja mutacje lub poronienia nawykowe jada z heparyna i acardem cala ciaze. Ja tak np bede musiala bo mam mthft i pai1.
Mi nie mówił w sumie czemu mam brać, przy pierwszym transferze nie kazał a przy drugim dopiero

Do góry