Kinga_1
Fanka BB :)
Myszola - zaczęłam ja miałam pierwszy raz długi protokół. Ale moim zdaniem to wcale nie miałaś tak źle ze stymulacją. Mój lekarz poprzedni ( no i obecny) powiedzieli, że nie ważne ile jest komórek, oby były dobrej jakości. Tutaj były dziewczyny co miały ich sporo i nie wyszło, a inne co tak normalnie ( znaczy się nie za dużo) i wyszło. Więc nie ma reguły.
Dorex3 - z kosmetykami to fakt przesada. Mój lekarz tylko mi mówił, że jak się uda to mam nie robić na początku pierwszego okresu farbowania włosów ( tak na wszelki wypadek tylko). Chociaż też nie wiadomo czy ma wpływ na coś czy nie. Więc ja farbowanie zrobiłam przed wszystkim, a potem cierpliwie czekałam na wyniki. Niestety mogę już farbować
Dorex3 - z kosmetykami to fakt przesada. Mój lekarz tylko mi mówił, że jak się uda to mam nie robić na początku pierwszego okresu farbowania włosów ( tak na wszelki wypadek tylko). Chociaż też nie wiadomo czy ma wpływ na coś czy nie. Więc ja farbowanie zrobiłam przed wszystkim, a potem cierpliwie czekałam na wyniki. Niestety mogę już farbować