reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

[QUOTE="Justin87]

Dostałam w końcu po prawie dwóch tygodniach maila, że jednak zarodki nie dały się zamrozić więc nie mam już mrożaczków wcale. Teraz liczę, że te moje bąbelki w brzuszku się utrzymają kolejnych 9 miesięcy:);)[/QUOTE]
Trzymam zatem jeszcze mocniej kciuki [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny skończone tygodnie ciąży i ich liczenie to odwieczny problem i zadziwiające, że lekarze różnie to liczą...a jeszcze lepiej że co do wieku ciąży po ifv są rożne zdania, ja do szpitala poszłam a tam to chwilę wiek ciązy kazdy lekarz inaczej liczyl i jeszcze inaczej moj prowadzacy...juz sie balam, że mi porodu nie wywolają :p

Nie sprawdzam [emoji16]
Ciesz się ciąża i faktycznie tydz kochana sobie dostałaś , niepotrzebny stres . Dodalam fotkę z apki tylko by Ci pokazać, że wszystko ok.
Życzę Ci nudnych i cudnych 9 miesięcy [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana a co to za aplikacja? [emoji4] tak sobie czytam tutaj Wasza dzisiejsza rozmowe po calodniowej nieobecnosci na forum i widze ze poruszylyscie temat, kt mnie od dawna zastanawial, tzn jak to sie liczy te ciaze z ivf [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam do sprzedania neoparin 40mg/0.4 ml ,mam tego jeszcze całe nie rozpoczete 3 pudełka czyli 30 sztuk.
Jakby ktoś potrzebował recepte na luteine pod język to recepte mogę oddac.

reklama
Do góry