reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na tym etapie ciazy to wiek sie ustala z usg czyli z wielkości plodu a u Ciebie wzial sobie z kapelusza ten czas ciazy i do niego rozwoj dopasowuje no jak dla mnie chore. zmien juz tego lekarza bo ja nie rozumiem jego toku postepowanie. nawet jak liczysz tym sposobem to 14 dni plus 5 dni plus dpt 29 u ciebie to wychodzi 48 to wychodzi 6t6.
Jak transfer był 9 stycznia a usg dziś to chyba +31 bo styczeń ma 31 dni.
Ale zgadzam się ze nie można liczyć pod linijkę, niektóre zarodki wolniej z początku rosną. Samo to ze u mnie uznali ze zarodek 4aa z szóstej doby jest lepszy niż 4bb zamrożony w piątej znaczy ze jakość bardziej się liczy od szybkości. I jeśli wszystko będzie dobrze (a będzie, trzeba werzyć !!!!) to datę porodu, wiek zarodka z usg wyznaczają

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ja już po wizycie,pęcherzyków jest jak to lekarz stwierdził "ok" (w sumie nie liczył)endometrium ładne,ale zauważył jakiegoś polipa(podobno nieduży i mam się narazie nim nie martwić,dopiero gdyby się nie udał transfer to histeroskopia czy jakoś tak) kolejna wizyta 12 .02 a punkcja na 90 % 14 lutego czyli gosia321 u mnie też walentynkowy seksik na szkiełku:rofl::rofl::rofl:
Hehe super u mnie nie do konca jeszcze wiadomo ale ja wierze ze beda to walentynki ;)

reklama
Pomożecie ???
Co to oznacza??
Próbowałam się dodzwonic do mojej dr ale nie odbiera...
Już umieram ze strachu :(

Załączniki

• received_1664303970279901.jpeg
    received_1664303970279901.jpeg
    116 KB · Wyświetleń: 153
Do góry