Rybki zacznę jesc już jutro winko zacznę walić od 15 hehe bo wtedy mam urlop i orzechy też bede jadła hehe ja ostatnio robiłam w 8 dniu a juz w 10 była beta spadkowa mam nadzieję ze tym razem sie to nie powtórzy podejdę na luzie co na byc to będzie; ) będę jadła relanium i spala i spala hehe wyśpię sie na zapasJa robilam bete zawsze w 9dpt wedlug zalecen kliniki, bo wczesniej nie mialam szans. Z testami startowalam juz od 5dpt i juz blada kreska byla ale moje maluszki przed podaniem juz wychodzily z otoczki, wiec implantacja zaczela sie pewnie od razu.
To jest Twoj czas i teraz dbaj o siebie, zastosuj diete na ladne endo dzoasi i bedzie dobrze
reklama
Jejku sama slodyczZobacz załącznik 838362
Wirtualne Ciocie które dzis trzymały kciuki za nas - oto moje „rozrabiające” od malutkiego 5-cio centymetrowe szczęście
dżoasia
Fanka BB :)
Piękności świata :*Zobacz załącznik 838362
Wirtualne Ciocie które dzis trzymały kciuki za nas - oto moje „rozrabiające” od malutkiego 5-cio centymetrowe szczęście
dżoasia
ooo a do kogo chodzisz?Widzę asiu że chodzimy do jednej gin w krakowie. Mam podobne leczenie ale boję się że po okresie znów wróci
misis188
Ona tez bedzie z okolic slaska bo leczyla sie w ProvicieDziękuję za wsparcie napisze do niej może odpisze pozdrawiam
Witam miałam dzisiaj wizyte serduszkowa o to co zobaczyłam to przeszło najśmieszniejsze oczekiwania.Mialam podany jeden zarodek a tu się okazuje ze jestem w ciąży bliźniaczej jednoowodniowej.Bija dwa serduszka totalny szok podobno taka ciąża zdążą się bardzo bardzo rzadko i jest dość ryzykowna.Boje się myśleć jak to wszystko może się skończyc.Moj mąż się cieszy i uspokaja mnie ze będzie wszystko dobrze ja jakoś z jednej strony się ciesze a z drugiej jestem przerażona.
Gratuluję Będziecie mieć identyczne bejbiki
Nie martw się na zapas. Jak lekarz wie o takiej ciąży, to bedziesz mieć po prostu lepszą opiekę. Niech dzieciaki zdrowo rosną
gosia321
Hehe no troszke czasu to trwa w koncu sie doczekam i bede szczesliwa mamaGosia w takim razie zapraszamy do przodu bo już swoje się uczekałaś w tej kolejce.
gosia321
No tak kochana ze starego zespolu jestesmy we dwieNie Gosiu, nie tylko
Ale juz niedlugo kochana teraz jest nasz czas
JoannaRak
Ja sie lecze u Dr Kunickiego. To jest wysokiej klasy specjalista, naukowiec z ogromnym doświadczeniem. Bardzo taktowny i sprawdzający kazdy szczegół.
Dziekuje, bardzo sie ciesze na ta wizyte
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dusia_88
Robilam. Immunologiczne. Wyszly bardzo zle, ale po szczepieniach wszytskie wrocily do normy, wiec mialam wielką nadzieje na ten transfer... ech... az zyc sie nie chce...Bardzo mi przykro.
Jeszcze spróbuj za 2 dni zrobić betę.
Robiłaś jakieś badania przed transferem?
Sie zastanawiam co ja takiego zlego zrobilam ze ciagle nie jest mi to dane...
Podziel się: