A więc przedstawiam Wam moje cuda i moje ulubione zdjęcie :-)
Cudeńka Takie malutkie a tak dają już mamie popalić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A więc przedstawiam Wam moje cuda i moje ulubione zdjęcie :-)
Przy histero mam mieć też scratching.To teraz spokojnie zrób histeroskopie, zastanów się nad badaniami immunologicznymi i podchodz do kolejnej próby. Histeroskopia działa też zazwyczaj jak scratching endometrium więc szansa, że kolejne podejście się uda jest duża.
Jak patrzę się ze wy macie takie oparcie w lekarzach to wam zazdroszczę! U mnie takiej opieki niestety nie ma!!!Dzirwczyny czekam pod gabinetem do Pasnika. Alrz jestem podekscytowana, w num cala nadzieja ze poznam przyczyne moich strat...
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Musiala bys do Pl pewnie przyjechac. Ja immunologa u siebie w klinice tez nie mam do innego miasta przyjechalamJak patrzę się ze wy macie takie oparcie w lekarzach to wam zazdroszczę! U mnie takiej opieki niestety nie ma!!!
Daj znać, co powiedział.Dzirwczyny czekam pod gabinetem do Pasnika. Alrz jestem podekscytowana, w num cala nadzieja ze poznam przyczyne moich strat...
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Urocze są[emoji7] gratulacje!A więc przedstawiam Wam moje cuda i moje ulubione zdjęcie :-)