Też ja polecamJa mam polskiej firmy” cebuszka”
reklama
filiżanka z porcelany
Fanka BB :)
Dziewczynki chyba jestem posiadaczką przewlekłej grzybicy. Czy któraś to dziadowstwo pokonała. Napiszcie mi o jakimś złotym środku bo ....delikatnie mówiąc mam dość
Myślę, że najpierw to ginekolog i leczenie farmakologiczne, a po przeleczeniu ja kiedyś używałam globulek z propolisem i bardzo mi pomogły. Potem jakieś dobre bakterie by odbudować florę pochwy.
Ograniczenie słodyczy też ponoć pomaga.
Maryanka
Mam dokładnie tak samo . Wizytę mam u dr 19 lutego a dziś zrobię drugi raz bete. Stres straszny!!Dziewczyny, jak juz beta sie potwierdziła to zyje w strachu przed usg, nie patrzę na nic. Nie wiem moze zwariowałam. Czuje strach.
filiżanka z porcelany
Bo nie możemy sie zorganizować [emoji16] i trochę zimno... Raz byliśmy to się darła wnieboglosy heh
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
No właśnie, ja byłam zaskoczona, że są dzieci które nienawidzą gondolki Może minie
filiżanka z porcelany
Dziewczyny, co do figury po ciąży to nie dajmy się zwariować! Jest teraz jakaś straszna presja, że matka z porodówki prawie że ma wyjechać z sześciopakiem. Dla mnie to smutne, tak jak byśmy negowały siebie, a oczekiwały nierzeczywistego ideału z wyretuszowanych zdjęć.
Natury nie przeskoczysz. Po trudach ciąży i porodu, po całej tej rewolucji w ciele organizm musi mieć czas się zregenerować i dojść do siebie. I po to jest właśnie połóg, gdzie wg mnie kobieta ma karmić i dbać o siebie, wolno dochodzić do równowagi, podchodzić do swojego ciała, które dało życie, z czułością i miłością, pomimo, że nie jest doskonałe!
Ja miałam cc więc długo miałam spory brzuch, ale w ogóle nie było to dla mnie ważne. Cycki też wyglądały kiepsko, choć zrobiły się duże, ale bolały i były żylaste plus. Przy karmieniu piersią nie jadłam, a żarłam bo taki wilczy miałam apetyt, ale to taka kolej rzeczy. Przyszedł czas i na Chodakowską, ale to znacznie później.
Natury nie przeskoczysz. Po trudach ciąży i porodu, po całej tej rewolucji w ciele organizm musi mieć czas się zregenerować i dojść do siebie. I po to jest właśnie połóg, gdzie wg mnie kobieta ma karmić i dbać o siebie, wolno dochodzić do równowagi, podchodzić do swojego ciała, które dało życie, z czułością i miłością, pomimo, że nie jest doskonałe!
Ja miałam cc więc długo miałam spory brzuch, ale w ogóle nie było to dla mnie ważne. Cycki też wyglądały kiepsko, choć zrobiły się duże, ale bolały i były żylaste plus. Przy karmieniu piersią nie jadłam, a żarłam bo taki wilczy miałam apetyt, ale to taka kolej rzeczy. Przyszedł czas i na Chodakowską, ale to znacznie później.
Polecam podmywanie sie tantum rosa i globulke gynoxin. To jest tylko jedna globulka,ale naprawdę pomaga. Raz gdy mi wyjątkowo dokuczylo musialam wziac 2 i juz bylo ok. Tylko,ze z tego co pamiętam to jest na recepte. Jednak uwazam,ze moze Ci pomoc.Dziewczynki chyba jestem posiadaczką przewlekłej grzybicy. Czy któraś to dziadowstwo pokonała. Napiszcie mi o jakimś złotym środku bo ....delikatnie mówiąc mam dość
walczaca o szczescie
Oczekiwanie2017
A więc przedstawiam Wam moje cuda i moje ulubione zdjęcie :-)
Zdjęcie bardzo fajne. A Maluszki przeslodkie
Justin87
Hej, jestem po wizycie. Wg dr histero mam zrobić, to dobry pomysł. Endometrium moje ma dzisiaj 2 cm, rzekomo to dużo, więc robię dzisiaj jeszcze betę dla 100% pewności, że w poniedziałek nie było pomyłki.
Według dr to raczej nie jest problem immunologiczny ale jeśli bardzo chcę, to mam wypisane badania do zrobienia.
Na moim endometrium są jakieś ciemniejsze plamy, które mogą sugerować zmiany, np.polip/-y.
Umowiłysmy się, że kolejny transfer będzie na cyklu naturalnym.
Dr polecila mi centrum mama i ja (ona też tam robi zabiegi) we Wrocławiu. Macie jakieś doświadczenie z tym centrum? Jeśli trafiłby mi się inny lekarz przy zabiegu.
Według dr to raczej nie jest problem immunologiczny ale jeśli bardzo chcę, to mam wypisane badania do zrobienia.
Na moim endometrium są jakieś ciemniejsze plamy, które mogą sugerować zmiany, np.polip/-y.
Umowiłysmy się, że kolejny transfer będzie na cyklu naturalnym.
Dr polecila mi centrum mama i ja (ona też tam robi zabiegi) we Wrocławiu. Macie jakieś doświadczenie z tym centrum? Jeśli trafiłby mi się inny lekarz przy zabiegu.
Ostatnia edycja:
reklama
Justin87
Sliczne malutkie skarbeczki, aż serce rośnie od takich zdjęć.A więc przedstawiam Wam moje cuda i moje ulubione zdjęcie :-)
Podziel się: