reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej, jestem po wizycie. Wg dr histero mam zrobić, to dobry pomysł. Endometrium moje ma dzisiaj 2 cm, rzekomo to dużo, więc robię dzisiaj jeszcze betę dla 100% pewności, że w poniedziałek nie było pomyłki.
Według dr to raczej nie jest problem immunologiczny ale jeśli bardzo chcę, to mam wypisane badania do zrobienia.
Na moim endometrium są jakieś ciemniejsze plamy, które mogą sugerować zmiany, np.polip/-y.
Umowiłysmy się, że kolejny transfer będzie na cyklu naturalnym.
Dr polecila mi centrum mama i ja (ona też tam robi zabiegi) we Wrocławiu. Macie jakieś doświadczenie z tym centrum? Jeśli trafiłby mi się inny lekarz przy zabiegu.

To teraz spokojnie zrób histeroskopie, zastanów się nad badaniami immunologicznymi i podchodz do kolejnej próby. Histeroskopia działa też zazwyczaj jak scratching endometrium więc szansa, że kolejne podejście się uda jest duża.

reklama
Do góry