misis188
Fanka BB :)
SŁODKOŚCI!!! poznałas plec? Moj maluszek skrzyzowal nozki jak miałam prenatarne i nie chcial pokazac co tam chowaA więc przedstawiam Wam moje cuda i moje ulubione zdjęcie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SŁODKOŚCI!!! poznałas plec? Moj maluszek skrzyzowal nozki jak miałam prenatarne i nie chcial pokazac co tam chowaA więc przedstawiam Wam moje cuda i moje ulubione zdjęcie :-)
Wstawiam aby dodać siły każdej która o swój cud nadal walczy. Ja miałam chwilę zwątpienia. Tera wiem,że każdej z nas się uda. Tylko czasami trzeba na to dłużej poczekać!!:-)Sliczne malutkie skarbeczki, aż serce rośnie od takich zdjęć.
Ojjj jak super! Aż łezka się zakręciłaA więc przedstawiam Wam moje cuda i moje ulubione zdjęcie :-)
Dr powiedział że wyglądają na dwie dziewczynki ale jeszcze do potwierdzenia za miesiąc :-))SŁODKOŚCI!!! poznałas plec? Moj maluszek skrzyzowal nozki jak miałam prenatarne i nie chcial pokazac co tam chowa
Dokładnie ! To jest długa droga i ciężka !!!!!Wstawiam aby dodać siły każdej która o swój cud nadal walczy. Ja miałam chwilę zwątpienia. Tera wiem,że każdej z nas się uda. Tylko czasami trzeba na to dłużej poczekać!!:-)
Ojejjjj❤ wirtualna ciocia zakochana ❤ suuuper !! Cudowny widok ... łezka w okuA więc przedstawiam Wam moje cuda i moje ulubione zdjęcie :-)
My to chyba wszystkie wiemy, tylko czasem,w gorszych chwilach, zapominamy.Wstawiam aby dodać siły każdej która o swój cud nadal walczy. Ja miałam chwilę zwątpienia. Tera wiem,że każdej z nas się uda. Tylko czasami trzeba na to dłużej poczekać!!:-)
Boziuu co za cudaA więc przedstawiam Wam moje cuda i moje ulubione zdjęcie :-)
Hej, jestem po wizycie. Wg dr histero mam zrobić, to dobry pomysł. Endometrium moje ma dzisiaj 2 cm, rzekomo to dużo, więc robię dzisiaj jeszcze betę dla 100% pewności, że w poniedziałek nie było pomyłki.
Według dr to raczej nie jest problem immunologiczny ale jeśli bardzo chcę, to mam wypisane badania do zrobienia.
Na moim endometrium są jakieś ciemniejsze plamy, które mogą sugerować zmiany, np.polip/-y.
Umowiłysmy się, że kolejny transfer będzie na cyklu naturalnym.
Dr polecila mi centrum mama i ja (ona też tam robi zabiegi) we Wrocławiu. Macie jakieś doświadczenie z tym centrum? Jeśli trafiłby mi się inny lekarz przy zabiegu.
Dokładnie ! To jest długa droga i ciężka !!!!!
kochana przypomni mi za którym razem u was się udało?? Pamietam twój początek i przez ostatni czas straciłam wątekOjjj jak super! Aż łezka się zakręciła