reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dla mnie gorszy od bólu brzucha po zastrzykach jest ból kręgosłupa. No ale...nikt nie mówił że będzie lekko, łatwo i przyjemnie:p Obczaiłam poduchy na allero. Muszę mojego zmobilizować żeby mi taką na Walentego sprawił:D
A firma ma znaczenie, czy to wszystko ta sama chińszczyzna:p
Ja mam polskiej firmy” cebuszka” ;)

Dziewczynki chyba jestem posiadaczką przewlekłej grzybicy. Czy któraś to dziadowstwo pokonała. Napiszcie mi o jakimś złotym środku bo ....delikatnie mówiąc mam dość:cool2:

Dziewczynki chyba jestem posiadaczką przewlekłej grzybicy. Czy któraś to dziadowstwo pokonała. Napiszcie mi o jakimś złotym środku bo ....delikatnie mówiąc mam dość:cool2:
Dobrze z domowych sposobow jest zrobic sobie nasiadowke z kory debu albo po prostu ja zaparzyc i sie tym podmywac. Ja mialam raz grzybice taka co sama leczylam i wlasnie podmywalam się naparem z kory debu i kupilam w aptece tantum rosa saszetki czy jakoś tak ale moze najlepiej zajść do lekarza i on przepisze np globulki nestatyny

reklama
A czemu jeszcze nie chodzicie? Za zimno u Was? Kochana w nocy wstajesz, Mała ma kolki więc na pewno skaczesz z nią na rękach. Chwila moment i będziesz laska :-))
Bo nie możemy sie zorganizować [emoji16] i trochę zimno... Raz byliśmy to się darła wnieboglosy heh

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Do góry