Powodzenia, daj znac jak poszło.Cześć Dziewczyny, miłego dnia i samych dobrych wiadomości.
Dzisiaj o 13 mam wizytę u dr.
reklama
filiżanka z porcelany
Fanka BB :)
hehe no nie wiem bo i tak mało jem ... i do tego karmię piersią ... za ćwiczeniami nie przepadam, ale będę musiała, tyle, że nie wiem czy nie lepiej poczekać na koniec połogu
Kobietoooo!!! spokojnie!!! Z ćwiczeniami poczekaj do końca połogu i skoro karmisz piersią JEDZ, by nie odbiło się to na Twoim zdrowiu i kondycji. Połóg to trudny czas, organizm szleje, hormony wariują, niewyspanie, nowe stresy, na formę i figurę przyjdzie czas. Kochaj siebie i dbaj o siebie.
Jak cudownie. Niech rosną zdrowoTeż mam takie wrażenie,a dziś już bejbiki fikaja fikołki :-)
Właśnie ruchu mam malo bo nawet na spacery nie chodzimyTy już na pewno dobrze z Zosią ćwiczysz
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Dzięki dziewczyny za mile słowa[emoji8]
PowodzeniaDzień dobry dziewczyny ja juz niedługo ruszam na wizytę; ) mam nadzieję ze będzie zielone światełko; )
Justin87
Dziewczyny, jak juz beta sie potwierdziła to zyje w strachu przed usg, nie patrzę na nic. Nie wiem moze zwariowałam. Czuje strach.
To zrozumiałe. Myśl pozytywnie i pij meliskę. Zrób to dla swoich kropeczek. Z tego, co pamiętam, to miałaś podane 2 blastocysty. Bądź dla siebie i dla nich dobra.
Na kiedy masz wyznaczone usg?
Dzieki kochana, przyszły tydzien usg.To zrozumiałe. Myśl pozytywnie i pij meliskę. Zrób to dla swoich kropeczek. Z tego, co pamiętam, to miałaś podane 2 blastocysty. Bądź dla siebie i dla nich dobra.
Na kiedy masz wyznaczone usg?
reklama
walczaca o szczescie
A czemu jeszcze nie chodzicie? Za zimno u Was? Kochana w nocy wstajesz, Mała ma kolki więc na pewno skaczesz z nią na rękach. Chwila moment i będziesz laska :-))Właśnie ruchu mam malo bo nawet na spacery nie chodzimy
Podziel się: