reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny proszę o trzymanie mocno kciuków.
Wczoraj wieczorem przy aplikacji luteiny zauważyłam że patyczek po wyjęciu miał brązową krew :(bardzo bolał mnie brzuch - nospa forte pomogła i zasnęłam.
Dzisiaj rano wkładka brązowa :(
Dobrze że o 15.50 mam wizytę bo bym chyba oszalała. Dziś mam 11 tyg i 2 dc
Tak bardzo się boje żeby się nie powtorzyła historia z maja kiedy to w 13 tyg przestało bić serduszko :( proszę Was o kciuki i modlitwe bo pisze i płacze w czas do wizyty będzie sie teraz wydawał wiecznością...

Oby to nie było nic groźnego, np.jakieś zadrapanie. Dobrze, że dziś masz wizytę, mam nadzieję że usłyszysz na niej same dobre wiadomości.

reklama
Dzięki Ciocia czekam na Ciebie :-) Jak się czujesz? Nie masz zawrotów głowy??
Ojj ja to daleko za Wami. ;)
Powoli wszystko wraca do normy. Do soboty musi być dobrze :) konie czekają a w weekend czeka mnie wizyta veta i kowala :tak: od poniedziałku wracam do pracy.
Na tą chwilę najbardziej dokuczliwe są mdłości :oo: a do brzucha już się przyzwyczaiłam :-D

Spokojnie wrócisz do swojej wagi ;)

Możliwe że przeoczyłam Twoje posty.
Powiedz jak się czujesz? Jak Zosieńka?
Daje już w kość rodzicom? :-D
hehe daje w kość oj daje :D przesłodka jest i już nami rządzi :p dziękuję, dobrze się czuję :) tylko chcę schudnąć....

reklama
Dziewczynki, zycze milego dnia :)
U mnie maraton trwa, ale juz na koncowce jestem! Pracuje od trzech tygodni po 13-14 godzin, spie po 5-6 godzin ... ogolnie ledwo zyje ale wakacje od soboty a wiec blizej niz dalej! Ale co tam nie ma co narzekac, gorzej maja :)

Chcialam Wam napisac ze zalatwilam sobie wizyte u dr. Kunickiego w Invicta Wawa. Ostatnio narzekalam na klinike, nadal nie jest perfekt bo jak napisalam emaila w piatek jak zawsze to do dzisiaj nie odpowiedzieli [emoji19]
Ale na stronie mieli opcje darmowej konsultacje z doktorem o powtarzajacych sie poronieniach, i wypisalam formularz. I zadzwonili do mnie z centrali, wyzalilam sie na klinike, jak nie jestem zadowolona, itp. Pani mnie przepraszala, powiedziala ze przekaze wszystko, wypytala szczegoly i zalatwila mi ta wizyte tak abym mogla zaliczyc ja w czasie mojego pobytu w Polsce na oboz!! A wiec mega sie ciesze bo dwa w jednym, jak nie trzy bo sie zastanawiam czy jeszcze Pasnika nie obskoczyc!! Ale czekam na jego maila i dalsze wyniki :) Ladnie przypomnialam sie mu dzisiaj!!

A wiec bede w Warszawie 18 marca, laseczki licze na powtorke :) a moze ktos jeszcze dolaczy!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ja sie lecze u Dr Kunickiego. To jest wysokiej klasy specjalista, naukowiec z ogromnym doświadczeniem. Bardzo taktowny i sprawdzający kazdy szczegół.

Do góry