reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ,nie dajcie sie w to bagno wciagnac.Mamy debili w rzadzie a nie rzad.Szkoda naszych nerwow,na koncu sa jeszcze inne rozwiazania,gdzie nikt nie bedzie pytal dlaczego? Granice otwarte,szkoda ze do tego trzeba sie posuwac zyjac w tzw. "wolnym kraju" .Czy naprawde wolnym....?

To na szczescie moj klopot, bo ja mieszkam w nieco bardziej cywilizowanym kraju. Chcialam po prostu wyjasnic, bo jak kobieta broni obecny rzad to mi sie cisnienie podnosi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak ma juz zbadana grupe krwi z czynnikiem rh to nie musi juz badac. Au kobiet w ciazy to rutynowe badanie
Dziewczyny a jestescie pewne, ze w kazdym przypadku mezczyzna rowniez powinien robic badanie czynnika Rh? Mi moj gin powiedzial ze skoro ja mam Rh+ to niezaleznie od RH meza do konfliktu i tak nie dojdzie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@tamiza Ja Miałam Bardzo Duża Hiperstymulacje. Wymioty i okropny ból. Woda w brzuchu i jajniki po 10 cm:( chwilami myślałam że umieram. Ale wyprodukowalam 30 jajek i to dlatego .
Trwało tp ponad tydzień. Wykupiłam pół apteki chyba.
Ale najbardziej pomógł mi Ircolan niby to na receptę ale mi w aptece dali bez.

To dobrze że chociaż dajesz radę chodzić...ja ledwo do łazienki dochodzilam...wiem że powinnam wtedy iść do szpitala ale ja zawsze szpital omijam szerokim łukiem... takie moje przekonanie. Chociaż raz w nocy m już chciał dzwonić po pogotowie bo miałam problemy z oddychaniem z obwód brzucha 110 cm czyli tyle ile miałam z synem w dniu porodu ;)
Dlatego mierz też obwód brzucha czy rośnie czy maleje.

wiesz, z tymi klinikami to jest tak, jak się komus uda to będzie chwalil a jak nie to nie, mnie tez po pierwszym transferze i w szpitalu i na wizytach odradzali ta kinike, jednak miałam tam jeszcze 4 zarodki, wiec postanowiłam im zaufac. u mnie zdiagnozowano PCO , u meza wszystko ok, wiec do tego mielismy jeszcze trochę szczęścia i się udało za drugim razem, zostałam tez w tej klinic ze względu na dojazdy, bo blisko.

Ja usłyszałam za to nowa klinika i dopiero się „uczą” i będą się „uczyć na moim przypadku” :(
Fakt blisko, mogłabym sama dojeżdżać i nie angażować męża (bo ze mnie taki średni (wręcz marny) kierowca.
Bardzo sie cieszę ze Tobie sie udało ;)
Jeszcze podpytam mojego lekarza, kogo poleca...

Ja usłyszałam za to nowa klinika i dopiero się „uczą” i będą się „uczyć na moim przypadku” :(
Fakt blisko, mogłabym sama dojeżdżać i nie angażować męża (bo ze mnie taki średni (wręcz marny) kierowca.
Bardzo sie cieszę ze Tobie sie udało ;)
Jeszcze podpytam mojego lekarza, kogo poleca...

Nie sluchaj takich glosow. Moga conajwyzej na poczatku docierac kwestie organizacyjne, ale lekarze przeciez maja doswiadczenie [emoji5] do pracy przy ivf nie przyjmuje sie ludzi znikad [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To na szczescie moj klopot, bo ja mieszkam w nieco bardziej cywilizowanym kraju. Chcialam po prostu wyjasnic, bo jak kobieta broni obecny rzad to mi sie cisnienie podnosi.

Co nie zabrania komuś innemu mieć inne zdanie niż ty.Ja nigdy polityka się nie interesowałam nawet do pewnego momentu nie wiedziałam że Kaczyńskich było dwuch braci.Jednak każdy ma swój wybór mimo iż nie musi się zgadzać ze wszystkim do końca jeśli chodzi o władzę w Pl.Nie znoszę jak ludzie obrażają się wzajemnie tylko dlatego że jedni nie lubią PIS a drudzy PO niech każdy ma swoje zdanie a dyskutować na ten temat nie ma co bo i tak do porozumienia się nie dojdzie nigdy.

Do góry