reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Możesz podać dokładny link do tych plastrów ba Allegro??
Na allegro kupujemy w granicach 230 zł. U nas w aptece za 32 szt liczą sobie 380 zł. Więc jest spora różnica.
Znalazłam dzisiaj jeszcze taniej oo tutaj
Link do: Apteka Melissa
Świetnie że mąż się tak dostosowal. Brawo mu za to i gratulacje dla przyszłych rodziców :) ale się w tym labie dzieje...
emoji8.png
Też się cieszę. Ale do bycia rodzicami jeszcze daleka droga... Na gratulacje jeszcze przyjdzie czas :)
Fakt w laboratorium jakieś cuda :-D ciekawa jestem ile jutro będzie blastek ;)

jak mogą zabronić usunąć ciaze pzamaciczna, jak przy takiej ciąży wiadomo ze zycie matki jest zagrozone a dziecko nie ma szans, przy stwierdzeniu ciąży pozamacicznej od razu kierują na zabieg, chyba ze sytuacja będzie wygladac jak u mnie ze nie mogli zlokaizowac pęcherzyka, wiec musieli czekac az beta hcg zacznie spadac i dopiero wtedy mogli podac mi lek lub zrobić zabieg. najgorzej jak usłyszy się cos, doda swoje i wychodzą niestworzone rzeczy

Bedzie mozna wykonac zabieg dopiero jak juz zycie matki bedzie zagrozone. Samo stwierdzenie, ze jest ciaza pozamaciczna nie bedzie wskazaniem do zabiegu. Bo jak juz wielkokrotnie zostalo udowodnione, obceny rzad ma zycie i zdrowie kobiet za nic. Maja byc inkubatorami i nic wiecej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bedzie mozna wykonac zabieg dopiero jak juz zycie matki bedzie zagrozone. Samo stwierdzenie, ze jest ciaza pozamaciczna nie bedzie wskazaniem do zabiegu. Bo jak juz wielkokrotnie zostalo udowodnione, obceny rzad ma zycie i zdrowie kobiet za nic. Maja byc inkubatorami i nic wiecej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ,nie dajcie sie w to bagno wciagnac.Mamy debili w rzadzie a nie rzad.Szkoda naszych nerwow,na koncu sa jeszcze inne rozwiazania,gdzie nikt nie bedzie pytal dlaczego? Granice otwarte,szkoda ze do tego trzeba sie posuwac zyjac w tzw. "wolnym kraju" .Czy naprawde wolnym....?

Dziewczyny ( te które przeżyły hiperstymulacje) czy Wam też 24 h było niedobrze? Częste wymioty i ogólne osłabienie organizmu?
Jak długo to może trwać?
Czy jest coś oprócz leków które dostałam w klinice co przyspieszy regeneracje organizmu?

Dziewczyny ( te które przeżyły hiperstymulacje) czy Wam też 24 h było niedobrze? Częste wymioty i ogólne osłabienie organizmu?
Jak długo to może trwać?
Czy jest coś oprócz leków które dostałam w klinice co przyspieszy regeneracje organizmu?

Tamiza ja miałam 2 razy hiperkę, wodę w ogromnym brzuchu i naprawdę źle się czułam, ale wymiotów nie miałam. Myślę że powinnaś pilnie zgłosić się do lekarza albo nawet do szpitala. Z hiperką nie ma żartów.

Jak długo to może trwać?
Duzo wody duzo bialka. Ale jak naprawde zle sie czujesz to jedz na izbe przyjec bo hiperka moze zagrazac zyciu

Jak długo to może trwać?
Czy jest coś oprócz leków które dostałam w klinice co przyspieszy regeneracje organizmu?[/QUOTE
Kochana pij duzo wody! Kup sobie szejki bialkowe w aptece. Jesli masz uczycie ciezkosci na piersiach (tak jajby ktos Cie trzymał, przygniatał) to lez/spij wyzej (niemal w pozycji lezacejl). Mierz obwod brzucha jesli bedzie rosl, bedzuesz wymiotiwac lub bol nie będzie ustepowal to dzwon do lekarza!! Ja w szpitalu byłam 6 dni ale brzuch ogramny miałam ok miesiaca. Najgorzej bylo 4-5dnia od punkcji....

reklama
Dziewczyny ,nie dajcie sie w to bagno wciagnac.Mamy debili w rzadzie a nie rzad.Szkoda naszych nerwow,na koncu sa jeszcze inne rozwiazania,gdzie nikt nie bedzie pytal dlaczego? Granice otwarte,szkoda ze do tego trzeba sie posuwac zyjac w tzw. "wolnym kraju" .Czy naprawde wolnym....?
Z ta wolnoscia to coraz bardziej dyskusyjna sprawa..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry