Dzieki tak wlasnie przyjelam.@Kurcia ja miałam ten sam problem i zapytałam lekarza, który powiedział mi, ze jeżeli @ przyjdzie do południa to jest pierwszy dzień cyklu, jeżeli przyjdzie po godzinie 12 to już liczymy od dnia następnego 1 dc.
reklama
tamiza
Fanka BB :)
Na allegro kupujemy w granicach 230 zł. U nas w aptece za 32 szt liczą sobie 380 zł. Więc jest spora różnica.Możesz podać dokładny link do tych plastrów ba Allegro??
Znalazłam dzisiaj jeszcze taniej oo tutaj
Link do: Apteka Melissa
Też się cieszę. Ale do bycia rodzicami jeszcze daleka droga... Na gratulacje jeszcze przyjdzie czasŚwietnie że mąż się tak dostosowal. Brawo mu za to i gratulacje dla przyszłych rodziców ale się w tym labie dzieje...
Fakt w laboratorium jakieś cuda ciekawa jestem ile jutro będzie blastek
nieagatka
jak mogą zabronić usunąć ciaze pzamaciczna, jak przy takiej ciąży wiadomo ze zycie matki jest zagrozone a dziecko nie ma szans, przy stwierdzeniu ciąży pozamacicznej od razu kierują na zabieg, chyba ze sytuacja będzie wygladac jak u mnie ze nie mogli zlokaizowac pęcherzyka, wiec musieli czekac az beta hcg zacznie spadac i dopiero wtedy mogli podac mi lek lub zrobić zabieg. najgorzej jak usłyszy się cos, doda swoje i wychodzą niestworzone rzeczy
Bedzie mozna wykonac zabieg dopiero jak juz zycie matki bedzie zagrozone. Samo stwierdzenie, ze jest ciaza pozamaciczna nie bedzie wskazaniem do zabiegu. Bo jak juz wielkokrotnie zostalo udowodnione, obceny rzad ma zycie i zdrowie kobiet za nic. Maja byc inkubatorami i nic wiecej.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
annemarie
Bedzie mozna wykonac zabieg dopiero jak juz zycie matki bedzie zagrozone. Samo stwierdzenie, ze jest ciaza pozamaciczna nie bedzie wskazaniem do zabiegu. Bo jak juz wielkokrotnie zostalo udowodnione, obceny rzad ma zycie i zdrowie kobiet za nic. Maja byc inkubatorami i nic wiecej.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ,nie dajcie sie w to bagno wciagnac.Mamy debili w rzadzie a nie rzad.Szkoda naszych nerwow,na koncu sa jeszcze inne rozwiazania,gdzie nikt nie bedzie pytal dlaczego? Granice otwarte,szkoda ze do tego trzeba sie posuwac zyjac w tzw. "wolnym kraju" .Czy naprawde wolnym....?
tamiza
Dziewczyny ( te które przeżyły hiperstymulacje) czy Wam też 24 h było niedobrze? Częste wymioty i ogólne osłabienie organizmu?
Jak długo to może trwać?
Czy jest coś oprócz leków które dostałam w klinice co przyspieszy regeneracje organizmu?
Jak długo to może trwać?
Czy jest coś oprócz leków które dostałam w klinice co przyspieszy regeneracje organizmu?
Dziewczyny ( te które przeżyły hiperstymulacje) czy Wam też 24 h było niedobrze? Częste wymioty i ogólne osłabienie organizmu?
Jak długo to może trwać?
Tamiza ja miałam 2 razy hiperkę, wodę w ogromnym brzuchu i naprawdę źle się czułam, ale wymiotów nie miałam. Myślę że powinnaś pilnie zgłosić się do lekarza albo nawet do szpitala. Z hiperką nie ma żartów.
gosia321
Jak ma juz zbadana grupe krwi z czynnikiem rh to nie musi juz badac. Au kobiet w ciazy to rutynowe badanieNo właśnie nie.
Dziwi mnie że jemu nie kazał tego zrobić
gosia321
Duzo wody duzo bialka. Ale jak naprawde zle sie czujesz to jedz na izbe przyjec bo hiperka moze zagrazac zyciuDziewczyny ( te które przeżyły hiperstymulacje) czy Wam też 24 h było niedobrze? Częste wymioty i ogólne osłabienie organizmu?
Jak długo to może trwać?
Sylvia00
Jak długo to może trwać?
Czy jest coś oprócz leków które dostałam w klinice co przyspieszy regeneracje organizmu?[/QUOTE
Kochana pij duzo wody! Kup sobie szejki bialkowe w aptece. Jesli masz uczycie ciezkosci na piersiach (tak jajby ktos Cie trzymał, przygniatał) to lez/spij wyzej (niemal w pozycji lezacejl). Mierz obwod brzucha jesli bedzie rosl, bedzuesz wymiotiwac lub bol nie będzie ustepowal to dzwon do lekarza!! Ja w szpitalu byłam 6 dni ale brzuch ogramny miałam ok miesiaca. Najgorzej bylo 4-5dnia od punkcji....
reklama
chlopkers
Z ta wolnoscia to coraz bardziej dyskusyjna sprawa..Dziewczyny ,nie dajcie sie w to bagno wciagnac.Mamy debili w rzadzie a nie rzad.Szkoda naszych nerwow,na koncu sa jeszcze inne rozwiazania,gdzie nikt nie bedzie pytal dlaczego? Granice otwarte,szkoda ze do tego trzeba sie posuwac zyjac w tzw. "wolnym kraju" .Czy naprawde wolnym....?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: